Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Kemalpaşa Mahallesi 7. Cadde, Serdivan 54050
Bugün randevum vardı tedirgin gittim ama korktuğum gibi olmadı.doktor hanım çok kibar ve naifti. Yaklaşımı çok iyiydi.rahat bir şekilde tedavimi oldum.keşke bazı doktorlar da bu şekilde davransalar. Bence diş hastanesinin sayılı iyi doktorlarından biri.
s....t
Mayısta bir kanal tedavisi yaptırmıştım. Ayrıca bşr kanalım daha vardı. Bu ay yani Eylül aynı çok cok zorlaya baslayınca ramdevu aldım. yemek yedıkten hemem sonra diş fırçalamazsam veya gun ıcınde agrı kesıcı almazsam agrım gıtmıyordu . bu yüzden gıtmek istedim. Gittiğimde eski rontgenıme bakarak evet ıkı kanalın varmış bıeı yapılmış , Diş ipi kullanırsan geçer dedi. Ben kullanıyorum dememi bıle aldırış etmedi. Ne yeni röntgen cektı ne agzımı elledı.
i̇...k
Yıllardır dişimle alakalı bir problem yaşamadığımdan doktora gitmemiştim o yüzden diş hekimi seçerken fazla gerildim ve kararsız kaldım. Ama iyi ki de İlkay Hanımı tercih etmişim. Kendisi çok sakin ve hastasına güven veren biri. Her sorumu yanıtladı. Dişime dolgu yaptı, şu an dolgunun 3. saatindeyim ve sıfır ağrı, sıfır memnuniyetsizlik. Kendisini etrafımdaki herkese severek tavsiye edeceğim. Allah başarınızı daim kılsın, artırsın İnşallah.
Çok umursamaz davrandı. Kırık dişim için gitmiştim dümdüz dolgu yapıp gönderdi. dişimi hızlıca doldurup tamam bitti dedi. O kadar kötü görünüyor ki dişim. Memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dolgumun yenilenmesi için gittim. Kendisi beni kısa bir şekilde muyene ederek bu dolgumda bir şey olmadığını beyan ederek uzman doktordan restoratif bölümüne gitmemi talep etti. Kendisine dilimle dişime baskı yaptığımda ses geldiğini beyan ve başımın kulak üstünde sızı olduğunu izah ettim. Ancak bir şey yapmadan beni gönderdi. Randevüde alınamıyor hemen..öylece kaldım. Yorumu sizlere bırakıyorum.
o ...v
Eşim Z V için, 23.05.2025 tarihinde diş ağrısı şikayetiyle acil servise başvurduk. Doktorumuz son derece ilgili ve nazikti. Dişin çekilmesi gerektiğini belirttiğinde, önce bizim onayımızı aldı ve süreci net bir şekilde açıkladı. Diş çekimi sırasında hiçbir şekilde acı hissetmedik çünkü işlem öncesinde başarılı bir şekilde uyuşturma uygulandı. Hem yaklaşımı hem de profesyonelliği sayesinde kendimizi çok güvende hissettik. Gerçekten işinin ehli bir hekim. Eşim çok memnun kaldı bu nedenle görüş bildirmek istedik. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
ba....
15 Nisan 2025 tarihine Sakarya Ağız ve Diş Hastanesi'nden çürük diş ağrımız sebebiyle oğluma o an müsait olan doktorlardan biri için sistem mesaj gönderdi. Diş doktoru Latife Ebru İLBAKAN için randevu aldık.Diş çekim işlemimiz vardı.Malesef ki biraz önyargılarım vardı giderken.Kapıdan girdiğimde güleryüzlü bir ekip bizi karşıladı.Sekreteryasında ki hemşire hanımların ilgi alakalarına hayran kaldık.Sonrasında doktor hanım tüm sevecenliğiyle oğluma gel muayene koltuğuna alalım bakalım dedi.Oğlumun o an gözlerinin içi güldü ve tüm korkuları kayboldu.Sonra dişi uyuşturup çekim işlemi yapıldı.Ben de birkaç merak ettiğim sorumu sordum.Kendisi dikkat ve özveriyle bize cevap verdi.Atatürk'ün dediği gibi "Beni Türk Hekümlere emanet edin" sözünün haklı gururunu sonuna kadar yaşadık.Sayın Ebru Hocamıza sonsuz şükranlarımızı sunarız.Ekibinde bulunan hemşire ve sekreter arkadaşlar çok ilgililer.
me...k
Bugün dolgu oldum önceden de doktor hanıma gelmiştim memnun olduğum için tercih ettim yine memnun ayrıldım.
Öncelikle çok saygılı bir insan kendileri. Kanal tedavisi ve dolgu uygulaması yapıldı. Çok uğraştı, emek verdi ve çok güzel ilgilendi, özen göstererek tedavi etti. Kanal tedavisini her hekim böyle güzel yapamazdı ki dolguyu bile düzgün yapamayanlar varken kendisi çok güzel bir iş çıkardı. Kanal tedavi sonrası ağrı muhtemeldi ama hiç ağrı da olmadı. Kendisinden çok memnun kaldım ve içtenlikle tavsiye ediyorum.
se....
Mehmet Bey'e altı sene önce çürük 20'lik dişim için gitmiştim.Ama o kadar mükemmel bir hekim ki, ben hiç demeden diğer sorunlarımıda tespit edip her biri için ayrı ayrı randevular oluşturup bütün tedavimi en iyi şekilde yaptı.Şimdilerde başkansorunlarım var ve aylardır eziyet çekiyorum.Kendisini ise her fırsatta anlatıyorum.Adı aklımda kalan tek hekim.Allah ayağına taş değdirmesin.
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Serdivan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Serdivan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta/danışan, Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi nerede?Sakarya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresi Kemalpaşa Mahallesi 7. Cadde Serdivan şeklindedir.