Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi İstanbul ilinde Atatürk Cad.no:123 Sarıgazi Sancaktepe adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Özel Sancaktepe Bölge Hastanesi
Osmangazi Caddesi No:34 Sarigazi, Sancaktepe / İstanbul, İstanbul 34785
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Türkiye Sigorta
  • Vakıfbank Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Çok değerli bir doktor kolonoskopi ve endoskopi yapıldı çok ilgiliydi bir soru sordum anlattı birdaha sordum tekrar anlattı kestirip atmadı Allah razı olsun bilgisini bize aktarmak için taktik vermesi çok yapıcı ve değerli empati yaparak yaklaşımı çözüm odaklı bakış açısı ile muhteşem biri

• Op. Dr. Ahmet Şirinocak Diğer  •

Bacağıma vuran şiddetli bel ağrısıyla hastaneye gittim mr sonucunda ameliyat olmam gerektiğini söyledi,Ömer hocam duruma hakimdi güven veriyordu kendisine güvendim bir gün sonra mikrocerrahi ameliyat oldum ,ameliyattan çıktım 3 saat sonra yürüdüm hiç ağrım kalmamıştı ertesi gün taburcu oldum çok şükür iyiyim ,Allah elinize kolunuza kuvvet versinki hastalara şifa dağıtmaya devam edin...

Op. Dr. Ömer Sökmen

Sağlığınıza kavuşmanıza sevindim. Nice sağlık dolu yıllar dilerim.

1 sene önce eşim rutin kontrollerini yaptırdıgında hiçbir ilaç yazılmadan yönlemdirme yapılmadan gönderildi. Rutin kanlarına bakılıp Karaciğer değerlerine bile bakılmadı Şimdi Eşime ileri seviyede siroz teşhisi konuldu. Şuan başka bir hastanede nakli gerçekleşti. Her zaman kendisine muayne olurduk baba yiğit güler yüzlü biri olarak görürdük. Hayal kırıklığısınız.

• Uzm. Dr. Sermet Sağır Diğer  •

Kendisi takipli doktorum olmadığı ve acilden giriş yapmama rağmen doğumumu gerçeklestirdi. Gebelik zehirlenmesi nedeni ile az kalsın canımdan olacaktım. Iyi ki ama iyi ki karsimiza cikti. Ilk andan itibaren süreçle o kadar ilgilendi ki öz babam, abim gibi yakinlik gösterdi. Sert görünen mizacının altında harika babacan bir doktor. Bir çok meslektaşına taş çıkarır. Ben her gün karşıma kendisi ciktigi icin dua ediyorum ve minnet duyuyorum kendisine. Iyi ki varsiniz hocam.. Keske tum hekimler sizin gibi olsa..

• Op. Dr. Levent Özçer Diğer  •

Kendisi gerçek anlamda bir profesyonel ve harika bir hekim. 5 gün önce tüp mide operasyonumu gerçekleştirdi ve tüm sürecin çok verimli olması için her şeyi yaptı, kendisine çok güveniyorum. Tüm hastaları ile çok yakından ve iyi ilgileniyor. İyi ki yollarımız kesişti.

• Op. Dr. Ahmet Şirinocak Diğer  •

Ahmet sirinocak gerçekten muhteşem bir cerrah bugün tup midede 5 günüm her konuda her soruda detayı veriyor yoğun olmasına rağmen cevap veriyor iyiki yollarımız kesişti cok disiplinli ve bu işi hakkıyla veren bir cerrah

Op. Dr. Ahmet Şirinocak

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz

26 haftalık hamileyim. Daha öncesinden 17 haftalık erken doğum öyküm sebebiyle bu gebeliğimde perinatolog tarafından takip ediliyorum. 1-2 kez Sedef hanıma gittim. İkinci gidişimde rahim ağzında hunileşme olduğunu, servikal uzunluğun 35 mm olduğunu ve bu ölçünün risk sınırında olduğunu, daha da altına düşerse serklaj olmam gerektiğini söyledi. 28.haftada bebek için ciğer geliştirici iğne vurulacaksın dedi. İstirahat edeceksin, araftasın, ne olacağı belli değil gibi olumsuz yorumlar yaptı. Her şey yolunda giderken bu yorumlar beni çok demoralize etti, güvenemedim ve tekrar beni takip eden perinatoloğa gittim. Kesinlikle herhangi bir hunileşme olmadığını, rahim ağzının kapalı olduğunu, 35 mm ölçümün de gayet iyi olduğunu söyledi. Ayrıca 26.haftada serklaj yapılması söz konusu olamayacağını ve herhangi bir kısalma durumunda(25in altına düşmesi durumunda)ilaç tedavisi olacağını söyledi. İstirahate gerek yok şu an her şey gayet iyi dedi. Bir daha Sedef hanıma asla gitmem.

• Op. Dr. Sedef Rukiye Kılıç Gebe Takibi  •

Ç

Yıllardır ertelediğim ve çok korttugum burun ameliyatimi araştırdıkdan sonra Ayşegül hocamda olmaya karar verdim.Hastaya yaklaşımı kibar tutumu beni korkularimdan tamamen uzaklaştırdı.ameliyattan yeni çıkmama rağmen en ufak bir ağrı bile hissetmedim.eli inanılmaz hafif gözü kapalı herkeze tavsiye ederim.iyiki varsınız.

• Op. Dr. Ayşegül Gönen Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)  •

28.04.2024 tarihinde sancaktepe bölge hastanesi ne ayak ağrısı ve şişlik nedeni ile başvurdum. Enfeksiyon hastalıkları bölümüne giriş yaptırdım. O bölüm doktoru çok ilgi ve alaka gösterdi çekilen ultrason görüntüsünde ayak altında apse gözükmesi üzerine ortopedi doktoruna gitmem gerektiği bilgisi verildi aynı gün tesadüf üzeri mustafa hocamdan randevu ile giriş yaptırdım ve çekilen film ultrason ve yapılan kontroller incelenerek mustafa hocam ameliyat kararı verdi . 02.05.2024tarihinde ameliyat oldum ameliyat sonrası fizik tedavi ile daha iyi oldu ayak Önce Allah'ın izni ile ve sonra sizin ilginiz ve muayene ile daha iyi oldum sayın mustafa hocam

• Op. Dr. Mustafa Öztürk Diğer  •

Annem 1 ay Fizik Tedavi gördü çeşitli iğneler oldu Ancak ağrılarında hiçbir iyileşme olmadı daha sonra Ömer Bey'den randevu alıp gittik muayene sonucu MR istedi sonucu fıtık zor bir yerdeydi ameliyat kararı verdi biz de kendisine güvenerek ameliyat kararı verdik şu anda 21 gün geçti çok rahat yürüyebiliyor ağrısı çok az

Op. Dr. Ömer Sökmen

Geçmiş olsun. Nice sağlıklı yıllar dilerim