Hakkımızda

Özel Moodist Hastanesi Hakkında

Moodist Hastanesi; 10.200 m2 kapalı alandan oluşan 8 katlı binasında, 75 yatak kapasiteli, erişkin poliklinikleri, çocuk poliklinikleri, bağımlılık, kadın ruh sağlığı, acil psikiyatri bölümleri ve anestezi, EKT, TMS, tüm psikolojik tanı testleri gibi ruh sağlığına yönelik bilim ve teknolojinin gerektirdiği koşulları sağlayan, özel bir psikiyatri hastanesidir. Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi olarak 2016 yılı Şubat ayında hizmete açılan hastanemizde hekim kadrosu, akademik kimliğe sahip profesör, uzman hekim ve psikologlardan oluşmaktadır. Hastanemizde ayrıca; anestezi, iç hastalıkları, nöroloji uzmanı, diyetisyen ve sağlık personeli görev yapmaktadır.

Misyonumuz

Moodist Hastanesi olarak; ekibimizle, bilime dayalı tanı ve tedavi yöntemlerini, etik, insancıl bir tutum içinde, hasta ve hasta yakınlarının mahremiyetlerine özen göstererek uygulamaktır.

Vizyonumuz

Moodist Hastanesi, psikiyatri tedavisinde yeni paradigmalar oluşturulması için; kanıta dayalı bilimsel etik çalışmalar gerçekleştiren, toplum ruh sağlığına değer katacak yenilikçi, bütüncül sağlık çözümleri üreten, tanı ve tedavi merkezidir.
Uzmanlık alanlarımız

• Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Chubb European Group
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

O
    Psk. Ayşe Topak ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Ayşe Hanım’dan ADHD konusunda destek aldık. Çok memnun kaldık. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.

Uzm. Dr. Yusuf Erçin Yılmaz Normal Randevu

Öncelikle anlattıklarım ile sorun yaşadığım konular hakkında,çoğu isabetli olan tespitlerde bulunmuştur. İsabetli olmasa bile bilimsel olarak ihtimalleri net olarak çok iyi anlaşılır ifade etmesi, bana kendimle ilgili doğru soruları sorabilmemi sağlamış ve bunun sonucunda kendi çıkarımlarımı yapmamda da yardımcı olmaktadır. İyi bir dinleyici kendisi.ve analizleriyle doğru yönlendirmeler yaparak farkında olmadığınız başka açıları görmenizi sağlayan bir psikiyatrist. Kendinize doğru soruları sormanız bence bu işin en önemlisi. Herkesi, en iyi kendisi bilir ancak bilimsel konular ile sizdeki davranışlar arasında bağlantı kurmanız konusunda doktor yardımcı olur. Kendimde şimdiye kadar tespit ettiğim veya edemediğim sorunlarda, hayatım boyunca görüştüğüm psikiyatrlar arasında üzerimde en başarılı olanıdr. İlgili,iletişimi iyi,analitik düşünebilen,analiz yeteniği kuvvetli ve sonuç odaklı birisi. En çok ilermeyi kendisinde kaydettiğimden sürede devam etmekteyim.Saygılarımla,

Uzm. Dr. Yusuf Erçin Yılmaz Psikiyatri Randevusu

Profesyonel, güvenilir ve çözüm odaklı bir doktor. Kendi alanında tam bir uzman. Bir tanıdığım tavsiyesi ile gayet önyargılı gittiğim seanstan mutlu ve memnun ayrıldım. Özellikle dikkatli, ilgili ve yargılamadan direkt soruna odaklı çözüm önerileri gayet faydalı oldu. Geniş bir yelpazede bir çok konuda profesyonel yardım almak isteyenlere şiddetle tavsiyedir.

Prof. Dr. Alp Üçok Randevu

Alp hoca içinden çıkamadığınız en zor anlarımizda bize dünyaları verdi. Kendisi ülkemizin en büyük degerlerindendir. Hastaya yaklaşımı saygı sevgi iceren güven verici tutumu ile sadece hastayi degil hasta yakini olarak bizlere de cok iyi geliyor.Doktorlardan nefret eden ve hiç güvenmeyen hastamin koşarak gitmesine ve keşke daha sık görüşsek demesine sebep oldu. Çok büyük sevgi, saygi ve minnet duyuyoruz. İyi ki varsiniz sevgili Alp Üçok hocamiz.

Uzm. Kl. Psk. Derya Büşra Güneş Bireysel Terapi

Kızımın Derya ablası :) şahane biri. Onun aydınlattığı yolumuzda çok hızlı ilerledik. Danışanıyla kurduğu bağ, iletişim gücü, sunduğu çözümlerin güzel sonuçlar getirmesi, işini severek yapması, gözlemlediğim kadarıyla her danışanın dünyasında olumlu yer etmesi vs. her terapi sonrası iyi ki tanışmışız dedirtiyor. Kısa sürede kızımdaki değişimi gördükçe kendisine dua ediyorum

Uzm. Dr. Pelin Taş Psikiyatri Randevusu

Pelin Hanım’ın nazik tutumu ve açıklayıcılığı sayesinde kendimi daha özgür hissediyorum.

Psk. Mert Kaya Online Terapi

Mert Bey ile seanslarım sonrasında kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Deneyimleri sayesinde bakış açım ve eylemlerimde büyük değişimler olduğunu söyleyebilirim.

Psk. Nihal Altıner Psikoloji Randevusu

Nihal hanım ile psikiyatristimin önerisi üzerine çalışmaya başladım terapi için oldukça karşıttım istemiyordum ancak Nihal hanım o kadar iyi ki alanında 1 yıldır devam etmekteyim danışanı olarak terapi sürecinde size iç dünyanızı çok güzel bir şekilde derinlemesine aktarıyor aslında hangi duygunun temeli nerden geliyor bunu çok iyi bir şekilde anlatıyor size. Nihal hanıma gözünüz kapalı bir şekilde başvurabilirsiniz. Kendisine kariyerinde başarılar diliyorummm.

Uzm. Dr. Begüm Arıtan Randevu

Dr Begüm hanım ile tedavime yeni başladık. Kaygı, Depresyon sebebiyle başvurduk Gayet sabırlı, en iyi şekilde dikkatle dinleyen bir hekim. İlaç konusunda detaylı açıklamalar yaparak özenli bir şekilde düzenledi. Memnunum. Her şeyin güzel olacağına eminim.

Psk. Ayşe Betül İlgen Yetişkin Terapisi

Betül Hanım ile seanslarım sonrasında kendimi çok daha iyi hissediyorum. Kendisi, mesleki deneyimi ve samimiyeti ile bana çok iyi geldi. Hayatımı kolaylaştıran bakış açıları kazanmama yardımcı oldu.