Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi İstanbul ilinde Namık Kemal mahallesi Sütçü Cad.no:8 adresinde bulunmaktadır.
daha fazla Hakkımızda

Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi
Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi.No:8, Ümraniye 34762

Dr Emin bey bugün kızımın geniz eti operasyonunu gerçekleştirdi, öncesinde ve sonrasındaki ilgisine minnettarım,hersey çok şükür yolunda geçti, doktor bey oldukca ilgili ve pozitif, kendisiyle konuştuğumuzda gayet güven veren bir hekim. Başarılarının devamını diler,tüm hastalara şifalar dilerim. İyi ki doktorlarımız var.

• Op. Dr. Emin İnalkaç Diğer  •

Z

Ben hayatımda ilk defa bir doktoru abla gibi gördüm doğumla alakalı korkularımı tatlı diliyle yenmemi sağladı ve kendimi tamamen nigar hanıma teslim ettim, doğum sürecim korkusuz bi şekilde geçti şuan oğlum 7 aylık ve ben 3 aylık gebeyim kendisiyle tekrardan başladık gönlüm çok rahat bi şekilde devam ediyorum, iyiki siz nigar hocam

• Op. Dr. Nigar Mammadova Doğum  •

Sezeryandan sonra gözümü ilk açtığımda da kendisini gördüğüm de dediğim gibi sen bir meleksin.9 canınız olsa korkmadan güvenerek teslim edeceğiniz harika bir doktor.Bütün hamileliğim boyunca her zaman beni dinleyen anlayan tamamen bana ve bebeğimin sağlına odaklanan bir doktor.Her şeyi tek tek detaylı anlatarak sizi hem rahatlatır hem de bilgilendirir.Nazik ve kibar bir şekilde muayene eder.Bu ve bundan sonra ki kadın doğum anlamında sadece kendisini tercih edeceğim.Melek gibi bir doktor.

Z

4. Ayımdan itibaren başladık Nigar hocaya bu kadar ilgili ve her bilgiyi size siz daha sormadan söyleyen bir doktor ile karşılaşmamıştım doğum süreçimde bile her şeyin akışını ilerleyişini tek tek anlatıp bilgilendirdi kesinlikle tavsiye edeceğim tek doktor

• Op. Dr. Nigar Mammadova Gebe Takibi  •

Her sene rutin muayenemi doktor hanımda yaptırıyorum. Eli çok hafif, detaylı açıklamaları ile gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Ayrıca güler yüzü pozitif enerjisi çok güzel

• Op. Dr. Nigar Mammadova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Hamileliğimin başından beri severek gittiğim çok ilgili bir doktor çok memnunum

• Op. Dr. Nigar Mammadova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

2 hamileligimi de beraber geçirdiğim canım doktorum her randevuya çok severek gittim. Her defasında yüzümde kocaman gülümse ile çıktım randevudan. İyi ki varsınız

• Op. Dr. Nigar Mammadova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

Nigar hanıma sadece 2 kez gidebildim. Sonrasında plasenta dekolmanı sebebiyle acil olarak sezeryan ameliyata alındım. Tesadüfen başka bir hastasının doğumuna gelmesiyle karşılaştık ve hızlı teşhisi ile beni acil ameliyata aldı.Güler yüzü tatlı dili ve pozitif konuşmaları ile sürecime çok destek oldu.Şimdi bebeğim 2 aylık ve ikimizde çok iyiyiz. Hiç tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz bir hekim

• Op. Dr. Nigar Mammadova Doğum  •

Canım Nigar hocama 36 haftalıkken acil doktor değişikliği için gittim, 4 gün sonrası için kontrole gel demesiyle şansıma 36+4 le suyum geldi ve normal doğum yaptım, nigar hocayı seçmemde ki en büyük sebep normal doğum odaklı bi doktor olmasıydı, tatlı diliyle doğumumu o kadar güzel yönetti ki, kendimi kasmama zorlamama rağmen hep pozitifti, artık kendisi daimi doktorum

• Op. Dr. Nigar Mammadova Normal Doğum  •

1 yıl oldu kızımı kucağıma alalı Nigar hocam canımm güler yüzü tatlı dili samimiyeti herşeyiyle harika bir doktor ilk basta aslında tereddütlü gitmiştim ama o kadar sıcak kanlıydı ki hic bi suphe bile olmadan butun kontrol muayanelerimi kendisiyle devam ettirdim Tıp 1 diyabet hastası olmama rağmen beni her defasında sevgisiyle karşıladı ve ilgilendi minnettarım 2 arkadaşıma da tavsiye ettim ikisi de çok memnun kaldı benim gibi iyi ki sizi tanıdım yine olsa yine koşarak size gelirim iyi ki varsınız sizin gibi doktorlar hep var olsun kalbinize yüreğinize kocaman öpücükler