Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi
Hakkımızda
Ekibimizle birlikte Eskişehir ilinde yüzyüze, online olarak konumdan bağımsız olarak heryerde; Bireysel Psikolojik Danışmanlık, Çift-Aile Psikolojik Danışmanlığı, Çocuk-Ergen Psikolojik Danışmanlığı, Cinsel Psikolojik Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi
- Diğer (İade)
z....g
Oğlum için kurumdaki çocuk psikoloğundan destek aldık. Oğlum içine kapanık ve ailevi travmalarımızdan çok etkilenmişti. Bu destek sonrasında çok iyi noktaya geldi.
Kl. Psk. Serhat Uludemir
Sürecinizi ilişkin görüşünüz için teşekkür ederim :)
r.....
Hep canım sıkılıyordu, hiçbir şey yapmak istemiyordum ve sürekli bir karamsarlık vardı. Psikolojik destek almak amacıyla Melike Hanım'a başvurdum. Bir süredir devam ediyorum. Kendimi ve duygularımı tanımaya başladığım için olumlu yönde değişimler yaşadım. Süreçten ve psikoloğumun bana karşı yaklaşımından memnunum.
y.....
Sürekli yorgun hissetmemin ve işlerimi ertelememin altında mükemmeliyetçilik olduğunu seanslarda fark ettim. Bunu kabul etmek başlarda zor oldu ama bu süreçte gerçekten önemli bir yol kat ettiğimi düşünüyorum.
Aile içinde konuşamadığımız konular birikmişti ve bu da sürekli gerginlik yaratıyordu. Danışmanlık sayesinde birbirimizi daha sakin dinlemeyi öğrendik. Evdeki hava bile değişti, artık daha yakın hissediyoruz.
Temizlik konusunda titizliğim vardı fakat emeklilikten sonra daha da arttı. Eşim ve çocuklarımın bu durumdan rahatsız olmasıyla destek almaya karar verdim Serhat Bey ile yollarımız böylelikle kesişti. Kendimi iyi hissetmeme, farkındalığımın artmasına önemli ölçüde yardımı oldu. İlgisinden, nazikliğinden, sabrından ödün vermedi. Sayesinde hayatım normalleşti.
Kl. Psk. Serhat Uludemir
Sürecinize ilişkim görüşünüz için teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim :)
Kendimi en sıkışmış hissettiğim dönemlerden birinde Serhat hocama bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Yargılanmadan dinlendiğimi, gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim nadir alanlardan biri oldu benim için. Şuan EMDR terapi ile ilerliyoruz ancak bazen sadece konuşmak istiyorum ve ben doyum noktasına ulaşana kadar konuşuyoruz. Şu ana kadarki terapi sürecinde kendimle ilgili pek çok şeyi fark etmemi sağladı. Bazen tek bir cümlesi günlerce düşündürüyor. Kendime daha şefkatli yaklaşmayı öğretiyor bana. Seanslar hiç bitmesin, diğer randevumuz hemen gelsin diye bekliyorum. İnsanın kendine ket vurmadan tüm korkularını, karanlıklarını, her şeyi olduğu gibi, apaçık, yargılanma korkusu olmadan ifade edebilmesi ne güzel. Serhat bey danışanına bu güveni veriyor. Güvenli, sakin ve derinlikli bir terapi süreci sunuyor. Yanında tüm kalkanlarınızı indiriyorsunuz. Bu yolculukta bana eşlik ettiği için kendisine minnettarım. Terapiye başlamakta tereddüt eden herkese, hocamı gönülden tavsiye ederim.
Kl. Psk. Serhat Uludemir
Sürecinize ilişkin kıymetli görüşünüz için teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim:)
s....g
Çift terapisi konusunda destek aldık.genel olarak memnun oldum.
d....k
Serhat Uludemir’e gelmeden önce terapi konusunda biraz önyargılıydım ama ilk görüşmeden itibaren kendimi rahat hissettim. Yargılanmadan dinlenmek, gerçekten anlaşılmak insanı çok rahatlatıyor. Anlattıklarımı geçiştirmeden, sabırla dinleyip bana fark ettirmeden birçok şeyi görmemi sağladı. Seanslardan sonra hayata ve kendime bakışım yavaş yavaş değişti. Zorlandığım konularda yalnız olmadığımı hissettirdi. Süreci güvenle yürüten, işini gerçekten ciddiyetle yapan bir psikolog. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kl. Psk. Serhat Uludemir
Sürecinize ilişkin kıymetli görüşünüz için teşekkürler:)
er...
Merhaba öncelikle sorunlarımı kabullenip destek almak üzere araştırmalara başladığımda Serhat bey hakkında yapılan yorumlar neticesinde kendisi ile bu sürece başlamak üzere randevu için Ofisi ile iletişime geçtiğimde yapılan bilgilendirmeler ve süreç hakkında ki bilgilendirmeler beni oldukça memnun etti. Sonrasında ilk randevumuzda Serhat beyin yaklaşımları ve süreçler hakkında bilgilendirmesi beni kendisi ile bu sürece başladığım için çok memnun etti. Tabi ki kendimce şüphe ve çekincelerim vardı ancak süreç ilerledikçe Serhat beyin yaklaşımı tecrübesi ve yönlendirmeleri sayesinde kendisine tamamen kendimi açmamı ve sorunlarımın ortaya çıkmasında çok büyük emeği var. İlk başladığım zaman ile şuan ki sürece baktığımda kendilerine çok minnettarım.
Kl. Psk. Serhat Uludemir
Değerli görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler:)
u.....
Serhat Uludemir ile terapiye başladıktan sonra kendimde gerçek anlamda bir değişim hissetmeye başladım. Önceden aynı döngülerde takılı kalırken, artık neden böyle hissettiğimi ve davrandığımı daha net görebiliyorum. Seanslar sadece konuşup çıkılan görüşmeler değil; insanın hayatına dokunan, düşünme şeklini yavaş yavaş değiştiren bir süreç oluyor. Kendimi ifade etmekte zorlandığım konularda bile sabırla dinlemesi ve güven vermesi benim için çok kıymetliydi. Eskişehir’de psikolog arayan ve gerçekten değişim yaşamak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kl. Psk. Serhat Uludemir
Kıymetli görüşünüz için teşekkürler:)
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber, Pedagog, Aile Terapisi, Aile Danışmanı.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi, toplam 144 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Pedagoji Randevusu, Randevu, EMDR Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Beck Depresyon Ölçeği, Psikoterapi, Ergen Terapisi.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta/danışan, Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi nerede?Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi adresi İstiklal Mahallesi Şaiir Fuzuli Caddesi Özkal İş Merkezi No:36/6 Odunpazarı Eskişehir Odunpazarı şeklindedir.