Pratisyen Hekim
Özel Sivas Tıp Merkezi
Pratisyen, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Göz hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen · Daha fazlaÇarşıbaşı Mahallesi 12-Sarraflar Sokak No:6/G, Sivas • Harita
Özel Sivas Tıp Merkezi
Eski Lise Cad. No:1 Fenk Mah., Samsun • Harita
Samsun Terme Fenk Aile Sağlığı Merkezi
Özel Kozan Ortadoğu Hastanesi
Pratisyen, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazlaKaracaoğlan Mahallesi Zübeyde Hanım Cad. No:28, Kozan • Harita
Özel Kozan Ortadoğu Hastanesi
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk romatolojisi · Daha fazlaGayret Mahallesi İvedik Caddesi No:41, Yenimahalle • Harita
Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi
Arap Hacı Caddesi (Terminal Sokak), Karabük • Harita
Karabük Safranbolu 1 Nolu 112 Acil Yardım İstasyonu
Cemalpaşa Mahallesi, Osmaniye • Harita
Sumbas Merkez Toplum Sağlığı Merkezi
Merkez Mahallesi. Nene Hatun Caddesi Tahtakale Sokak Kat 4 No:12/1, İstanbul • Harita
İstanbul Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaKöşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi • Harita
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Yavuz Selim Mahallesi Kahta, Adıyaman • Harita