- Ana Sayfa
- Göz Doktoru
- Muratpaşa
- Veni Vidi Göz Merkezi Antalya
Hakkımızda
Veni Vidi Göz Antalya Merkezi, göz sağlığı ve hastalıkları alanında sağlık hizmeti sunmaktadır.
Merkezde göz hastalıklarının değerlendirilmesine yönelik genel göz muayenesi, tanı ve tedavi süreçleri yürütülmektedir. Hastaların değerlendirilmesi, muayene bulguları ve tıbbi ihtiyaçları doğrultusunda hekim tarafından yapılmakta; uygulanacak tanı ve tedavi yöntemleri klinik değerlendirme sonucunda belirlenmektedir.
Hakkımızda
Telefon Numarası
- SGK
ni...t
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor Kemal Bey işine çok hakim çok titiz çalışan ,hastalarına yaklaşımı ve iletişimi çok kuvvetli bir doktordur .2023 yılında katarakt ameliyatı olup akıllı lens taktırdım . çok memnum kaldım.ameliyatımdan sonra da ne zaman destek istesem hep yanımda oldu.
se...i
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Dr. Kemal Bey işini seven çok profesyonel bir hekim. Hastasına yaklaşımı çok samimi ve içten. Tanıyı ve tedaviyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Aklımızda soru işaretleri bırakmıyor. 25.12.2024 tarihinde Lasik yöntemi ile gözlerimi çizdirdim. Operasyon çok kısa ve ağrısız sonuçlandı.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Annemde katarakt nedeniyle görüş kaybının başladığını ayrıca göz tansiyonu olduğunu tespit ederek ameliyatını ve tedavi sürecini mükemmel bir profesyonellikle yönetti. Nilüfer Hocamın Dr ama Doç.Dr. olduğunu lütfen unutmayın. Bu nedenle devamlı surette kendini geliştirmek zorunda olduğunu, yayınları takip etmek yeni yayınlar sunmak zorunda olduğunu gözden kaçırmayın. Nilüfer Hocamın gözlerinin içi gülüyor bu da size huzur veriyor. Kibar, sabırlı ve hastasını detaylı olarak bilgilendiren bir Hekim. Annemin göz tansiyonu olduğu için monofocal mercek kullanılması gerektiğini söyleyerek bir kaç mercek markası tavsiye etti ve ameliyat sonrası yakın gözlüğü kullanması gerekeceği bilgisini de verdi. Hocamın tavsiye ettiği mercek markalarından ilk sırada olanı tercih ettik. An itibariyle Annemin yakın gözlüğü de kullanmasına gerek kalmadı. İşte ben buna Tecrübe, Profesyonel Yaklaşım, Hasta İçin En İyisine Karar Verebilme Yeteneği derim.
y....p
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Uğur hocama miyop astigmat şikayetiyle gittim.ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmesi, operasyon esnasında bilgisi ve ve sakinleştirici tavırları çok güven vericiydi. Ameliyat sonrası ilgi ve alakası çok profesyoneldi.Lasik göz ameliyatı oldum çok memnunum gönül rahatlığıyla kendinizi ona bırakın . Doğru adres uğur balcı
a ...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
BEN AYNUR YILDIZ 40 YILLIK HEMŞİREYİM YILLARDİR İHMAL ETTİĞİM KATARAKT OLAN GÖZÜMÜN ARAŞTIRMALARIM SONUNDA MERSİNDEN ANTALYA YA VENİ VİDİ GÖZ HASTANESİNDE DOÇ DR NİLÜFER İLHAN HANIMEFENDİYE MUANE VE AMELİYATIMI OLDUM.GÖRME ORANI YÜZDE 3 OLAN GÖZÜMÜ YÜZDE 30 A ÇIKARTTI.DOÇ.DR.NİLÜFER İLHANA TEŞEKKURLERİMİ SUNUYORUM.
yi...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Güler yüzlü hizmet Sayın Nilüfer İlhan hanım size çok teşekkür ederim beni yeniden hayata dönmeme yardımcı olduğunuz için size minnettarım yolunuz ve bahtınız açık olsun.
ta...y
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Ağustos ayında Dr. Kemal Sağnak için özellikle türküye geldim. Kendisi mükemmel bir Doktor. Doktor bey, komple mercek değişmesini tavsiye etti, ve yaklaşık 8 dk. İçinde gözlüksüz bir hayata döndüm. Kendısını herkese, ve gerçekten herkese tavsiye ediyorum. Çok iyi bir uzman ve çok sempatik. Çok teşekkür ediyorum Kemal Bey.
ş....k
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
4 yaşındaki oğlumuzu muayene etti çocuklara yaklaşımı çok ilgili ve özenliydi. Daha önce de kendim muayene olmuştum. Kendisi çok mütevazi ve bilgili bir doktor. Teşekkür ederiz tavsiye ederim.
ha...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
SERHAN HOCAM PRATİK, DAKİK, NE İSTEDİĞİNİ VE YAPMASI GEREKTİĞİNİ BİLEN, MÜTHİŞ BİR ENERJİSİ OLAN, HASTAYA GÜVEN VEREN BİR HEKİM ! BABAMIN İKİ GÖZÜNE AYNI ANDA AKILLI LENS OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ! VERDİĞİ GÜVEN İYİLEŞME SÜRECİNE DE YANSIYOR! BİZ MUTLU OLDUK, ALLAH DA ONU İKİ CİHANDA DA MUVAFFAK ETSİN İNŞALLAH! HÜRMETLER
VENİ VİDİ GÖZ AİLESİ...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Temmuz 2022 de Kemal beyde lasic ameliyatı oldum.Kemal beyin tecrübesi ve profesyonelce yaklaşımı sayesinde başarılı bir operasyon gerçekleşti.herşey için teşekkür ederim.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya, Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya hangi hizmetleri sağlıyor?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya, toplam 86 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş, Blefaroplasti, Botoks.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veni Vidi Göz Merkezi Antalya DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Veni Vidi Göz Merkezi Antalya aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Veni Vidi Göz Merkezi Antalya hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta/danışan, Veni Vidi Göz Merkezi Antalya hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya nerede?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya adresi Şirinyalı, Sinanoğlu Cd. No:88 B Blok Muratpaşa şeklindedir.
- Muratpaşa bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Muratpaşa Göz Kapağı İltihabı
- Muratpaşa Şaşılık
- Muratpaşa Göz İltihabı
- Muratpaşa Göz Kaşıntısı
- Muratpaşa Göz Kapağı Şişliği (blefarit)
- Muratpaşa Auralı Göz Migreni