Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

TMS Clinic 2018 yılında Kayseri’de kurulmuştur. Kuruluş amacı, psikiyatri, psikoloji ve nöroloji alanlarını halka doğru bir şekilde tanıtmak, bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak, insanlara etik ve ahlak çerçevesinde yardımcı olmaktır. Günümüzde bilimsel ve teknoloji iç içe geçerek bir bütün olmuştur.
daha fazla Hakkımızda

TMS Clinic Kayseri Şubesi
Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32, Kocasinan 38010
  • Diğer (İade)

Hocamızın kendinden son derece emin ve net cümleleri, doğru adreste olduğumu düşündürdü. Seans sürecindeki poker face duruşu ve tarafsız yorumları da etik anlayışının hassasiyetini ortaya koydu.

• Psk. Berat Hazar Aile Terapisi  •

Birkaç aydır Betül hanım ile terapi sürecindeyim ve gerçekten iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. İlk günden beri insanı çok rahatlatan, güven veren bir enerjisi var. Kendimi yargılanmadan dinleniyor ve anlaşılıyor hissetmek benim için çok kıymetli. Hayatıma çok güzel bir dokunuş oldu diyebilirim. Yeni bir yol çizdik ve bu yol bana çok iyi geliyor. İyi ki var.

• Psk. Betül Tacettin Bireysel Terapi  •

Betül Hocanın 1 yıldır danışanıyım. Konuştuğum her şeyi detayıyla dinleyip doğru kararlar almamı sağlayan sorularıyla ve terapi boyunca gösterdiği ilgiyle desteğini hissettirdi.

• Psk. Betül Tacettin Boşanma Terapisi  •

Betül Hanım sayesinde vajinismus sorunumu çok rahatlıkla aştım.Seanslar boyunca kendimi rahatça açabildim, yargılanmadan dinlendiğimi hissettim ve verdiği yönlendirmeler çok işe yaradı. Samimiyeti ve desteği sayesinde 4 seansta sorunumuz çözüme kavuştu. Kesinlikle tavsiye ediyorum

• Psk. Betül Tacettin Cinsel Terapi  •

İnsanın çıkmazda olduğu zamanlarda o kadar güzel yollar çözümler sunuyorki Betül hanım sanki ailenin içinden biriymişki samimi tavrıyla daha önceki çift terapisi aldığımızdada çok memnun kalmıştık

• Psk. Betül Tacettin Bireysel Terapi  •

K

Ahmet bey, uzun zamandır içimde yaşadığım var oluşsal krizi çözmeme yardımcı oldu. Kendi yolumu bulmama, isteklerimi netleştirmeme ve hayatımı yönetme kontrolüne sahip olmama yardımcı oldu.

• Psk. Ahmet Özen Psikoloji Randevusu  •

R

Genel olarak psikoloğa, terapi sürecine karşıydım ama benim bu ön yargımı Ahmet bey sayesinde kırdım. İlişkilerim ve güven sorunu için tavsiye üzerine gelmiştim. Kendisi süreci çok güzel yönetti. Öncelikle beni anladığını hissettim ve olaya bakış açımı değiştirmem için farklı pencereler araladı. Genel olarak süreç güzel geçti

• Psk. Ahmet Özen Şema Terapi  •

Danışmanım Enes Beyden konuya hakimiyeti ve terapiye olan etkisinden oldukça memnunum ancak terapi süreleri bir tık daha uzatılabilse danışan açısından daha verimli olabilir diye düşünüyorum

• Psk. Enes Delikuş Evlilik Terapisi  •

İlk kez klinik psikolojik terapiye geldim.Mustafa Eldek Bey’i Doktor takviminden gördüm.Yorumları okudum ve gerçekten inanarak hiç de tereddüt ve endişe etmeden ilk seansa geldim gerçekten de çok iyi geldi. 1,5 yıldır yaşadığım zorlu yıpratıcı sürecim için ilk seansta kendi adıma çok yol katettim, Mustafa hocam son derece kibar, anlayışlı, bilgili ve ben anlatırken beni sabırla anlayışla ve yargılamadan dinledi.İlk ve ikinci seanstan çıktığımda hissettiğim durumum”kendimi çok iyi hissetmek”ti. İyi ki Mustafa Eldek hocama denk geldim umarım benim yorumum da birilerine ışık olur.

• Kl. Psk. Mustafa Eldek Bireysel Terapi  •

Merhaba,
    Oğlumun öfke kontrolü nedeniyle sizinle gerçekleştirdiğimiz beş seansın ardından duyduğumuz memnuniyeti paylaşmak istedim.Kendindeki değişimi hem biz aile olarak hem de öğretmenleri fark etmeye başladık.samimi yaklaşımınız bizim için çok değerli. oğlumun gözle görülür şekilde sakinleşti ve kendini ifade etmeye başladı. ilginize ve desteğinize minnettarız

• Kl. Psk. Mustafa Eldek Bireysel Terapi  •