Özel NCR International Hospital
Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Acil tıp doktoru , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Kardiyolog , daha fazla
98 görüş Şehitkamil, Mücahitler Mahallesi Gazi Muhtar Paşa Bulvarı No:56
Özel NCR International Hospital
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
y....h
Bir yıl önce halısahada top oynarken çapraz bağlarım yırtıldı. Onur kaya ameliyatımı gerçekleştirdi. Şuan tekrar sahalara döndüm.
fi...
3 senedir agrilarumdan duramıyordum hocam sayesinde kurtuldum Allah razı olsun herkese tavsiye ederim genç ve dinamik işinin uzmanı olan hocamıza basarilsr dilerim
m ...h
Hallux valgus şikayetiyle Onur beyin yanına gittim.Başta çok fazla endişelerim vardı ama Onur bey o kadar güzel ilgilendi ve detaylı açıklama yaptı ki kafamdaki tüm soru işaretleri gitti ve içim çok rahat bir şekilde ameliyata girdim Allah razı olsun Onur beyden herkese tavsiye ederim .
el...ğ
Hasan doktorumla tanışmadan önce 2 ameliyat geçirmiştim. Gittiğim hiçbir doktor bu kadar ayrıntılı ve net bir şekilde konuşmamıştı benimle.Hasan hocama muayeneye gittim anal fistül ve hemoroid teşisi koydu tekrar ameliyat gerektiğini söyledi.İlgi ve alakası sayesinde daha az korkuyla ameliyatı geçirdim. Çok şükür şimdi daha iyiyim kısa sürede toparlandım.İletişim konusunda doktorumdan çok memnun kaldım. Geçirdiğim ameliyatları baz alırsak Hasan hocanın ameliyatı çok güzel geçti ve daha iyi hissediyorum. İşini hakkıyla yapan hasan hocama burdan teşekkürlerimi iletiyorum.
oy...a
Çok tatlı bir doktor. Güler yüzlü bilgili. Riskli gebelikte hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.
en...n
Ben 16 yaşındayım diz agrısı şikayeti ile gittim kalıcı bir hastalık olmadıgı söylendi ve iyne yapıldı ve aradan 4 ya da 5 ay geçti agrılarım yeniden başladı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ey...
Detaylı araştırmamız sonucunda Bayram Hoca' nın bu alanda uzman olduğunu duyduk. Babam Eyüp Gül' ün kalp kapakçıkları ve aort damarı için ameliyata ihtiyacı vardı. Çok riskli bir ameliyattı. Urfa'dan Bayram Hoca' nın yanına gittik. Bilgi birikimi ve hastaya yaklaşımına güven duyduk ve yanılmadık. Kesinlikle tecrübeli ve başarılı bir doktor. Kendinizi gözünüz kapalı ona emanet edebilirsiniz. Emeği için hocamıza teşekkür ediyoruz. Bir gün ziyaretine gitmeyi düşünüyoruz. Sevgiler
1 Hafta önce Aykut bey'e burun ameliyatı oldum süreç harika geçti morluk acı vs olmadı ve beklediğimden kat kat iyi bir burun ortaya çıkardı şüphesiz tercih edebilirsiniz çok teşekkür ederim herşey için.
ca...s
Cok guzel bir amaliyat sureci gecirdik kesinlikle morarma ve sislik olmadi ve burun cok guzel oldu yuze oturusu sekli hersey cok guzel gorunuyo ve doktor beyin ilgiside cok iyiydi kesinlikle gonul rahatligi ile gidebilirsiniz.
h....a
Hasan Bey'e 19 Aralık 2022 de hemoroid ameliyatı oldum.Sıkıntılar artınca Hasan Bey'e gitmeye karar verdim.Tabi internetten doktor ararken yorumlardan buldum.Sağolsun ,hep varolsun.Ameliyattan 2 ,3 hafta sonra hemoroidten eser kalmadı.Ağrım kalmadı işkence gibi geçen günler kalmadı.Hasan Hocam varolun...
İletişim
Şehitkamil bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Daha fazla (15)Şehitkamil Histerosalpingografi (HSG)
Şehitkamil Dilatasyon Ve Kürtaj
Şehitkamil Normal (Vajinal) Doğum
Şehitkamil Abdominal Ultrasonografi
Şehitkamil Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Şehitkamil Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Şehitkamil Over Kist Ameliyatı
Şehitkamil Preoperatif Değerlendirme
Şehitkamil Vajinoplasti (Vajina Daraltma)
Şehitkamil Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu