Pratisyen Hekim
Özel Altı Eylül Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Tıbbi mikrobiyoloji · Daha fazlaGaziosmanpaşa Mahallesi İzmir Yolu 2. Km, Balıkesir • Harita
Özel Altı Eylül Hastanesi
Tepecikler Mahallesi Taraklı Kasabası, Sakarya • Harita
Sakarya Taraklı Toplum Sağlığı Merkezi
Avcılar Vera Tıp Merkezi
Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi · Daha fazlaMerkez, Fatih Sokağı No:2/C, Avcılar/İstanbul, İstanbul • Harita
Avcılar Vera Tıp Merkezi
Doğu Mah. Yücel Sokak No:1 Tavşantepe, İstanbul • Harita
Pendik Mehmet Oğuz Sağlık Ocağı
Akdere Mahallesi Mehmet Ali Altun Cad. 393. Sk. No:7 Mamak, Ankara • Harita
Ankara Mamak Ümmü Gülsüm Güçlüoğlu Aile Sağlığı Merkezi
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaAnkara Yolu 7. Km., Yahşihan • Harita
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel International Söke Hospital
Pratisyen, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaYenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel International Söke Hospital
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Afyonkarahisar Dinar Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diş hekimi · Daha fazlaPınarbaşı Mahallesi İncirli Cad., Afyonkarahisar • Harita
Afyonkarahisar Dinar Devlet Hastanesi
Manisa Demirci Devlet Hastanesi
Pratisyen, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaBahçeler Mah. Hastane Sok., Manisa • Harita
Manisa Demirci Devlet Hastanesi
Merkez Mahallesi, Burdur • Harita