Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
- Sompo Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
as...n
2017 yılında oğluma hamileyken başka hastanede başka doktordan randevu almıştım fakat randevu aldığım doktorun hastası doğum yapınca randevumu Aynur hocaya kaydırdılar. İyiki de öyle olmuş daha sonra kendisi medihaus tıp merkezine geçince bende peşinden gittim. Şimdi yine hamileyim ve tercihim Aynur hoca. Okadar naif, okadar tatlı bir doktor ki sizi her sorunuzla rahatlatıyor bilgilendiriyor. İyiki Aynur hoca diyorum. Aynur hoca gibi doktorların çoğalması ve kıymetinin bilinmesi dileği ile..
tu...a
Aslında çocuk doktoru deyince Behzat hocayı tek geçerim. Kızım kolikti çıglıklıydı ağlamaları behzat hoca sayesinde bitmişti. Ama ona gidene kadar uğraş dur o hastane senin bu hastane benim kucakta ağlayan bebek çok zor. Şimdi kızım 4 yaşında oğlum oldu bide 3 aylık doğum yaptığım hastanede baktılar ilk yine yanlış tetkikler derken Behzat hocayı tekrar bulduk yani bebek iyi. Çocuk doktorları gerçekten çok önemli. Yoksa ilaç gaz damlası hiç bisey ise yaramıyor. Behzat hoca nokta atışı yapan bi insan kan tahlili yapmadan bile ne olduğunu anlayan bir insan. Muayenesi uzun sürer öyle baktım bitti değil detaylı inceler bebeği. Soru sorar hep ve anlatır detaylıca bıkmadan. Bebeğinizi güvenle teslim edebileceğiniz bir doktor.
ya...m
Kesinlikle herkese tavsiye ederim birden fazla doktora gittim ama Kamer hocam gibisini görmedim gittiklerimin arasında o kadar güler yüzlü sıcak kanlı yaklaşımları var ki sezeryan düşünen anneler bile normal doğum yapabilir meslek bilgisi zaten mükemmel tekrardan anne olsam veya bir rahatsızlığım olsa kesinlikle gideceğim bir doktor iyi ki varsınız hocam
se...
Nilgün hanıma eşim ile haziran ayında başladık. Ne yapsak kilo veremiyorduk. Ben 49 eşim 44 yaşındayız. Ama 15 günde bir seans ve verdiği programlar ile 4 ay sonunda 13kg ben eşimde 11kg verdik istediğimiz hedefe ulaştık. Herkese tavsiye ediyoruz.
s ...a
Cevat hocamdan Allah razı olsun saç dökülmem ve seboreik dermatit rahatsızlığım vardı ve sürekli kasıntı olduğu için saçlarım çok döküldü ve herşeyi kullandım şampuan losyon kremler işe yaramadı inanılmaz dökülmem vardı ve saçlarım seyrekleşti mezoterapi yapalım dedik 4.seansım bitti normalde 4 ve 6 seans yapılıyormuş saçın durumuna göre 2. seansta bile dökülmem gözle görüşür derecede azaldı ve durdu elimi saçıma attığımda 1,2 tane geliyor sadece 2seans kalıcı olması için prp önerdi inşallah tamamen geçicek ve yeni saçlar çıkacak güler yüzü ve ilgi alakası harika bir doktor iyiki gitmişim
ha...a
Sayın hocam işini hakkıyla yapan çok bilgili bir hekim iyi ki oraya gitmişiz annemi ileus ameliyatı olmaktan kurtardı tedavi sırasında açıklayıcı bilgiler veriyor bizi cok rahatlattı Allah böyle hekimleri daim etsin
Yüksek tansiyon şikayeti ile başvurdum. Önceki tansiyon ölçümlerine bakmayı bırakın bir tansiyon ölçümü bile istemedi. Hemen holter takalım bakarız dedi. Halbuki o an 17/10 tansiyonum vardı. Yüksek tansiyon şikayeti ile başvuran birinin tansiyonunu ölçmemesi garibime gitti.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
t....e
Ağrı şikayeti ile ilk defa bugün muayene oldum doktor hanıma.Ayrıntılı açıklamaları,yumuşak yaklaşımı ve naifliği ile başarılı bir muayene geçirdim.Gönülden tavsiye ederim.
di...a
Nilgün hanım çok sevdiğim diyetisyenim pozitif enerjili güler yüzlü nazik bir diyetisyen sizi dinler beklentilerinize önem verir her konuda hiç bir detayı kaçırmadan hiç yorulmadan açıklar anlatır yönlendirir hiç yorulmaz pozitif enerjisiyle sizi yüreklendirir her zaman işinin başında ve dakiktir ve işini severek yapar onun sayesinde diyetim ve konsantrem başarılı devam ediyor.Başarılarının devamını diliyorum
Hasta
Bu 3 üncü gidişim gerçekten çok çok iyi bilgili bir doktor, Allah binkere razı olsun et beni lazerle alındı , sonra ilaca alerjim oluştu verdiği ilaçla okadar rahatladım ki.iyiki var tecrübesi olsun ilgisi bence çok iyi biri.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi, Esenyurt şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi, Esenyurt şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Mikrobiyolog, Dermatolog, Periodontolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyolog, Göz Doktoru, Ürolog, Kardiyolog, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 408 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Laparoskopi, Vajinoplasti (Vajina Daraltma), Ürojinekolojik Ameliyatlar, Histeroskopi, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi), Servikal Koni Biyopsisi, Sezeryan Sonrası Normal Doğum, Jackson Pratt Dren, Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta/danışan, Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi adresi Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9 Esenyurt şeklindedir.
- İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Şişli bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri