Özel Tınaztepe Hastanesi
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
tu....
Kendisinde burun ameliyatı oldum, ameliyat öncesinde her konuda tek tek bilgilendirmesi, benim gibi fobisi olan birini bilgisi kendine güveni ve tecrübesi ile rahatlaması tarif edilemez. Ameliyat sonrası o kadar rahat geçti ki doktorumun emeğine sağlık diyorum. Harika bir şekilde nefes alabiliyorum dünya varmış gerçekten
se...l
Doç.Dr. Efe Edem samimi,güleryüzlü,iletişimi çok iyi olan bir doktor anjiyo sonrası doğru kararı sayesinde bypass kararı aldık ve yıllardır çektiğim kalp ve mide ağrılarım son buldu .
yu...
Üçüz gebeliğimde yaşadığım en zor anlardan birinde, Can Bey’in dikkati sayesinde bebeklerimden birinin kalbinin durduğunu fark ettik. Eğer bu fark edilmeseydi, hem ben hem diğer bebeklerim büyük bir tehlike altındaydık.
Can Bey, sadece doktor değil; bu süreçte en büyük desteğimdi. Hem bilgisiyle hem de insanlığıyla bana güç verdi. Kendisine minnetarım, herkese gönülden tavsiye ediyorum.
de...l
Meme ca tanisi nedeniyle mastektomi ameliyat i oldum. Serhat Hoca’nin sayesinde , oldukca rahat , neredeyse agrisiz , acisiz , beklentimin cok cok uzerinde konforlu bir operasyon sureci gecirdim. Hayatimda ilk defa ameliyat olacaktim , tarifsiz korkuyorsum. Ancak , Serhat Hoca’nin profesyonel yaklasimi, tecrübesi ve ilgisi ile ben ameliyat bu surecini bedenen ve ruhen cok ama cok kolay atlattim. Benim gibi bu ameliyati olacak olan hastalara gonulden tavsiyemdir.
Boylesine, iyi hekime denk gelmek buyuk sansti benim icin .
Saglik alaninda nice hastalara sifa olma olmasi dilegiyle
me...
Raşan hanım bana yaklaşık bir hafta önce rinoplasti ameliyatı yaptı. Her iletişim kurmak istediğimde hiç sıkıntı yaşamadım . Ameliyatım çok başarılı geçti gerçekten bucatıp hastanesi çalışanları, hemşireleri çok çok ilgililerdi. Rahşan hanımı tanıdığım için ve bu süreci onunla geçirdiğim için gerçekten çok memnunum. Hiç tereddüt etmeden kendinizi Raşan hanıma emanet edebilirsiniz alanında çok başarılı güleryüzlü bir doktor
ma...n
Kasım gibi amaliyat oldum rasan hanim cok ilgili ve hastasına cok saygılı bir hanfendi guzel bir amaliyat geçirdim burnumu istediğim şekilde yaptı hatta daha iyisi diyebilirim bu arada cok güler yüzlü birisi tavsiye ederim kesinlikle
me...
Bilgen hocaya gelene kadar 6 farklı doktora gitmiştim ve kanamalarımın sebebini bulamamışlardı ama Bilgen hocam MR sonucunda bile çıkmayan kanamamın sebebini buldu ve aylardır mücadele ettiğimi problemimi çözdü. İletişimi çok açık ve anlayışlı bir doktor. Sorduğum her sorunun cevabını buldum ve çok yardımcı oldu hastalık sürecimde.
Gönül rahatlığıyla gelip muayene olabilirsiniz.
za...n
bugün Gürol bey'e boğazımla ilgili şikayet için gittim çok güzel açıklayıcı bilgiler verdi ilaçları tek tek izah etti etkileşimlerini anlattı bir dr. nasıl olması gerektiğini çok güzel gösterdi çok saygıdeğer bir dr.
m....d
Raşan hanıma revize ameliyatı oldum , güzel ve rahat bir süreçti , ilgiliydi ve en önemlisi gerçekten çok doğal ve çok güzel bir burun estetiği yaptı çok memnum kaldım ellerine sağlık. Güzel ve doğal burun isteyen herkese tavsiye ederim
ya...r
30 ocak perşembe günü burun ameliyatı oldum ve süreç çok iyi ilerledi. Raşan hanım çok ilgiliydi ve tam istediğim gibi bi sonuç aldım. Estetik sonrası bana direkt doktorum soruldu çok memnunum.
Özel Tınaztepe Hastanesi, Buca şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Özel Tınaztepe Hastanesi, Buca şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Gastroenterolog, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Onkolog, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Özel Tınaztepe Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Özel Tınaztepe Hastanesi, toplam 381 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Genel Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi.
Özel Tınaztepe Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Özel Tınaztepe Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özel Tınaztepe Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Özel Tınaztepe Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Özel Tınaztepe Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Özel Tınaztepe Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Özel Tınaztepe Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Özel Tınaztepe Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özel Tınaztepe Hastanesi nerede?Özel Tınaztepe Hastanesi adresi Ahmet Piriştina Bulvarı No:51 Tınaztepe Buca şeklindedir.
- İzmir bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
- Konak bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri