Hakkımızda

Hakkımızda – Aktepe / Keçiören

Kurumumuz, 2006 yılından itibaren farklı gelişim alanlarında desteğe ihtiyaç duyan bireylere yönelik kişiye özel eğitim uygulamaları ile çalışmalarını sürdürmektedir.

İlk olarak Özel Öğrenme Güçlüğü Destek Eğitim Programı kapsamında hizmet vermeye başlayan kurumumuz, 2015 yılında yeni şubesinin faaliyete geçmesiyle birlikte Dil ve Konuşma Güçlüğü Destek Eğitim Programı alanında da eğitim hizmetlerini genişletmiştir. Aktepe / Keçiören şubemizde, sağlık yönetmeliğine uygun şekilde planlanan eğitim süreçleri, uzman eğitimci kadro tarafından yürütülmektedir.

Eğitim süreci boyunca bireysel ihtiyaçlar esas alınarak programlama yapılmakta ve süreç düzenli olarak izlenmektedir.

daha fazla Hakkımızda
Uzmanlık alanlarımız
Psikolog

Psikolog

Aktepe Mahallesi 983. Sokak No: 12, Keçiören 06300

U

Çocuğumuzun wisch-4 testi için hocamıza başvurduk. Çocuğumuzla ilgisi, ikili ilişkileri çok iyiydi. Test sonucumuzu görüşmeden sonrada söylediği gibi bir hafta sonra tarfımıza gönderdi,test sonucu ile alakalı neler yapılabilir hangi yönlere ağırlık vermemiz gerektiği konusunda detaylı olark görüş bildirip açıklamaları yaptı. Eşim ve ben Çok memnun kaldık gösterilen ilgi ve alakadan. Hatta kızımız test bitiminde hocamıza hemen resim yapıp hediye etti o kadar çok sevdi Neva hocamızı.

• Psk. Neva Torun WISC-4 Zeka Testi  •

4 yaşındaki kızımın öfke problemi ile danıştık. Okulda zorbalığa uğruyordu ve bu süreçte özgüveni zedelendi. Sude hocama başvurduk. Ve aldığımız olumlu sonuçlar değişimler bizi çok memnun etti. Oyun terapisindeki yetkinliği ve güler yüzüyle hayatımıza çok güzel dokundu. İyi ki varsınız Sude hocam. Herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

• Psk. Halime Sude Keskin Oyun Terapisi  •

Ş

Güleryüzlü karşılaması ve sıcakkanlı olması seansa girmeden sizi rahatlatıyor sonrasında sizinle kurduğu iletişim ve disleksi hakkında yaptığı ayrıntılı açıklama bir veli olarak evet doğru yerdeyim dedirtiyor bir dahaki seansı kızım iple çekiyor

• Gülşah Atalay Disleksi Müdahale Programı  •

Gelişim geriliği ve çekingenlik yaşayan öğrencim için oyun terapisi sürecine yönlendirme yaptım. Sude hanım Sürecin başından itibaren uzman yaklaşımı oldukça ilgili ve güven vericiydi. Oyun terapisi sayesinde öğrencimin kendini ifade etme becerisinde ve sosyal iletişiminde gözle görülür gelişmeler oldu. Aileye verilen geri bildirimler de oldukça açıklayıcıydı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Psk. Halime Sude Keskin Oyun Terapisi  •

R

Gülşah hanım ile öğrencimi yönlendirdiğimde tanıştım. Check-Up Yapılandırılmış Dikkat Programı kapsamında öğrencimin dikkat eksikliğine müdahale etti oldukça memnun kaldım. Değerlendirme aşamasındaki titiz yaklaşımı ve programın öğrencinin ihtiyaçlarına göre yapılandırılması gerçekten çok kıymetliydi. Süreç boyunca hem öğrenciyle kurulan iletişim hem de aileye verilen geri bildirimler oldukça açıklayıcı ve destekleyiciydi. Gözle görülür ilerlemeler elde edildi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Gülşah Atalay Dehb Uygulayıcı Eğitimi  •

K

Özgül öğrenme güçlüğü olan çocuğum için 1 aydır geliyoruz. Çok güler yüzlü tatlı bir uzman. Çocuğumun okuması şimdiden ilerledi. Memnunuz devam edicez

• Gülşah Atalay Disleksi Müdahale Programı  •

Oğlum için Gülşah hanıma başvurmuştuk.
    Kısa sürede güzel bir gelişme yakaladık akıcı okuma ve sınıf seviyesine yetişme konusunda çok yardımcı oldu akademik olarak çok memnun kaldık. Uygulandığı teknik ve programları çok sevdik. İyi ki başvurmuşuz biz memnun kaldık

• Gülşah Atalay Disleksi Müdahale Programı  •

Çocuğumun gelişim sürecinde Gülşah Hocamızdan yardım aldık. Bu süreçte oğluma çok iyi geldi ve gelişimi güçlendi. Değerlendirme sürecinde ilgilendi detaylı açıkladı ve test sonuçlarımız üzerine geri dönüşleri çok faydali oldu. Devam edeceğiz bu süreci birlikte gecirmek istiyorum.

• Gülşah Atalay Çocuk Gelişim Testi  •

Neva hanımla oğlum için görüşme sağlamıştım. İçine kapanık özgüven problemi yaşayan oğlum süreç sonunda kendini ifade eden akademik başarısında olumlu etkisiyle karşılaştığımız bir zaman dilimiydi. Biz çok memnun kaldık tavsiye ederim herkese

• Psk. Neva Torun Oyun Terapisi  •

Öğrencimi oyun terapisi süreci için yönlendirmiştim ve süreçten gerçekten çok memnun kaldık. İlk görüşmeden itibaren hem çocuğa yaklaşımı hem de süreci ele alış biçimi oldukça profesyonel ve güven vericiydi. Öğrencimin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek ona uygun bir yol haritası belirlemesi bizim için çok kıymetliydi. Süreç ilerledikçe öğrencimde gözle görülür olumlu değişimler fark ettik. Ayrıca sadece çocukla değil, aileyle kurduğu iletişim de oldukça destekleyici ve açıklayıcıydı. Alanında donanımlı, ilgili ve samimi yaklaşımıyla gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman. Öğrenci yönlendirme konusunda güvenle tercih edilebilir.”

• Psk. Neva Torun Oyun Terapisi  •