Hakkımızda

Özel Rumeli Hastanesi, 2006 yılında Sefaköy’de hizmete başlamıştır ve Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan sınıflandırmada “A Grubu” hastane statüsüne layık görülmüştür.

Hastane, E-5 karayolu ve Metrobüs hattına yakınlığı gibi konum avantajlarıyla da öne çıkmaktadır. Bu sayede hastalar, hastaneye kolayca ulaşabilmekte ve sağlık hizmetlerine hızlı erişim sağlayabilmektedir.
daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Genel Cerrah

Genel cerrah

Kulak Burun Boğaz Doktoru

Kulak burun boğaz doktoru

Dermatolog

Dermatolog

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Ürolog

• Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

Nergiz Hanımla tanıştığımda pcos tanım olduğunu biliyordum fakat beni bu kadar çok etkilediğinin farkında değildim. Diyetlerden çok çabuk sıkılan süreklilik sağlayamayan biriydim. Pcos tanım olduğu için de hem kilo almaya yatkındım hem de tatlıdan vazgeçemiyordum. Ama kendi hem beni dinledi hem de sıkılmadan diyetime devam etmemi sağladı. Motivasyonum düştüğünde sabırla ve bazı esneklikler sağlayarak beni tekrar motive etti. Verdiğim her kiloyu yağdan verdiğim için daha sıkı bir bedene sahip oldum.

Z

Hakan hoca gerçekten işinin ehli bir hekim çok pozitif ve çok güzel dinleyen cevap veren bir doktor

• Op. Dr. Veli Hakan Polat Genel Cerrahi Randevusu  •

C

panik ataklarım için gittim baya iyi dinliyor böyle cidden aşırı dik duruşu var ve güven veriyor ama birazcık sert bazen alınıyorum bir de çok yakışıklı doktor

• Uzm. Dr. Mustafa Soydan Psikiyatri Randevusu  •

2005 2006 osmaniye kadirlide iki dogumum için gittiğim hekim çok iyi bir insan ayrıca da dört dörtlük bir hekimdi hasan hocam sizi çok seviyorum allah razı olsun

• Op. Dr. Hasan Kayım Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

İlgili işini gerçekten önemseyerek yapan bi doktor muayene şekli yaklaşımı iletişimi takdire şayan

• Uzm. Dr. Ferdi Safa Bozkuş Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Kendi ortopedik ağrılarım için baska bir doktora asla gerek kalmadi her sikayetime kalici çözümler buldu, bu alanda baska bir doktor aramaniza gerek yok,kesinlikle kendisine danışmanızı oneririm. Sakin ve guven veren , güler yüzlü yaklaşımıni da anlatmak isterdim ama kendisiyle iletişim kurduğunuzda bunu zaten göreceksiniz.

• Uzm. Dr. Ferdi Safa Bozkuş Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

8 senedir MS ve kronik anemi hastayım sürekli kontrol altındayım ilaçlardan hızlı kilo alımı başladı diyetisyen ararken nergis hanımla yolumuz kesişti bir buçuk ayda 6 kilo verdim herseyden önemlisi kilo degil nergis hanım o kadar cok ilgilendiki diger rahatsızlıklarmla ilgili tavsiyeleri ağrılarımı ortadan kaldırdı nasıl bir iyilik yaptımda nergis hanım karşıma cıktı iyiki varsınız hocam

• Dyt. Nergiz Saruhan Diğer  •

Baki Hocam 18 Nisan da göğüs küçültme ve toparlama ameliyatımı yaptı . Hazırlık, hastane , iyileşme sürecim mükemmeldi . Bu zamana kadar korkup beklediğim için kendime kızdım .
    Hocamın işindeki ciddiyeti ve sonrasında sorduğum her soruma sabırla geri dönüşleri için çok mutlu oldum

• Op. Dr. Hamit Baki Duru Meme Küçültme  •

Bende polikistik over sendromu var ve kilo problemim olmamasına rağmen düzenli regl olamıyorum. Yaklaşık 4 aydır diyetisyen Nergis Hanım ile bu süreci beraber ilerletiyoruz. Kendisi beni sağlıklı ve düzenli temiz içerikli beslenme düzenini alıştırdı ve regl döngüm de bu sayede düzene girdi son 3-4 aydır düzenli bir şekilde regl oluyorum . Kendisi alanında çok başarılı bir diyetisyen

T

Nergiz hanımla çalışmak çok keyifli kendisi şikayetlerimi dinledi ve beraber güzel bir yol çizdik. Bende polikistik over sendromu ve lipödem var Malesef uzun zaman kendime çare bulamadım . Nergiz hanım çok güzel program çizdi asla beni zorlamayan listelerle bu mücadelede 18 kilo verdim . Gıda takviyeleri ve sporun büyük önemi var sağlık bir bütün şekilde korunuyor . Bana bu yolda yanımda olduğu için Nergiz hanıma çok saygı duyuyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz çok tatlı çok sevecen güzel iletişimi sayesinde devam edip hedefime ulaştım