Hakkımızda

Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi, akademik bilgileri klinik ortama taşımayı amaçlayan bir merkezdir. Bilim ile klinik ortamı Dil - Konuşma alanında Samsun Atakum'da birleştirdik. Dil ve konuşma terapisi hizmetleri arasında, tüm yaştan bireylerin dil, konuşma, iletişim, ses ve yutma problemlerini gidermekteyiz. Kliniğimizde Uzman Dil ve Konuşma Terapistleri faliyet göstermektedir.

daha fazla Hakkımızda

Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak No:2/13, Atakum 55200
  • Diğer (İade)

5 yaşındaki oğlum erken konuşan ve güzel konuşan bir çocuktu. Fakat gelişim değerlendirme testlerinde bazı ekleri anlamadığı ve kullanmadığı sonucuna varılmıştı. Bir sonraki sene ilkokula başlama durumunda bunun çocuğumuzda zorluk çıkarabileceğinden dolayı bir dil terapistinden destek almamız iletildi. Bunun üzerine Hilal hanımla yollarımız kesişti. Oğlum çoğu seansta zorluk çıkarsada kendisi her zaman sakin,sabırlı ve net tutumuyla seansların verimli geçmesini sağladı. Her seans sonrası bizi detaylı bilgilendi, önerileriyle evdede destekleyerek güzel bir süreç geçirdik. Gözle görülür düzeyde gelişmelerle süreci tamamladık.

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva

Süreçteki zorlu anlarda bana olan güven ve desteğinizle bu anları güzelce yönetebildik ve evdeki destekleriniz sayesinde gelişimimiz gözle görülür şekilde gerçekleşti. Güzel görüşünüz için teşekkür ederim. Emeğiniz için ben teşekkür ederim

Ç

Hilal hocamla 1 ay gibi kısa bir süreçde dil gelişimimizi tamamladık. Emeği ve ilgisi için ederiz.Bir görüşmeyi tavsiye ederim.

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva

Güzel görüşünüz ve sürece olan desteğiniz için ben teşekkür ederim

3 yaşındaki Oğlumuz söylenenleri anlayabilmesine rağmen sınırlı sayıda kelime söyleyebiliyor ve belli başlı sesleri çıkarabiliyordu.Daha fazla beklemenin zaman kaybı olacağını düşünerek harekete geçtik.Dil terapisti Onur Takva ile yollarımızın kesişmiş olması bizim için çok değerli bir basamaktı.Yaklasık 8 ay devam eden, karşılıklı emek ve özveri içeren bir süreçten sonra sonuç bizler için memnun edici ve yüz güldürücü oldu.Onur Bey'in oğlumuza gösterdiği sevgi ve ilgisi,süreç boyunca umudumuzu hiç kaybetmemezi sağlayan enerjisi ve samimiyeti bu yolda ışığımız oldu.iyikiler ve şükürlerle...

• Uzm. Dkt. Onur Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Bebeğimizin 3 yaşında başladığı bu süreçte, dil ve konuşma terapistimiz Onur Takva ile yaklaşık bir yıldır il dışından gelerek devam ettiğimiz yolculukta sergilenen derin uzmanlık ve bitmek bilmeyen sabır hayatımızda gerçekten fark yarattı. Her seferinde yol yorgunluğumuza değen bir profesyonellikle karşılaşmak, uyguladığı kişiye özel yöntemlerle bir yıl gibi bir sürede beklediğimizin çok üzerinde ilerleme kaydetmek bizim için çok kıymetli. Bir yılın sonunda terapi sürecimizi amacımıza tam anlamıyla ulaşarak başarıyla sonlandırdık. Sadece teknik bilgisiyle değil, kurduğu samimi ve yapıcı iletişimle de motivasyonumuzu her zaman en üst seviyede tutan, alanında tam anlamıyla güven veren bir profesyonel.

• Uzm. Dkt. Onur Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

4,5 yaşında kızım kelimeleri tam söyleyemiyordu. 7-8 harfde karışıklık vardı. 5 aylik bir süreçte sonuca ulaşıldı . Hilal hanım güler yüzlü, çocuklarla iletişimi iyi biri. Her seans sonrası neler yapıldığına dair açıklamalar yaptı. Güzel bir süreç geçirdik.

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva

Güzel görüşünüz ve sürece olan düzenli katılımınız ev ödevlerinizle desteklemeniz için be teşekkür ederim. Güzel ve başarılı bir süreç yönettik

Babamın beyninde konuşma merkezine pıhtı attıktan sonra konuşma ve anlama bozukluğu yaşadı. Hastane tedavisinden sonra doktorumuzun önerisiyle konuşma terapisi almaya karar verdik. Bizim için en önemli kriterlerden biri ilgili bölümden mezun kişiyi bulmaktı. Bu bağlamda Onur Beye ulaştık. Nazik karşılaması, ilgisi, babama olan tutumu, seanslarda sıkılmadan sabırla yardımcı olması babamın bir aydan kısa bir süre içerisinde kedisini ifade edebilecek hale gelmesine yardımcı oldu. Ayrıca seans sonrası bilgilendirmeleri ve yardımları da büyük artıydı benim için. Şehrimizde mesleğini böylesine severek isteyerek yapan, insana, hastaya değer veren bir terapist olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir terapist.

• Uzm. Dkt. Onur Takva Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi  •

Onur Hocam ile Oğlumun dil ve konusma bozukluğu sebebiyle taniştık ve seanslara başladık.Bizi her seansimizda guleryüzü ile kapıda karşıladı.Oğlumla iyi bir iletişim kurdu.Terapiler sonunda geri dönütler verip hem kendimizi hem terapinin gidişatını değerlendirmenizi sağladı.Verdigi alistirma ve ödevler sayesinde öncelikle Oğlumun kekemeligini kabullenmesini sagladi.Konusmaktan asla vazgecme diyerek Onu yüreklendirdi.Terapimiz bugün bitti.Oglum daha akıcı ve daha güzel konuşuyor. Onur Hocam.Iyi ki sizi tanımışız.

Uzm. Dkt. Onur Takva

Terapiye düzenli katılımınız sürece destek oldu. Güzel gelişmeler oldu. Hoşçakalın değerli ailem.

Oğlum 7 yaşında trafik kazası sonucu konuşma ve yutma yetisini kaybetti. Biz terapist arayışındayken Onur beye rastladık. Başta tereddütlerimiz vardı fakat seanslara gittikçe bu tereddütler kendini güvene bıraktı. Onur bey işinde çok bilgili, özenli, dikkatli ve profesyonel bir terapist bizleri çok motive etti. Çok güzel yönlendirmeler yaptı. 2 aydır gidiyorduk oğlum kısa sürede toparladı Onur beyin yönlendirmeleri sayesinde ve bilgisi sayesinde. Terapist arayışında olanlar gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

Uzm. Dkt. Onur Takva

Harika bir süreçti. Kısa sürede beyindeki dil ve kouşma alanları üzerine güzel çalışıldı. Terapi, ebeveynlerini de dahil eden kapsamlı bir süreçtir.
    Yorumunuz için teşekkürler. Sağlıkla kalın

18 aylık kızım da fark edilen dil geriliği için araştırmalarım sonucu Hilal hanım ile dil ve konuşma terapisine başladık. Kendisinin ilgi ve alakası, sakin tavırları, detaylı açıklamaları, bizim de evde yapmamız gerekenlerle ilgili bilgi aktarımı son derece memnun edici. 2 aylık süre sonrasında kızımda daha da hızlı ilerlemeler olup konuşmaları artmaya başladı. Doğru kişiyle çalıştığımız için çok memnunuz.

Y

6 yaşındaki oğlum harflerin büyük bir kısmını çıkartamıyordu.Hilal Hanım yaklaşık 1 yıldır oğlumla ilgilendi kendisinin tecrübesi,ilgisi ve disiplini sayesinde oğlum artık son harflere geçti ve harfleri doğru bir şekilde söyleyebiliyor. Hilal Hanım alanında donanımlı ve çocuk ruhundan anlayan çok başarılı bir terapist.

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva

Güzel görüşünüz ve sürecimize olan desteğiniz için ben teşekkür ederim