Diğer kurumları göster

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Güney Mahallesi 1140/1. Sokak No:1, Konak 35020
  • SGK

I

çocukluğumda karın ağrılarımın ve diğer şikayetlerime hiç bir doktor çözüm bulamamıştı... Can Öztürk Doktorumuz Allah binlerce kez razı olsun FMF tanısını koydu ve hayatım çok daha yaşanabilir bir hale geldi... uzun zamandır Can Beyi aramaktayım hayatımı bana yeniden kazandırdığı için minnettarım... umarım bu yorumu görür.

• Doç. Dr. Can Öztürk Diğer  •

Mustafa İncesu iyikii diyorum.. Ayağımda birden çok rahatsızlık vardı ileri derecede düz tabanlık vardı ve tabanlarda çökme ayaklarda yamukluk doktor doktor gezdim hepsi farklı şeyler söyledi ve hiç bi şekilde güven vermedi ama Mustafa hocam Allah razı olsun hep konuşmasi hep tavırları okadar güven verdiki ve benim ameliyatım geç kalınmış bı ameliyatti Mustafa hocam ameliyatımı yaptı Allah razı olsun okadar ameliyatimda ilgilendi resmen yeni bir ayak inşaa etti okadar memnunum kendisinden Allah razı olsun her daim varoolsun inşallah

• Op. Dr. Mustafa İncesu Diğer  •

Babamın ve eşimin prostat ve üretra darlığı tedavilerini yapan başarılı sonuçları en önemlisi idrar kaçırma yaşamamalarından memnunuz. Holep ve optilum ameliyatlarında ne kadar başarılı bir hekim olduğunu görmüş olduk. Ürolojik sorunlar yaşayan herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Mesleğinde özverili hastalarına yakın alakalı davranışı olan bir hekim daha rastlamadım.

• Doç. Dr. Ömer Koraş Genel Üroloji  •

Ş

Doktorumuz Ömer bey 6 ay önce parsiyel nefroktomi ameliyatımı yaptı. Başka hastanenin riskli diyerek yapmadığı ameliyatı Ömer Bey'in sayesinde oldum.Kendisi bölümünde ilgili ve başarılı bir doktordur.hastalariyla olan ilgisi ve bilgisi çok güzeldi çok memnun kaldık .Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.

• Doç. Dr. Ömer Koraş Nefrektomi  •

Ömer hoca Mart ayında annemin idrar kaçırma ameliyatını gerçekleştirdi.Ameliyat sonrası çok memnun kaldık annemin bütün sorunu çözüldü. Diyaloğu,hastalara olan yaklaşımı, ilgisi gerçekten çok güzel sizin gibi bilgili ve işini layığı ile yapan hekimler iyi ki var ve iyi ki yollarımız kesişti.

• Doç. Dr. Ömer Koraş İdrar Kaçırma Ameliyatı  •

Prostat ameliyatı olmuştum, başka yerde, sorunlarım vardı, doktor doktor gezdim ama Ömer hocam sorunumu çözdü, !!

• Doç. Dr. Ömer Koraş Üroloji Randevusu  •

Ömer Hocam bir ay önce böbrek tümörü operasyonunu gerçekleştirdi. Gerçekten konusunda duayen bir hekim. Ömer Hoca zor ve benim için iyi olanı yaptı,sadece tümörü temizledi. Operasyon sonrası dönemi çok rahat geçirdim. Emeğine sağlık

• Doç. Dr. Ömer Koraş Üroloji Randevusu  •

Ömer hoca ile yeni tanıştım bilmediğim fakat kaybetmek üzere olduğum böbreğimi kurtardı ve taşlarıma müdahale ederek mükemmel bir müdahale yaptı.Eğer ürolojik bir rahatsızlığınız varsa ömer hocayı bulun ve ona güvenin buna hiç pişman olamayacağınızı garanti ederim. Benim bir operasyonum daha var sonrasında yine düşüncelerimi paylaşacağım.İyiki varsınız hocam herşey gönlünüzce olsun.

• Doç. Dr. Ömer Koraş Perkütan Böbrek Cerrahisi  •

Dedemi 12.ayda kalp kapakcıgı değişim ameliyatını gerçekleştirdi çok titizdi bizi çok güzel bilgilendirdi hocamız

• Prof. Dr. Ahmet Göktuğ Ertem Diğer  •

Hocamız yaklaşıl 7 saat süren üretra darlığı ameliyatımı gerçekleştir. Ağız içimden alınan dokularla yeni idrar yolumu inşaa etti. Çok zorlu bir ameliyat olduğunu başından beri ifade etti. Çok iyi bir ameliyat geçirdim. 3 haftada idrar sondamı çıkardı. Herşeyin güzel gittiğini ve iyileşmenin devam ettiğini söyledi, her aşamada bilgi sahibi etti. Sadece biz değil diğer hastalarıylada çok ilgili idi. Her sorumuza cevap verdi. Hocamızın sayesinde artık daha iyiyim. Allah razı olsun. Çok memnun kaldık hocamızdan.

• Doç. Dr. Ömer Koraş İdrar Yolu Darlıkları  •