Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

TMS Clinic 2018 yılında Kayseri’de kurulmuştur. Kuruluş amacı, psikiyatri, psikoloji ve nöroloji alanlarını halka doğru bir şekilde tanıtmak, bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak, insanlara etik ve ahlak çerçevesinde yardımcı olmaktır. Günümüzde bilimsel ve teknoloji iç içe geçerek bir bütün olmuştur.
daha fazla Hakkımızda

TMS Clinic Kayseri Şubesi
Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32, Kocasinan 38010
  • Diğer (İade)

Uzun araştırmalar sonucu betül hanıma çift terapisi için gittik. Eşimle çok ciddi sorunlarımız vardı. Artık boşanmayı düşünüyorduk. İyiki o kötü kararı almadan önce Betül hanıma gitmişiz. Süreç umduğumuzdan daha güzel ilerledi. Betül hanımın objektif ve profesyonel bakış açısı hayatımızı çok güzel etkiledi. Sorunlarımızı çözdük ve şuan evliliğimiz daha güzel ilerliyor. Betül hanımı gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum. Kendisi bu alanda çok tecrübeli ve yaklaşım tarzı çok profesyoneldi.

• Psk. Betül Tacettin Çift Terapisi  •

Tek başladığım terapiye şuan çift oarak devam ediyoruz. Eşimle ciddi iletişim problemlerimiz vardı şuan 4. Haftamızda ciddi yol aldık. Eşimle birbirimizi daha anlayabiliyoruz, hatta boşanma aşamasından döndük. Enes hocamın yönlendirmeleri, eksik yanlarımızı açıkça söylemeleri ve tavsiyeleri ile yuvamız kurtuldu. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir psikologtur

• Psk. Enes Delikuş Aile İçi İletişim Sorunları  •

Bana o kadar iyi geldi ki, Betül hanım alanında bir profesyonel, ona gitmesem toparlanamazdım diye düşünüyorum, bütün aklımdaki sorularım cevabını buldum, bazı şeyleri kabullenmemi ve yoluma devam etmemi sağladı

• Psk. Betül Tacettin Bilişsel Davranışçı Terapi  •

Gayet güzel bir görüşme oldu.insallah derdimden sıkıntım dan kurtulacağım.

• Dr. Öğr. Üyesi Şaban Karayağız Psikiyatri Randevusu  •

I

Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıl önce hocamla yollarımız kesişti kendisine gittiğimde çok kötü bir haldeydim kaybolduğum bir dönemdi konuşmakta bile zorlanıyordum uzman duruşuyla hep aile sıcaklığı hissi verdi bana ve kısa sürede çok yol katettik. Bugün olduğum sağlamlığımda olmamda katkısı çok büyüktür. Kendisine minnettarım.

• Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Psikoloji Randevusu  •

Mustafa hocama kaygı bozukluğu, unutkanlık , sürekli kalp çarpıntısı ve ağlama krizlerine kadar ilerlemiş anksiyete ile başladım. 3 ay gibi bir sürede problemi çözdük. Verdiği ödevler ile bakış açımı değiştirdi. Şuan geldiğim rahatlık durumuna birçok arkadaşım şaşırıyor. Daha önce de psikolog deneyimim olmuştu ama Mustafa hocamın yaklaşımı, yönlendirmeleri ile bu sefer iyileştiğimi fark ediyorum. Mustafa hocam sayesinde çocuklarıma daha sakin ve anlayışla yaklaşabiliyorum.

I

Merhabalar geçen sene çok kötü bir haldeyken (yanlış doktor tercihi sonucu yanlış ilaç ve yoğun kaygı uykusuzluk) hocamla tanıştım o kadar ilgili ve işinde iyi ki harika bir yöntemle ve kullandığı ilaçları özenle seçmesi sayesinde beni kendime getirdi. İyi ki kesişmiş yollarımız Allah bin kere razı olsun. Gerçekten hayata döndürdü desem eksik olmaz her kim burayı okuyorsa tereddüt etmesin ve direkt randevu alsın

• Dr. Öğr. Üyesi Şaban Karayağız Psikiyatri Randevusu  •

Mustafa beyle yoğun kaygı bozukluğu ve sağlık anksiyetesi ile ilgili görüşmeye başladım. 3 hafta oldu terapim başlayalı. Ama şu an hayatımdaki değişim sanki yıllardır var gibi yeni nefes almayı öğreniyor gibiyim. Kendime yıllarca yaptığım eziyeti bir anda çekip aldı sanki. Ödevler verdi ödevler basit ama hayatıma o kadar etkili oldu ki ben bile şaşırıyorum. Ben iyi oldukça oğlumun da sakinleşmesini izliyorum. Hem işinde başarılı hem de çok kibar bir psikolog. Beni anladığını duygu yoğunluğumu hissettiğini anlıyorum. Benim söylediğim basit bir cümleden öyle bir yere varıyor ki. Kendinizi keşfediyorsunuz. Uzun vadede terapilerin daha iyi geleceğine inanıyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Psikoloji Randevusu  •

Berat hocam sakin ve samimi tutumuyla terapi sürecinde oldukça profosyenel bir uzman destek arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim

• Psk. Berat Hazar Psikoloji Randevusu  •

Berat hocam kendimi ifade ederken rahat hissetmemi saglayan gercekten güven veren bir uzman sayesinde bir çok konuda farkındalık kazandim kesinlikle tavsiye ederim

• Psk. Berat Hazar Psikoloji Randevusu  •