Psikolog

Bayraklı 1 adres

Özel Melnis Aile Danışma Merkezi
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis, Bayraklı 35530
  • Diğer (İade)

en...n

Ece hanıma yorumlara bakarak geldim Gerçekten İyi ki geldim kendisinin ilgisi güler yüzlü olması kendine güven vermesi çok önemli benim için herkese tavsiye ediyorum ece hanımı

• Psk. Ece Gümüş Kurnaz Randevu  •

a....ö

Yavuz Bey’in Yaklaşımı çok rahatlatıcı. Yaklaşık 4 senedir ara ara ihtiyaç hissettiğimde gidiyorum.

e....

Yavuz bey den öncelikle çift terapisi aldık. 12 senelik evliliğimizde boşanma aşamasına gelmişken biriken sorunlarımızı sayesinde birbir çözdük. Eşimle şu anda çok iyi bir ilişkimiz var. Yavuz bey çok samimi, işinin ehli, hayatı çok iyi anlamış bir terapist. Şu anda bireysel terapilere başladik. Kendisinden son derece memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

gö...l

Yavuz hocaya çift terapisi için eşimle gittik. Verdiği bilgiler, örnekler ile bize farklı bakış acıları kazandırdı, gerçek evliliğin bize ne olduğunu anlattı. Ayrıca zorunda olmadığı halde bireysel gelişimimize katkı sunmak için her sorumuzu yanıtladı.Çok yardımsever ve değerli, vizyon sahibi bir terapist. Gitmek için tereddüt dahi etmeyin. Yavuz hocama gönülden sevgilerimi iletiyorum.

s....s

İçinden çıkamadığım, yönümü kaybetmeme sebep olan bir takım gönül işleri sebebiyle İlayda Hanım ile tanıştım. İyi ki dediğim çok konu var; öncelikle iletişimi muazzam ve sorduğu sorular ile beni derinlemesine düşünmeye iten dolu dolu seanslar geçiriyorum. Tüm duygusal iniş çıkışlarımı en iyi biçimde tolere edişi ve benim için de bunun doğal bir süreç olduğu konusunda rahatlatması çok değerli. Karşısında rahatça ağlayabilmek, filtrelemeden, şeffaf bir biçimde duygularımı anlatabilme fırsatı tanıması sürecimi o kadar iyi hale getirdi ki... Danıştığım konudan bağımsız olarak sınırlar, özşefkat ve daha birçok konuda eskisine nazaran güzel bir ivme kazandım. Sorunum bir köktü, her seansımda derinlemesine daldığımız konular ağaç oldu dallandı ve ben hayatımla ilgili çoğu şeyi farklı bakış açılarıyla daha net görür oldum.

Kl. Psk. İlayda Atıcı

Çok teşekkür ederim :)

Yaklaşık iki senedir devam ediyorum. Bana çok yardımcı oldu. Süreç sayesindeki gelişimimi ben ve etrafımdakiler de fark edebildi. Memnun bir şekilde devam ediyorum. Ayrıca kendisini bulabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Kl. Psk. İlayda Atıcı

Çok teşekkür ederim :)

U

um...u

Yavuz bey'in yıllardır süren kaygı bozukluğumun ana nedenini belirlemede katkısı çok büyük, çözüm sürecindeki desteği ise paha biçilemez. Eğer bir şekilde idare ediyorum diye yaşıyorsanız kesinlikle hata ediyorsunuz. Yavuz bey ile birlikte gerçekler ve yaşam kalitesi arasındaki çizgiyi çok iyi belirleyebilirsiniz. Keşke yıllar önce tanışsaydım diyebiliyorum. Sevgiler, saygılar.

de...t

Diğer psikologların yanı sıra çok farklı bir bakış açısı farklı bir gözden bakmamı sağladı. ilk seansım diğerlerinin çok daha iyi geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum

P

pı...y

Ben panik atak ve anksiyetemin en yoğun ve üst noktasındayken Yavuz Deveci seanslarına başladım. Bilerek ilk başlarda yorum yapmak için bekledim ki gerçekten doğruları yazabileyim diye.İyi veya kötü neyse emin olmam ve öyle yorum yapmam lazımdı.Şuan 10.seansımızı bitirdik. Ve ben Yavuz Bey'e gitmekle en doğru kararı verdiğime 10 kere emin oldum. Öncelikle o kadar anlayışlı ve sevecen bir yaklaşımı var ki sorunu anlattığınız an içinize umut tohumlarını ekiyor. İyileşeceğinize daha o an inanmaya başlıyorsunuz. Ben sorunumdan bahsettiğimde 8-10 seansda her şeyin çok daha iyi olacağını ifade etmişti, ben şuan kapıdan ilk girdiğim ana göre çok daha iyiyim. Panik atak ve anksiyetinin ne olduğuna neden beni bulduğuna artık hiç birşeyin eskisi gibi olmayacağına o kadar odaklı ve üzgündüm ki Yavuz Bey sihirli değneğinle hepsini tersine çevirdi.Hayatıma muhteşem bir doktor bir abi bir insan girmiş oldu. Iyiyim ama hala gidiyorum çünkü her gidişimde hep iyi hissettiriyor. Acabanız varsa olmasın.

m....a

Esimle oldukça zor bir surecteyken Yavuz beyle yollarımız kesişti. Kendisiyle 13 hafta suren terapilerimiz sonucunda dönüşmez dediğimiz yoldan bizi döndürdü. Tartışmalarımız bile şekil değiştirdi. Birbirimizi ne kadar zorladığımızı fark ettik. Suan gayet mutlu bir şekilde devam ediyoruz evliliğimiz. Ben cift terapilerinden sonra bireysel olarak da bana çok iyi gelen terapilerime devam ediyorum. Üç ayrı terapist sonrasında kendisiyle tanıştık ve iyiki de tanışmışız. Motorsikletimi satmak zorunda kalmadığım için de mutluyum.