Özel Marmara Merkez Polikliniği
Hakkımızda
Özel Marmara Merkez Polikliniği kadrosunda 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Marmara Merkez Polikliniği Balıkesir ilinde İhsaniye mahallesi 44.sok No:4 adresinde bulunmaktadır.
Özel Marmara Merkez Polikliniği
İhsaniye Mah. 44. Sok No:4, Balıkesir 10200
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
V
v....a
Şemsettin bey sünnet konusunda pek bilinmeyen ama kesinlikle bilinmesi gereken bir doktor. Çocuğa hem de ebeveyne yaklaşımı ve sünnet sürecindeki ilgisi çok hoş ve nazik. Oğlumuz" Şemsettin amca ne kadar tatlı bir amca" dedi. Sünnet sonrasında da bir sıkıntı yaşamadık şükür.
se...n
Oğlumun sünneti için tavsiye üzerine doktor Şemsettin Işık beyle tanıştık gergin anlar yaşadığımız için ailecek tedirgindik bizi gerek konuşmasıyla gerek hareketleriyle rahatlattı personel ve doktor beyden ailecek memnun kaldık oğlumu sakinleştirip rahatlatması da cabası operasyon sonrası da ilgisi takdire şayandı tekrar tekrar herşey için sağolun sünnet için gözüm kapalı tavsiye edeceğim bundan sonra.
Özel Marmara Merkez Polikliniği, Balıkesir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Marmara Merkez Polikliniği, Balıkesir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Özel Marmara Merkez Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Marmara Merkez Polikliniği sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Özel Marmara Merkez Polikliniği ile iletişime geçin.
Özel Marmara Merkez Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Marmara Merkez Polikliniği DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Marmara Merkez Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Marmara Merkez Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Marmara Merkez Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Marmara Merkez Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Marmara Merkez Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Marmara Merkez Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Özel Marmara Merkez Polikliniği hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Marmara Merkez Polikliniği nerede?Özel Marmara Merkez Polikliniği adresi İhsaniye Mah. 44. Sok No:4 Balıkesir şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar