Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Moodist Hastanesi Hakkında

Moodist Hastanesi; 10.200 m2 kapalı alandan oluşan 8 katlı binasında, 75 yatak kapasiteli, erişkin poliklinikleri, çocuk poliklinikleri, bağımlılık, kadın ruh sağlığı, acil psikiyatri bölümleri ve anestezi, EKT, TMS, tüm psikolojik tanı testleri gibi ruh sağlığına yönelik bilim ve teknolojinin gerektirdiği koşulları sağlayan, özel bir psikiyatri hastanesidir. Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi olarak 2016 yılı Şubat ayında hizmete açılan hastanemizde hekim kadrosu, akademik kimliğe sahip profesör, uzman hekim ve psikologlardan oluşmaktadır. Hastanemizde ayrıca; anestezi, iç hastalıkları, nöroloji uzmanı, diyetisyen ve sağlık personeli görev yapmaktadır.

Misyonumuz

Moodist Hastanesi olarak; ekibimizle, bilime dayalı tanı ve tedavi yöntemlerini, etik, insancıl bir tutum içinde, hasta ve hasta yakınlarının mahremiyetlerine özen göstererek uygulamaktır.

Vizyonumuz

Moodist Hastanesi, psikiyatri tedavisinde yeni paradigmalar oluşturulması için; kanıta dayalı bilimsel etik çalışmalar gerçekleştiren, toplum ruh sağlığına değer katacak yenilikçi, bütüncül sağlık çözümleri üreten, tanı ve tedavi merkezidir.
daha fazla Hakkımızda

• Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

T

t.....

1.5 sene kendisinden terapi aldım, ilaçlar haricinde bir faydası olmadı. Karşı tarafı anlamaya çalışmıyor. “O kadarcık şeyle bu sorun yaşanmaz” sözünden sonra bıraktım. Tavsiye etmiyorum.

• Uzm. Dr. Jale Mursalova Psikiyatri Randevusu  •

T

t.....

Bir yıl boyunca kendisinden terapi aldım, hiç derine inmedik; bana bir katkısı olmadı. Arada 25 dakikada bitirmeye çalıştığı randevu da oldu, hakkımı savunmasam öyle de olacaktı. Tavsiye etmiyorum.

• Kl. Psk. Rana Kara Psikoterapi  •

s....k

Tüm problemlerimi kolaylıkla profesyonelce ve içtenlikle yaklaşımıyla kısa sürede çözdüğü için neşe hanıma çok minnettarım

• Uzm. Dr. Neşe Üstün Randevu  •

Kızımın hastane yatış süreci öncesi çok zorlayıcı davranışlarının olduğu bir dönemde gamze hanımla tanıştık. Süreci sabır ve özenle yürüttü. Geldiğimiz noktada değişimi görmek çok kıymetli. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Psk. Gamze Gülsoy Ragıpoğlu Diğer  •

U

u.....

Uğur Bey sürecimizi mükemmel bir profesyonellikle ele aldı ve çok hızlı sonuca ulaştık. Her zaman sakin ve güven veren yaklaşımı ile hem oğlumun hem de bizim gelişimize destek verdi. Kolay ulaşabilmemiz, randevularına dakiken uyması ve bize ve çocuğumuza kendini ifade etmesine izin vermesi çözüm bulmamızda bize ışık oldu. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ Randevu  •

U

u....h

Kızımın yaşadığı zorbalıktan dolayı okula gitmek istememesi vardı gamze hanım kısa sürede okulla iletişime geçti kızımın kendini ifade etmesine yardımcı oldu çok fayda gördük

• Psk. Gamze Gülsoy Ragıpoğlu Oyun Terapisi  •

I

i̇....

Çocuğumuz için kendisinden destek aldık ve süreçten çok memnun kaldık. Çocuklarla kurduğu sıcak ve güven veren iletişim, mesleki donanımı ve bizleri her aşamada çok doğru yönlendirmesi gerçekten çok değerliydi. Destek arayan tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ Normal Randevu  •

g....

Çocuğum uzun zamandır psikiyatrik destek alıyor ve bu süreçte doktorumuzun yaklaşımından çok memnun kaldık. Her kontrolde bizi sabırla dinledi, sadece çocuğumuza değil, anne olarak bana da yol gösterdi. Tedavi sürecini aceleye getirmeden, ihtiyaçlar doğrultusunda titizlikle planladı ve her değişikliği anlaşılır şekilde açıkladı. Kendimizi her zaman güvende ve anlaşıldığımızı hissettik.
    Çocuk ve ergen psikiyatrisi alanında hem mesleki bilgisi hem de insani yaklaşımıyla güven veren bir hekim. Zorlu dönemlerden geçerken bize verdiği destek için minnettarız. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ Normal Randevu  •

nu...r

Otizmli bir çocuğun annesi olarak, bu süreçte en büyük şanslarımızdan biri Uğur Karabağ ile tanışmak oldu. Kayra’nın hayatına dokunduğu günden itibaren sadece tedavisini planlamadı; bize yeniden umut olmayı da öğretti. Otizm alanındaki bilgi ve deneyimi gerçekten çok güçlü. En önemlisi ise hastasını ve ailesini hiçbir zaman yalnız bırakmaması. Yoğun temposuna rağmen attığımız mesajlara mutlaka dönüş yapan, süreç boyunca düzenli bilgi alan, en küçük gelişmeyi bile önemseyen, güven veren bir hekim. Bilimsel yaklaşımı, güçlü iletişimi, sakinliği ve profesyonelliği sayesinde Kayra’nın hayatında çok kıymetli değişimler yaşandı. İyi ki yollarımız kesişmiş. Çocuk ve ergen psikiyatrisi, özellikle otizm alanında destek arayan tüm ailelere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Emekleri ve özverisi için sonsuz minnettarız.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ Randevu  •

Ö

ö.....

11 yaşındaki oğlumda öfke kontrol sorunlarında o kadar güzel bir ilerleme ve değişim oldu ki. Sonsuz tavsiye ederim.

• Psk. Gamze Gülsoy Ragıpoğlu Şema Terapi  •