Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Yahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit 41040
  • Diğer (İade)
  • SGK

Hastaya yaklaşımı çok iyi. İmplant için gittim. Tedavi sürecim devam ediyor. Tavsiye ederim.

ne...i

Harika bir insan harika bir diş hekimi
    Akın Bey gerçekten efsane. Ben detaycı ve zor bir hastayım, her şeyi didik didik ederim. Buna rağmen inanılmaz bir iş çıkardı. Hiçbir ayrıntıyı atlamadı, her endişemi dinledi. gösterdiği titizlik ve profesyonellik takdire şayandı. Tedavi süreci baştan sona planlı ve başarılı geçti.

• Dr. Dt. Akın Erdem Yağan • Cerrahi İmplant  •

gö...e

İlk defa diş çektirdim heyecanım ve korkum çok vardı ama Akın bey in motive edici yaklaşımı ilgisi bilgi vermesi korkumu hafifletti,çekim süreci de gayet olumlu geçti çok memnun kaldım tekrar tercih edeceğim bir hekim kendisi

• Dr. Dt. Akın Erdem Yağan • Diş Çekimi  •

a ...a

Kendisinin İlgi alakası güzeldi, işinde ise gayet başarılı biri.

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken • 20'lik Diş Çekimi  •

ha...

Alanında uzman başarılı bir hekim. Hastaya yaklaşımı sıcak.

• Dr. Dt. Akın Erdem Yağan • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

n....y

Sevgili doktorum Akın bey sadece benim değil ailemizin doktoru oldu.Samimi yaklaşımı güler yüzü ve pozitif enerjisiyle insanı rahatlatiyor.İmplant surecimin her aşamasında sabırla yardımcı olmaya devam ediyor.

• Dr. Dt. Akın Erdem Yağan • İmplant  •

Bu hastaneye geliyorsanız akın beye uğrayın derim..

• Dr. Dt. Akın Erdem Yağan • Periodontoloji  •

al...l

Objektif ve şeffaflık ile muayenemi gerçekleştirdi kendisiyle tanıştığım için çok şanslı hissediyorum başarılarının devamını diliyorum. Gönülden tavsiye ediyorum.

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken • Diş Hekimi Randevusu  •

Güler yüzlü ve açıklayıcı ve çözüm odaklı yaklaşım memnun kaldım

• Dr. Dt. Ahmet Burak Türetken • Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

T

t....n

İlgi alaka süper hizmet fevkalade ayrıntı muhteşem Akın hoca çok samimi kelimeler ile anlatılacak birisi değil onunla tanışmak bir şans olduğunu düşünüyorum.Çünkü kendisi öyle bir his verdi