Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu 59850Sigortalar
- SGK
k....y
Yakup hocamla tesadüfen yollarımız kesişti tedavi gördüm hamile kaldım düşük yaptım kürtaj oldum şimdi 33 haftalık hamileyim hocamdan çok memnunum Allah razı olsun
em...
Trafik kazası sonucu köprücük kemiğimde parçalı kırık oluştu. Görüş aldığım bütün doktorlar ameliyat gerektiğini söyledi. Op.Dr. Süleyman Alp Çölbe ise durumu detaylı şekilde açıkladı ve ameliyatsız iyileşebileceğimi belirtti. Tedavi sürecim düzenli kontrollerle takip edildi ve 3 ay içinde spora dönebildim; şınav ve mekik gibi hareketleri yapabiliyorum.
me...
Değerli Dr. Süleyman Alp Çölbe,
Oğlumuzun çapraz bağ ameliyatı ve tedavi sürecindeki ilginiz, profesyonel yaklaşımınız ve en önemlisi başarılı ameliyat için mutluyuz.
Sayenizde oğlumuzun toparlanma süreci beklediğimizden çok daha hızlı ve olumlu ilerliyor. Bu zorlu dönemi, bilgi ve tecrübenizle bize güven vererek atlattık.
Mesleğinizdeki başarınız ve insan hayatına kattığınız değer için size minnettarız.
k.....
Annemle babamı götürdün gayet ilgiliydi yapılması gerekenler hakkında bizi bilgilendirdi Tedavilerine başladı
Kolum kırılmıştı Alp bey ameliyatıma girdi çok başarılı geçti çok ilgili ve başarılı bir doktor
ha...
Süleyman Alpcolbe ye kalça protezi ameliyatı oldum ameliyat çok başarılı geçti başarılarının devamını diliyorum kısa zamanda iyileştim
ba...t
Doktor Süleyman Alp Çölbe, alanında gerçekten çok değerli ve kıymetli bir hekim. Tenisçi dirseği ve diğer ortopedik rahatsızlıklarımla ilgili tedavi sürecimde her zaman yanımda oldu. En önemlisi, hastalığımı ve tedavi seçeneklerini bıkmadan detaylıca açıklıyor ve hastasına insancıl yaklaşıyor. Bu ilgi ve takip sayesinde ne zaman sıkıntı yaşasam gidiyorum ve tedavileri hep olumlu sonuçlanıyor. Kendisine minnettarım
ah...t
Çorlu Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ortopedi Doktoru Süleyman Alp Çölbe, hastalarıyla kurduğu olumlu iletişim ve alanındaki yetkinliği ile takdiri fazlasıyla hak ediyor. Tedavi süreçlerinde gösterdiği özenli yaklaşım ve başarılı operasyonlar sayesinde yaşam kalitemiz üzerinde büyük bir fark yaratıyor. Kendisine minnettarlığımızı ve hastane için ne kadar değerli olduğunu bilmesini isteriz.
gü...u
71 yaşındaki annemin kolundaki yırtık sebebiyle çok ciddi ağrıları vardı. Diğer hekimlerimiz yaşı sebebiyle tehlikeli görüp üstlenmek istemediler ve bizi Süleyman Alp Beye yönlendirdiler. Kendisi çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirerek annemin sağlığına ve eski konforuna kavuşmasını sağladı. O kadar minnettarız ki. Hastalarıyla kendi aile üyeleri gibi ilgileniyor, sabırla bilgilendiriyor, uzun zamandır hasret kaldığımız bir ilgi ve alaka. Güleryüzlü, nazik, ilgili ve çok naif bir insan. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle. Gönül rahatlığı ile sevdiklerinizi doktorumuza emanet edebilirsiniz.
jinekomasti ameliyatimi gerceklestirdi istedigim gibi olmadi sonuc.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Çorlu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Çorlu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Göz Doktoru, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Mikrobiyolog, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, toplam 422 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Horlama Cerrahisi, Kan Kültürü, Hemiglossektomi, X-Ray, Subkütan Immünoterapi, Esd (Sedimantasyon), MRI, Dikiş, Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı), Laserasyon Onarımı.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 153 hasta/danışan, Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi nerede?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi adresi Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33 Çorlu şeklindedir.