Diğer kurumları göster

• Ak Sigorta
  • Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Diğer (İade)
  • Unico Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Doç. Dr. Mesut Köse Hamilelik Testi

Kendisi süper Bir doktor ilgili alakalı bir o kadar da güler yüzlü cana yakın bir doktor 2. Gebeliğim için gidiyorum kendisine tesadüf eseri randevu aldım ve muhteşemliği gördükten sonra vazgeçemedik kendisinden şuan 17 haftalık hamileyim bir sıkıntı olmaz ise kendisinde doğum yapacağım herkese tavsiye ederim efsane bir doktor

C
    Op. Dr. Ersen Koç Diğer

öneriler üzerine tercih ettiğim bir doktor oldu. burun eti şikayeti ile gitmiştim septum deviasyonu olduğu da ortaya çıktı beraber oturup ameliyata karar verdik. çok memnun kaldım kafamda hiçbir soru işareti bırakmayıp özenle her işlemi her sorunu açıklayadı bana gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası ilgisi mutlu etti güler yüzü ve samimiyeti ile tercih edilebilecek iyi doktorlardan biri olduğumu düşünüyorum Aklınızda hiçbir şüphe olmadan güvenebileceğiniz sayılı doktorlardandır Ersen Koç

Prof. Dr. Gülen Gül Köken Diğer

Genel anlamda doğum süreci yönetiminden memnun kalmadım

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Hasan Şahiner Diğer

Hasan beye 8 haftalık hamileliğimde ki Kanamadan dolayı gittim çok korkarak ve panikle yanına girdik görüşmeye başladığımız andan itibaren bizi rahatlatan bir yaklaşımla konuşmaya başladı ve gerekli müdahaleyi ve ilaçları çok detaylı şekilde anlattı içimiz rahat bir şekilde evimize döndük.

C
    Prof. Dr. Gülen Gül Köken Diğer

Eşimin hamilelik sürecini Gülen Gül hoca ile yürüttük.İyikide hocama gelmişiz bizleri rahatlatması ilk çocuğumuz olduğu için bizi yönlendirmeleri herşeyi çok iyiydi.Herşeyden çok memnun kaldık herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Mücahit İlhan Diğer

Annem yaklaşık 10-15 yıldır dizlerindeki sıvı kaybı ve kireclenmeden dolayı yürüyemez hale geldi sığır kolejeni kullandık dizlerine pahalı pahalı iğneler vurdurduk bitkisel kremler kullandık daha sayamayacagim bir sürü şey ama mücahit beyle tanıştık kendini bizi detaylı bilgilendirdi ve ameliyat yöneltti.Kendisine güvendik çünkü son caremizdi ve iyiki guvenmisiz annem kilolu olmasına rağmen ameliyatın ertesi günü ayağa kaldırdı tabi direk normal bir vatandaş gibi yürümedi ama bastırdı yani ayaklarinin üstüne ve çok ilgilendi 20-25gunde yavaştan annem rutin hayatına dönmeye başladı 3ayin sonunda da gayet sağlıklı bir insan gibi ağrısız sizisiz normal işlevlerini fazlasıyla yaptı.Allah ondan razı olsun gerçekten mükemmel bir doktor

Op. Dr. Celal Özbek Çakır Diğer

Yaklasik 4 yil ilaclarla idare ettim. Celal hocayla tanistim. Ameliyata karar verdi. Acik ameliyat oldum 4 adrt vida atildi. Ameliyattan sonra agrim kalmadi. Ameliyatli oldugum icin 10 gun yatak istirahati yaptim. Ilk biray ara ara agri ve kasilmalar oldu. Suan 3 ay oldu ameliyat olali ve herhangi bir agrim kalmadi kendisine teşekkür ederim surec gayet guzel gecti.

Uzm. Dr. Ali Seydi Özgül Diğer

Öncelikle hocama ne kadar teşekkür etsem az, mesleğinin zirvesinde, işinin ehli tam bir profesyonel. Dedemin anjiyo işlemini büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Tıkalı damarları tamamen açtı. Afyon için büyük bir şans. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz. Elleriniz dert görmesin.

Op. Dr. Murathan Leblebicioğlu Diz Protezleri

Kalçada kireçlenme nedeniyle tavsiye üzerine Murathan beye başvurduk kafamdaki bütün soru işaretlerini bir bir yanıtladı aydınlattı ilgisi hosgorusu sabrı ve guler yuzuyle benim ameliyat konusundaki korkarımı bitirdi ameliyat olmaya karar verdim ameliyat oldum yaşam kalitem yükseldi eski sağlığıma kavuştum

Op. Dr. Murathan Leblebicioğlu Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Hastanın halinden anlayan ilgili,sabırlı,mütevazı bir hekim.Tavsiye üzerine gittim. Annemin dizlerinde kireçlenme nedeniyle başvurduk.Her iki dizinden diz protez ameliyatı oldu. Annem eski sağlığına ve yürüyüşüne kavuştu.