- Ana Sayfa
- Keçiören
- Özel Selvi Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Hakkımızda
Hakkımızda – Aktepe / Keçiören
Kurumumuz, 2006 yılından itibaren farklı gelişim alanlarında desteğe ihtiyaç duyan bireylere yönelik kişiye özel eğitim uygulamaları ile çalışmalarını sürdürmektedir.
İlk olarak Özel Öğrenme Güçlüğü Destek Eğitim Programı kapsamında hizmet vermeye başlayan kurumumuz, 2015 yılında yeni şubesinin faaliyete geçmesiyle birlikte Dil ve Konuşma Güçlüğü Destek Eğitim Programı alanında da eğitim hizmetlerini genişletmiştir. Aktepe / Keçiören şubemizde, sağlık yönetmeliğine uygun şekilde planlanan eğitim süreçleri, uzman eğitimci kadro tarafından yürütülmektedir.
Eğitim süreci boyunca bireysel ihtiyaçlar esas alınarak programlama yapılmakta ve süreç düzenli olarak izlenmektedir.
Hakkımızda
Hakkımızda – Aktepe / Keçiören
Uzmanlık alanlarımız
Tümünü gösterPsikolog
Daha fazla bilgi
Cihazlar
- Psikososyal Değerlendirme ve Eğitim Materyalleri
- Dil ve Konuşma Terapisi Uygulama Araçları (konuşma kartları, ses eğitim materyalleri, oyun temelli eğitim araçları)
- Özel Eğitim Öğretim Materyalleri (öğrenme güçlüğü için özel tasarım kitaplar, kartlar)
- Tablet veya Bilgisayar gibi Teknoloji Destekli Eğitim Araçları
Telefon Numarası
Bağlantılar
se...
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Telefon numarası doğrulandı
Telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Randevu doğrulandı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Kurum ilgisi olarak çok iyi.Neva hanımın benim veoğlum ile iletişimi kuvvetli.Dersi sevdiren, öğrenci ile ilgilisi sağlıklı.
i̇...t
Doğrulama türleri
Telefon numarası doğrulandı
Telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Randevu doğrulandı
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Sude hanım kızımla güzel bir bağ kurdu ve kızımın kendini ifade etme, cekingenliginin azalması gibi gelişimlerden çok memnunum.
Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Keçiören şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Keçiören şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Dil ve Konuşma Terapisti, Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber, Ergoterapist, Odyolog.
Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, toplam 115 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta/danışan, Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nerede?Özel Selvi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adresi Aktepe Mahallesi 983. Sokak No: 12 Keçiören şeklindedir.
- Keçiören bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
- Keçiören bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri