Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

TMS Clinic 2018 yılında Kayseri’de kurulmuştur. Kuruluş amacı, psikiyatri, psikoloji ve nöroloji alanlarını halka doğru bir şekilde tanıtmak, bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak, insanlara etik ve ahlak çerçevesinde yardımcı olmaktır. Günümüzde bilimsel ve teknoloji iç içe geçerek bir bütün olmuştur.
daha fazla Hakkımızda

TMS Clinic Kayseri Şubesi
Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32, Kocasinan 38010
  • Diğer (İade)

s....y

Gayet empatik ve anlayışlı bir doktor. Farkındalığıma katkısı oldu, ben kendisinin tedavi ve teşhisinden oldukça memnunum.

T

t.....

Çok ilgili bir hoca. Tedavi sürecinde de sürekli iletişim halindeyiz. Çok yol katettik birlikte.

nu....

aile danismanligi icin Betul hanımi tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bu son randevuda bir kez daha anladım. Tum gorusmeler nokta atışı çok guzel geçiyor betul hanimla birlikte harika bir surec yurutuyoruz. Konusunda uzman olduğu kesin resmen ucurumun kenarından aldı bizi iyiki varsınız iyiki sizi tanimisiz

• Psk. Betül Tacettin Aile Terapisi  •

C

c.....

Samimi ,dobra ve içtendi. İnşallah beraber kedi fobim yeneceğiz

• Psk. Enes Delikuş Fobilerden Kurtulmak  •

Y

ye...a

Ahmet hocam ile uzun bir süre randevularımız devam etti Ahmet hocam’ın bana verdiği ödevler sayesinde hayatımı daha düzenli ve sakin hale getirdim. Özellikle bir sıkıntım olduğumda Ahmet hocamı arayabiliyor mesaj atabiliyordum, bana her zaman çok yardımcı oldu. Ahmet hocam sayedinde kendi benliğimin değerini anladım. Ahmet hocam sayesinde okul hayatımda başarıya ulaştım, ailevi problemlerimi çözmeye başladım , geçmişten kalan travma gibi anıları atlattım. Ahmet Özen hocama çok şey borçluyum.

• Psk. Ahmet Özen Ergen Terapisi  •

Ş

ş.....

Ahmet beye depresyon ve kaygı şikayetiyle başvurdum seanslarımızda beni sabırla dinlemesi ve güler yüzü bu süreçte bana çok güven verdi ve sorunlarımın üstesinden gelmeme yardımcı oldu kendisinden çok memnunum

• Psk. Ahmet Özen Psikoloji Randevusu  •

f.....

Ahmet bey ile çok zor bir süreçte tanıştım.Bu süreçte almış olduğum terapi sayesinden eskisinden daha sağlıklı düşünüp daha huzurlu bir durumdayım kendisine emekleri için minnettarım.

• Psk. Ahmet Özen Psikoloji Randevusu  •

h....k

Faydalı etkili iletişim bana faydalı olacağından ve pozitif etkisini göreceğimi görüyorum

• Psk. Berat Hazar Psikoloji Randevusu  •

s....a

Kaygılarımdan dolayı geldim.3 aydır geliyorum.Düşüncelerime sebep olan duygularımı ve de onun etkilediği davranışlarımı fark etmeme yardımcı oldu.Kesinlikle tavsiye ederim

• Psk. Berat Hazar Psikoloji Randevusu  •

R

r.....

2021den beri bir çok doktor, tedavi. İlk defa bir şey fark etmemi ve bütün olayın orada başladığını anlamamı sağlayan Şaban bey… İyi ki varsınız..