Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Moodist Hastanesi Hakkında

Moodist Hastanesi; 10.200 m2 kapalı alandan oluşan 8 katlı binasında, 75 yatak kapasiteli, erişkin poliklinikleri, çocuk poliklinikleri, bağımlılık, kadın ruh sağlığı, acil psikiyatri bölümleri ve anestezi, EKT, TMS, tüm psikolojik tanı testleri gibi ruh sağlığına yönelik bilim ve teknolojinin gerektirdiği koşulları sağlayan, özel bir psikiyatri hastanesidir. Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi olarak 2016 yılı Şubat ayında hizmete açılan hastanemizde hekim kadrosu, akademik kimliğe sahip profesör, uzman hekim ve psikologlardan oluşmaktadır. Hastanemizde ayrıca; anestezi, iç hastalıkları, nöroloji uzmanı, diyetisyen ve sağlık personeli görev yapmaktadır.

Misyonumuz

Moodist Hastanesi olarak; ekibimizle, bilime dayalı tanı ve tedavi yöntemlerini, etik, insancıl bir tutum içinde, hasta ve hasta yakınlarının mahremiyetlerine özen göstererek uygulamaktır.

Vizyonumuz

Moodist Hastanesi, psikiyatri tedavisinde yeni paradigmalar oluşturulması için; kanıta dayalı bilimsel etik çalışmalar gerçekleştiren, toplum ruh sağlığına değer katacak yenilikçi, bütüncül sağlık çözümleri üreten, tanı ve tedavi merkezidir.
daha fazla Hakkımızda

• Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

n....g

Uğur beye 9 ay önce oğlumu götürdüm ilgi ve yaklaşımı Yok iyiydi çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ • Diğer  •

17 yaşındaki oğlumun ileri seviye kaygı bozukluklarını Uğur Bey ile beraber aştık. Hem yakın ilgisi, hem de kolay ulaşılabilir olması ile sürecin oğlum ve ailemiz kalanı açısından kolay geçmesini sağladı. Genç ve dinamik bir hekim olmasının, çocuklar ve gençler üzerinde çok olumlu etki bıraktığını düşünüyorum.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ • Randevu  •

K

ka...

Merhaba üç oğlum var , ortanca oğlumuz otizmli , Uğur Beye kendi araştırmalarım sonucu getirdim çocuğumu , sonrasında küçük oğlumuzu da konuşma gecikmesi için de getirdik , değerlendirmeleri , yönlendirmeleri çok güzel , yaklaşık 1 senedir takibindeyiz , kendisi ve ekibinin nazik ve insancıl yaklaşımları nedeniyle çocuklar da rahatça kendini ifade edebilir

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ • Normal Randevu  •

a....a

Uğur beyi bir arkadaşım önermişti..
    Daha önce çok bir prof dr. Gitmiştik ama boşa zaman harcamışız diyebilirim.

İyiki Moodist’ten Uğur beye gelmişiz
    Uğur bey sayesinde kızımızı geri kazandık diyebilirim.
    Bu süreçte uğur bey sayesinde görüşmelere bile hiç reddetmeden geliyor, ilaç sürecimizi bile iyi yönetebiliyoruz.
    Keşke daha önce gelseymişiz..

Uğur bey bizim için kıymetli bir doktordur.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ • Normal Randevu  •

Pelin Hanıma OKB tedavim için 2024-2025 arası dönemde gittim. Birçok ilaç denedi, bu ilaçlardan bazıları işe yaramadığında diretmedi ve işe yaramayan ilaçları anında kesti. Her zaman durumu anlamaya çalıştı, yargılamadı. Beni ve ailemi iyi yönlendirdi ve yardımcı olamadığı noktalarda açıkça söyledi. kendisinden destek aldığım için şanslıyım.

• Uzm. Dr. Pelin Taş • Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi  •

T

t.....

1.5 sene kendisinden terapi aldım, ilaçlar haricinde bir faydası olmadı. Karşı tarafı anlamaya çalışmıyor. “O kadarcık şeyle bu sorun yaşanmaz” sözünden sonra bıraktım. Tavsiye etmiyorum.

• Uzm. Dr. Jale Mursalova • Psikiyatri Randevusu  •

T

t.....

Bir yıl boyunca kendisinden terapi aldım, hiç derine inmedik; bana bir katkısı olmadı. Arada 25 dakikada bitirmeye çalıştığı randevu da oldu, hakkımı savunmasam öyle de olacaktı. Tavsiye etmiyorum.

• Kl. Psk. Rana Kara • Psikoterapi  •

s....k

Tüm problemlerimi kolaylıkla profesyonelce ve içtenlikle yaklaşımıyla kısa sürede çözdüğü için neşe hanıma çok minnettarım

• Uzm. Dr. Neşe Üstün • Randevu  •

Kızımın hastane yatış süreci öncesi çok zorlayıcı davranışlarının olduğu bir dönemde gamze hanımla tanıştık. Süreci sabır ve özenle yürüttü. Geldiğimiz noktada değişimi görmek çok kıymetli. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Psk. Gamze Gülsoy Ragıpoğlu • Diğer  •

U

u.....

Uğur Bey sürecimizi mükemmel bir profesyonellikle ele aldı ve çok hızlı sonuca ulaştık. Her zaman sakin ve güven veren yaklaşımı ile hem oğlumun hem de bizim gelişimize destek verdi. Kolay ulaşabilmemiz, randevularına dakiken uyması ve bize ve çocuğumuza kendini ifade etmesine izin vermesi çözüm bulmamızda bize ışık oldu. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

• Uzm. Dr. Uğur Karabağ • Randevu  •