Seren Psikoterapi Enstitüsü
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İnsan psikolojisinin hassasiyeti ve günümüz şartları düşünüldüğünde, etik ilkeler doğrultusunda standart bir ruh sağlığı hizmetine ulaşabilmenin ne kadar güç olduğunu görüyoruz.
Seren Psikoterapi Enstitüsü olarak biz, hekimlik çatısı altında kurulan ekibimizle, insanın ruhsal yapısını anlamak ve çözüm üretmek için uğraşıyoruz.
Seren Psikoterapi Enstitüsü
Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Akasyalı Sk. No:1 Akasya Apt. Kat:2 Daire:6, Kadıköy 34744
o.....
Geçmişte yaşadığım bazı olaylar hayatımı hala etkiliyordu ve bununla baş etmekte zorlanıyordum. Emdr seanslarına başladığımda açıkçası biraz tedirgindim ama zamanla ne kadar etkili olduğunu gördüm. Seanslar ilerledikçe zihnimde sürekli dönen olumsuz düşünceler azalmaya başladı. Merve Hanım çok anlayışlıydı ve güven veren bir yaklaşımı vardı bu da seansları benim için çok daha rahat ve güvenli hale getirdi
ta...n
Seanslar boyunca bana kazandırdığı bakış açısı ve sağladığı rehberlik için psikoloğuma minnettarım. İş yerindeki iletişim problemlerimi yönetme konusunda artık çok daha bilinçliyim. Empatik ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman rahat hissettim.
Psikoloğumun profesyonelliği ve uyguladığı yöntemler sayesinde kaygılarımla daha sağlıklı bir şekilde başa çıkmayı öğrendim. Seanslar boyunca beni dinlemesi, yönlendirmeleri ve önerdiği teknikler gerçekten çok faydalı oldu. destek arayan herkese tavsiye ediyorum.
ö.....
Merve Hanımla yaptığım seanslar bana gerçekten çok iyi geldi. Kaygılarımı anlamam ve başa çıkma yöntemleri geliştirmem konusunda çok destekleyici ve yönlendiriciydi. Profesyonelliği, empati yeteneği ve yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. psikolojik destek arayan herkese içtenlikle tavsiye ederim
İlişkilerimde yaşadığım problemlerle başa çıkmakta zorlanıyordum ve kendimi sıkışmış hissediyordum. Ancak, seanslarımız sayesinde hem kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum hem de sorunlarımı daha sağlıklı bir şekilde ele almayı öğrendim. Beni sabırla dinlemesi, içtenliği ve profesyonelliği sayesinde her görüşmemiz bana umut ve çözüm odaklı bir bakış açısı kazandırdı.
ü ...e
OKB terapisi için tavsiye üzerine Doktor Fatih Bey’e başvurdum. Daha önce de birçok terapistle görüşmelerim olmuştu. Fatih Bey’in ilk seansımızda yaptığı açıklamalar ve sunduğu tedavi planı, bana hem yaşadıklarımın anlaşılmış olduğunu hem de yetkin ve profesyonel birisiyle doğru bir yolda olduğum hissini kazandırdı. Halen seanslarımız benim adıma maksimum verimle geçmeye devam ediyor. Bir dakikanın bile boşa geçtiğini düşündüğüm olmadı. Mesleki donanımı, etik ve insani yaklaşımıyla kesinlikle tavsiye ettiğim bir doktor.
t....ç
Hayatımı aşırı derecede zorlaştıran, 4 yıldır muzdarip olduğum Okb rahatsızlığım vardı. Çeşitli terapiler almış, farklı ilaçlar kullanmıştım ve hiçbir fayda etmemişti.
Tavsiye üzerine Dr Fatih Beye gittim. Sadece 2 ay oldu neredeyse ve şuan tamamen iyiyim.
Doktor Bey’in bilgisi, tecrübesi, güvenilirliği, profesyonelliği çok çabuk farkediliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Psikoterapi almak için yaptığım uzun araştırmalar sonrasında Doktor Fatih Bey’e ulaştım. Fatih Bey sakin, anlayışlı, ilgili ve danışanına değer veren bir terapist. Ofisinde oldukça huzurlu bir atmosfer var. Psikoterapi sürecinde panik ataklarım beklediğimden çok daha kısa bir zamanda iyileşti. Kesinlikle tavsiye ederim.
Seren Psikoterapi Enstitüsü, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Seren Psikoterapi Enstitüsü, Kadıköy şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikiyatrist, Psikolog.
Seren Psikoterapi Enstitüsü hangi hizmetleri sağlıyor?Seren Psikoterapi Enstitüsü, toplam 80 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Anksiyete Bozukluğu Tedavisi, Bağımlılık Danışmanlığı, Bağımlılık Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Psikoterapi Çalışması ve Tedavisi.
Seren Psikoterapi Enstitüsü adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Seren Psikoterapi Enstitüsü DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Seren Psikoterapi Enstitüsü kurumundan nasıl randevu alabilirim?Seren Psikoterapi Enstitüsü tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Seren Psikoterapi Enstitüsü kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Seren Psikoterapi Enstitüsü aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Seren Psikoterapi Enstitüsü hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta/danışan, Seren Psikoterapi Enstitüsü hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seren Psikoterapi Enstitüsü nerede?Seren Psikoterapi Enstitüsü adresi Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Akasyalı Sk. No:1 Akasya Apt. Kat:2 Daire:6 Kadıköy şeklindedir.