Özel Ruha Academia Hospital
Özel Ruha Academia Hospital
f....k
gözümü çizdirmekten çok korkuyodum stresliydim ama Fatih Hoca işinde o kadar iyi ve profesyoneldi ki bendeki stres yok oldu toplam 5
dakika sürmeyen bir ameliyat sonunda gözlükten kurtuldum
h....a
Sürec boyunca en ufak bir seyde dahi aninda arayip sorularima cevap aldim . Muayene ve göz ciziminden memnun kaldim
p....o
Uzak ve miyop problemim olduğu için lazer işlemi ile gözlerimi çizdirdim çok memnunum. Çok ilgili ve profesyonelliğine hayran kaldm .Lazer ameliyatım sorunsuz geçti gözlerim daha iyi görüyorr artik. Fatih Hocam Tabikide Gözü kapalı güvenebilirsiniz.
Gözlükleri lenslerii direk attım veda ettim iyiki varsınız hocam
me...
Femtolasik ameliyatı oldum 1 hafta olalı gözlerimde harika bir artış var nazar değmesin Fatih hocama ve ekibine ederimmm iyiki varsınız hocam.
i̇...z
Öncelikle çekincelerime rağmen arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim. Keşke daha önce gitseydim. Hocam çok güzel karşıladı, sakin bir şekilde Smile lazer ile alakalı tüm ayrıntıları anlattı. Smile lazer işlemimi gerçekleştirdi. Eğer çekinceleriniz varsa mutlaka Fatih Hocadan muayene olmanızı tavsiye ederim. Fatih Hoca özelinde tüm ekibinin ayrı ayrı ellerine sağlık
h ...t
Allah razı olsun miyop ve astigamttim bugün bir hafta oldu smile lazer yapalı çok şükür iyi görüyorum Fatih hocam ve ekibine
r.....
Gözlerimi lazer işlemiyle çizdirdim çok memnunum. Çok ilgili, güven veren bir doktor ve ekibiyle işlemleri yürüttük. Çok hızlı ağrısız konforlu bir tedavi oldu
i̇...ş
Dünya bulanık bir film gibiydi, hocam sağ olsun filmi 4K’ya çevirdi Hem ameliyat süreci hem sonrasında ilgi ve profesyonellik üst düzeydi. Lazer ameliyatım sorunsuz geçti, bulanıklık yok, ağrı yok, sadece mutluluk var. Fatih Adıbelli Hocam İşinin ehli, güven veren bir doktor. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz, tabi ameliyat dışında
(z...)
Gözlerimi çizdirdim ve ilk günden beri görmemde büyük bir artış oldu.Fatih hocanın işindeki özgüveni ve sorularıma net cevaplar vermesi hızlı karar almama ve korkumu yenmeme yardımcı oldu çok memnunum.
he...n
Fatih beyin ilgili davranması ve güler yüzlü olması harikaydı göz çizdirme ameliyatımdan memnun kaldım hiç bir problem yaşamadım
İlginize teşekkür ederim. Geçmiş olsun, sağlıklı günler dilerim.
Özel Ruha Academia Hospital, Şanlıurfa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Ruha Academia Hospital, Şanlıurfa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Mikrobiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Pratisyen Hekim, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Radyolog.
Özel Ruha Academia Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Ruha Academia Hospital, toplam 168 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Endovasküler Embolizasyon, Over Kist Ameliyatı, Jinekolojik Onkoloji, Gardasil Hpv Aşısı, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğumda Bradley Yöntemi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Laparoskopik Cerrahi, Jinekolojik Cerrahi.
Özel Ruha Academia Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Ruha Academia Hospital DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Ruha Academia Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Ruha Academia Hospital tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Ruha Academia Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Ruha Academia Hospital aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Ruha Academia Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta/danışan, Özel Ruha Academia Hospital hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Ruha Academia Hospital nerede?Özel Ruha Academia Hospital adresi Ertuğrul Gazi Mahallesi Prof. S. Atilla Caddesi Caddesi No:4/1 Şanlıurfa şeklindedir.