Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Yahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit 41040
  • Diğer (İade)
  • SGK

“Diş teli tedavim için Gülşah Hanım’a gidiyorum ve kendisinden çok memnunum. Süreç boyunca her zaman çok ilgili, nazik ve açıklayıcı oldu. Yapılacak işlemleri detaylı şekilde anlatması insana güven veriyor. Tedavi sürecim çok rahat ve güzel ilerliyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.”

• Dr. Dt. Gülşah Yağan Diş Teli Tedavisi  •

Korkarak gittiğim dişçi koltuğundan mutlu ayrıldım. Acı çekmeden dişim çekildi. Kendisi güler yüzlü, ilgili ve hastanın beklentisini karşılayan bir diş hekimi. İçim çok rahat bir şekilde tavsiye edebilirim.

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken 20'lik Diş Çekimi  •

Şikayetimizle ilgili ayrıntılı açıklamaları güven verici hissettirdi

• Dr. Dt. Gülşah Yağan Ortodontik Tedavi  •

V

On numara beş yıldız tereyağından kıl çeker gibi diş çekiyor...ilgi alaka 10 numara

• Dr. Dt. Akın Erdem Yağan Cerrahi İmplant  •

Dr. Ahmet neyi biraz uğraştırmış olsam da tedavi sürecimde ilgi alakası güzeldi. En çok; yapacağı her aşamayı açıklaması benim için rahatlatıcı oldu.

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken 20'lik Diş Çekimi  •

İmplant tedavisine başladık bir kaç aydır gidiyorum. Ağrılı süreç olsa da işlemlerden çok memnunum. Güler yüzlü doktorum ve ekip arkadaşları :)

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken Cerrahi İmplant  •

Ahmet bey ve ekibini tercih etmek Ben zorlu bir surecin bu kadar kolay,acisiz ve keyifli atlatabilecegimi dusunmemistim

Y

doktor bey çok açıklayıcıydı, işlem hakkında detaylıca bilgi verdi ardından işlem gerçekleşti. güler yüzlü bir ekip çalışması vardı.

T

Güleryüzü ve samimiyeti ile kendimi bir anda korktuğum dişçi koltuğunda buldum. Eli o kadar hafif ve hızlıki nasıl bitti işlem hiç anlamadım.Öyleki uzun zamandır dişleriyle mücadele eden eşim bütün dişlerini impilant yaptırmaya karar verdi.Eline emeğine sağlık herkese tavsiye ederim

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken İmplant  •

Endişeli, ağrılı ve korku içindeyken gittim. Yıllar önce zarar görmüş dişimden beni kurtardı. Kendinden emin yaklaşımı ve her işlem öncesinde neler yaşayacağımı detaylıca anlatması beni çok rahatlattı. Sayesinde süreci güvenle atlattım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken Komplikasyonlu Diş Çekimi  •