Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi
Hakkımızda
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi olarak, bireylerin ruhsal sağlığını ve kişisel gelişimini desteklemeye yönelik profesyonel hizmetler sunmaktayız. Uzman kadromuzla birlikte, her yaş grubundan danışanlarımıza empatik, bilimsel ve etik değerlere dayalı çözümler sunuyoruz. Amacımız, bireylerin yaşam kalitesini artırarak daha sağlıklı, mutlu ve dengeli bir hayat sürmelerine yardımcı olmaktır. Psikoterapi, danışmanlık, eğitim ve atölye çalışmaları ile bireylerin kendilerini keşfetmelerini ve potansiyellerini gerçekleştirmelerini destekliyoruz.
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi
Aşkan Mahallesi Hüsna Sokak No:23, Meram 42000
- Diğer (İade)
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi, Meram şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi, Meram şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Gelişimi, Çocuk Psikiyatristi, Dil ve Konuşma Terapisti, Gelişimsel Pediatri Uzmanı, Pedagog, Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber.
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi hangi hizmetleri sağlıyor?Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi, toplam 3 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi hakkında ne düşünüyor?Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi nerede?Seher Kümüş Psiko Hayat Akademi adresi Aşkan Mahallesi Hüsna Sokak No:23 Meram şeklindedir.
Bazı hastaneler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar