Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi kadrosunda 1 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 5 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi İstanbul ilinde Namık Kemal mahallesi Sütçü Cad.no:8 adresinde bulunmaktadır.

Ümraniye Özel Afiyet Hastanesi
Namık Kemal Mahallesi Sütçü İmam Caddesi.No:8, Ümraniye 34762
  • Diğer (İade)

Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Nigar hoca tek kelime ile mükemmel bir doktor ve bir doktordan daha fazlasıı Şans eseri randevu oluşturup gitmiştim iyi ki de nigar hocamdan almışım dedim 9 aylık gebelik sürecimde samimi kişiliği ve güler yüzlü yaklaşımı ile okadar ilgilendi kii i asla başka bir hekime gitmeyi aklımdan bile geçirmedim gece doğumum başladığında hastaneye gitmemle hocamı başımda görmem bir oldu okadar motive etti ki güler yüzü ve ilgisi sayesinde bütün korkularımı yenmiştim yeniden iyi ki dedim ve oğluşumu sağlıkla nigar hanım sayesinde kucağıma aldım öncesinde nasıl ilgiliyse sonrasında da daha fazlasını yaptı hiç şüphe etmeyeceğim ve tereddütsüz gideceğim tek doktor yine bir gebelik gerçekleştirirsem bütün süreci yalnızca Nigar hocamla devam edeceğim inşallah harika birisi gitmek isteyen olursa şüphesiz tercih edebilirsiniz hiçbir konuda takılmadan sizi aydınlatabiliyor sorulardan asla bıkmadan yanıtlayabiliyor iyi ki tanımışım iyi ki var

Z
    Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

gebeliğimin 3.trimester döneminde gitmeye başladım bu zamana kadar anlayışlı bi doktor arayışındaydım ve sonunda Nigar hanımla yollarımız kesişti çok ilgili samimi, dinleyen bi doktor detaylı bi şekilde ilgilenmesi anlatması kibar yaklaşımıyla muayenemden çıkar çıkmaz çok şükür buldum doktorumu dedim iyiki varsınız Nigar hocam.

Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

1 Mart 2025 yılında kızımı dünyaya getirdim Nigar hocam bütün hamileliğim boyunca ve doğumumda Gerek Güler yüzü, iletişimi ve sıcak kanlılığıyla bizim gönlümüzde başka bir yeri var iyiki varsınız

Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

10.01.2025 tarihinde doğumum gerçekleşti. Doğum anında Nigar hocamızı birazcık yordum ama kendisi merhametini ve ilgisini hiç üzerimden çekmedi doğumumun güzel geçmesi için elinden geleni yaptı
    Hamileliğimin ilk ayından son ayına kadar takibimi Nigar Hanım yaptı, doğum sonrası takibim içinde gitmeye devam ediyorum Çevremde ki bütün hamilelere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, gidenler kazanır ama gitmeyenler çok şey kaybeder :) Olur da ikinci kez hamilelik yaşarsam bi an bile düşünmeden Nigar hocamızı tercih ederim
    İYİ Kİ SİZ

Op. Dr. Nigar Mammavoda Doğum

Yaklaşık bir yıl önce doğumumu gerçekleştirdi. Gebeliğim sürecince kontroller olsun, doğum sırasındaki ilgi alakası olsun gerçekten çok iyi ve rahatlatıcıydı. İyi ki siz.

I
    Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

12 temmuz 2024 14:08 de hayatımın en güzel mucizesini önce Allah sonra nigar hoca sayesinde kucağıma aldım
    Gerek genel takipler olsun gerek dogum yapacağım gün olsun yaklaşımı naifliği herşeyi ile o kadar ilgili ki nigar hocamız hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz işini aşkla yaptığı belli özellikle kadın dogum olunca danışanları çok hassas dönemde oldugunun farkında olup ona göre yaklaşımlarda bulunan bir doktar iyi ki yolumuz kesişmiş iyi ki tercihimiz nigar hoca olmuş her aklıma geldiğinde kendisine dua ederim doğumdan sonra bile ne zaman mesaj atsam asla cevapsız bırakmadı
    Canım hocam iyi ki varsınız

R
    Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Harika harika ötesi yok bunun benim ilk dogumum ve hiç pişman olmadım sezeryan olmasına rağmen ben çok memnunum kendisinden çok tatlı ve iyiki bizim doktorumuz oldu çünkü çok riskili bir gebeliğim vardı ama gülen yüzü bizi hiç korkutmadı herşeyin en iyisini hak eden bir doktor

Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

bi gün acil olarak nigar hanıma randevu alıp gittim ve çok memnun kalıp gitmeye devam ettim oflamadan sıkılmadan soru cevap yapabileceğiniz herşeyi tane tane anlatan ilgili bi doktor doğumum sezeryan oldu inanılmaz memnun kaldım hastanedende doktorumdanda bu şartlarda insan 2yide 3ü de doğurur canı gönülden tavsiyemdir hamile arkadaşlarımı yönlendirdim takipli hastası onlarda iyi ki varsınız Nigar Hanım

I
    Op. Dr. Nigar Mammavoda Doğum Kontrol

7 aydır takipli olarak gebeliğimi en ince ve kontrollü olarak takip ediyor. Gerek güler yüzü gerek detaylı açıklama yapması sonucunda çok memnun kaldığım bir doktordur. Doğum gerçekleştikten sonra gerekli güncellememi tekrar yaparım ancak olumsuz olabilecek birşey çıkmayacağından takip sürecim gibi ilgi alakası olacağından eminim NİGAR hocam

Op. Dr. Nigar Mammavoda Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Herkese ısrarla tavsiye ettiğim her zaman arkasından dua ettiğim doktorum iyi ki yollarımız kesişmiş tavsiye ettiğim tüm arkadaşlarımda gayet memnun kaldılar ilgi alaka sonsuz prenses gibi bir doğum yaptım