TMS Clinic İstanbul Şubesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
TMS Clinic İstanbul Şubesi
Barbaros Mahallesi Al Zambak Sokak No:2A/61 Varyap Meridian, Ataşehir 34746Sigortalar
- Diğer (İade)
m....t
Esra Hoca ile geçirdiğim seanslar, kendi iç dünyamı keşfetmemde ve duygusal dayanıklılığımı artırmamda çok etkili oldu. Anlaşıldığımı hissettiğim, yargılamadan dinlendiğim güvenli bir alan sundu. Her görüşme sonrası kendime biraz daha yaklaştım, biraz daha güçlendim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
y.....
Oğlumda anksiyete bozukluğu olduğunu fark ettikten sonra Esra Hanım’a ulaştık. Görüşmelerde Esra Hanım, oğlumuzla iyi bir bağ kurarak onun korkularını açığa çıkarmasına yardımcı oldu. Kısa sürede oğlumuzda büyük bir iyileşme gözlemledik. Kendisi sayesinde oğlumuzun hayatı değişti. Herkese tavsiye ediyoruz.
Uzun arayışlarım sonucunda sonunda bulduğum samimiyeti ve profesyonelliği ile beni terapide rahat hissettiren dünya tatlısı psikoloğum.
s....p
Arkadaş tavsiyesi ile başladığım terapi sürecine iyi ki başlamışım. Alimert hocayla karşılaşmış olmam ise benim şansım. Sizi zorlayan, zorlanırken sorgulayan bir çok soru İle geçiyor seanslar. Seanslara başlarken çekincelerim ve endişelerim vardı fakat ilk seanstan itibaren Alimert hocamın yaklaşımı bu konudaki endişelerimi alıp götürdü.
Hasta
Alimert hocamla arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. İyi ki de tanışmışım kendisiyle seanslara başladığım günden itibaren hayatımdan bir çok konuyu yoluna koydum. Özellikle ikili ilişkilerimde yaşadığım sorunlar konusunda çok Ufuk açıcı sorular yöneltti.
Hasta
Gelecek kaygısı ile başvurmuştum. Alimert beyin yaklaşımı o kadar güzel ve içtendi ki her şey için çok teşekkür ederim. Seanslarla birlikte gelecek kaygısı dışında bir çok konu ortaya çıktı ve hiç farkında olmadığım konulara değindik. Alimert bey ile terapi bir harika.
şe...s
Ataşehirde gittiğim bir çok psikologdan sonra bana çok iyi geldi. Harika bir psikolog Alimert bey. Takıntı ve kaygılarımdan sebep gitmiştim seans içerisinde ki paylaşımları verdiği ödevler bana çok iyi geldi. yakınlarıma da severek önerdimiyi ki Alimert bey
se...k
Ceren hanımla yaptığım görüşmelerde bana başka bir kapı açtığını, geçmişimle şimdiyle gerçekle hayatıma dokunduğunu söyleyebilirim. Samimi ve yardımsever duruşu 7/24 ulaşılabilir olması ayrı bi harika. İnişli çıkışlı duygu durumlardımda bana yol gösteren harika doktor. Çok love
p.....
Merhaba ben yaygın anskiyete amacıyla ulaştım tsm kliniğe ve çok memnun kaldım 20 seans gördüm azalma oldu ve kendilerinden memnunum berat ve köksal beyle çalışmaya devam edicem insallah
i̇...a
Covid döneminin etkisiyle daha çok artan stresli,sıkıntılı süreç bu hastalığımı daha da çok tetikledi.Köksal hoca sayesinde bu dönemi daha hafif atlattım.Hem mesleki bilgisi hem de insanlığıyla örnek bir doktor.Kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
TMS Clinic İstanbul Şubesi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?TMS Clinic İstanbul Şubesi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikiyatrist, Psikolog, Pedagog.
TMS Clinic İstanbul Şubesi hangi hizmetleri sağlıyor?TMS Clinic İstanbul Şubesi, toplam 17 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Normal Randevu, Online Terapi, Psikoterapi.
TMS Clinic İstanbul Şubesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda TMS Clinic İstanbul Şubesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
TMS Clinic İstanbul Şubesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?TMS Clinic İstanbul Şubesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan TMS Clinic İstanbul Şubesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
TMS Clinic İstanbul Şubesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla TMS Clinic İstanbul Şubesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar TMS Clinic İstanbul Şubesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta/danışan, TMS Clinic İstanbul Şubesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
TMS Clinic İstanbul Şubesi nerede?TMS Clinic İstanbul Şubesi adresi Barbaros Mahallesi Al Zambak Sokak No:2A/61 Varyap Meridian Ataşehir şeklindedir.