Hakkımızda

Metropol Hastanesi, 15.000 metrekarelik modern bir tesis olarak Çiğli Anadolu Caddesi'nde hizmet vermektedir. 100 yatak kapasitesi, tam donanımlı ameliyathaneleri, yetişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, acil servisi ve hasta odaları ile sağlık ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Üroloji, Obezite Cerrahisi gibi çeşitli branşlarda uzman doktor kadrosu ve 200’den fazla sağlık personeli ile hizmet sunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• SGK
  • Türk Nippon Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Gayet detaylı muayene yaptı gerekli bilgilendirmelerde bulundu

• Op. Dr. Özkan Özkara Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Ömür bey ile hamileliğim sırasında hastane değişikliği yapmak istediğimde bir yakınımın önerisiyle tanıştım. Tanıştığım günü Güler yüzü ve ilgisi ile doğru yerde olduğumuzu anladım. Hamileliğim boyunca her sorumu ilgiyle yanıtladı ve altında soru işareti kalmadı. Çok güzel bir hamilelik ve doğum süreci geçirdim. Doğumdan sonra da her ihtiyacımızda yine yanımızda oldu. Herkese tavsiye ediyorum güvenle tercih edebilirsiniz

• Op. Dr. Ömür Keskin Diğer  •

Ü

İletişimi harika bir doktor . Billgisi ile donanımlı ve hastasını rahatlatan bir yanı var. Hiç bir ayrıntıyı atlamamak adına herşeyi ayrıntılı şekilde inceliyor.

• Uzm. Dr. Deniz Yazan Atasever Randevu  •

Doktorumuzun profesyonel yaklaşımı, kapsamlı değerlendirmesi ve hasta iletişimindeki özeni son derece takdire şayandır. Muayene süreci boyunca tüm aşamalar açık ve anlaşılır şekilde aktarılmış, gerekli yönlendirmeler titizlikle yapılmıştır.

• Op. Dr. Özkan Özkara Geniz Eti Ameliyatı  •

R

2019 dan beri yaşadığım burun içi konka şişmesi sonucu devam eden nefes alma sorunlarımı çözdü ve ileriye dönük olarak burun düşmesi sorunum olmaması için burnuma destek yaparak sorunlarımı çözen ve tedavide ayrıntılara önem veren bir doktor. Kendi alanında bilgili ve başarılı biri.

• Op. Dr. Özkan Özkara Konka Cerrahisi  •

Ömür beyle gebeliğimin 13 . Haftasında tanıştık.
    Hamileliğim; ilgisi, kibar yaklaşımı, detaylı bilgilendirmeleri sayesinde kafamda soru işaretleri olmadan rahatça geçirebildim. Gece gündüz farketmeksizin sorularıma anında dönüş yapıp içimi ferahlattı . Sayesinde çok rahat bir gebelik geçirdim. 37. Hafta da gece 1 de ağrılarım başladı o andan itibaren an be an iletişimdeydim kendisiyle. Gece 3 de acilen sezaryen doğuma alındım. Doğum sağlıkla gerçekleşti . Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Ömür Keskin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Burnumda nefes ve kemik eğriliği problemim vardı. Semptorinoplasti ameliyatından sonra çok rahat nefes almıya başladım ve burnumun görselinden çok memnunum. Özkan bey doğru bir tercih oldu benim için.

• Op. Dr. Özkan Özkara Burun Estetiği  •

Bel ağrım için gittiğim şans eseri bulduğum ama iyi ki de bulduğum canım doktor. Güler yüzlü, enerjisi harika biri. Şikayetimi can kulağıyla dinleyip, muayenesi sonrasında çok güzel bilgilendirme yaptı. Şahane bir doktor. İyi ki varsınız

• Doç. Dr. Taşkın Altay Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

T

Burnumda et ve kemik eğriliği vardı herkes ameliyatın zor olduğunu çok sıkıntı çekeceğimi söylediler ama hiçde öyle olmadı Ameliyat süreci ve sonrası çok rahat ve iyi geçti

• Op. Dr. Özkan Özkara Kulak Burun Boğaz Randevusu  •

Katarakt ameliyatımı burada oldum. Ameliyat öncesi ve sonrası aklımdaki tüm sorulara yqnıt buldum.Operasyonum çok iyi geçti.Emeği geçen Dr.Alper Beye ve tüm Metropol hastanesinden çok memnun kaldım

• Op. Dr. Alper Çukur Ameliyat Randevusu  •