- Ana Sayfa
- Göz Doktoru
- Çankaya
- Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy
Hakkımızda
Veni Vidi Göz Ankara – Ümitköy Merkezi, göz sağlığı ve hastalıkları alanında sağlık hizmeti sunmaktadır.
Merkezde göz hastalıklarının değerlendirilmesine yönelik muayene, tanı ve tedavi süreçleri yürütülmektedir. Sunulan sağlık hizmetleri, hastaların muayene bulguları ve tıbbi ihtiyaçları doğrultusunda hekim tarafından değerlendirilmekte ve planlanmaktadır.
Hastaların tanı ve tedavi süreçleri, ilgili tıbbi değerlendirmeler ve mesleki uygulamalar çerçevesinde yürütülmektedir.
Veni Vidi Göz Ankara – Ümitköy Merkezi, Mutlukent Mahallesi, 1968. Sokak No:18, Çankaya/Ankara adresinde hizmet vermektedir.
Sağlık hizmetleri, ilgili mevzuat ve mesleki etik kurallar çerçevesinde, hekimlerin tıbbi değerlendirmeleri doğrultusunda sunulmaktadır.
Hakkımızda
İhtisaslarımız
Tümünü gösterGöz doktoru
Daha fazla bilgi
Cihazlar
- Ultrasonografi
- Görme alanı cihazları
- Refraksiyon ve görme ölçüm sistemleri
- Pakimetri cihazları
Telefon Numarası
- SGK
zü...k
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bahadır bey katarakt ameliyatımı yaptı gözümde çok problem vardı ve ameliyata tedirgin girdim ameliyat öncesi değerli doktorumuz sıcak ve ikna edici yaklaşımı beni çok rahatlatmıştı ama ameliyatım son derece başarılı geçti çevremdeki herkese ve ulaşabileceğim herkese söyleyeceğim tek şey başka doktor aramayıniçiniz rahat gelin çok başarılı ve naif bir insan
go...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Serhat beyi ilerlemis oldugunu dusundugum goz numarasi icin ziyaret ettim. Anlamadigim bazi seyleri sormaya calistigimda "hepsi elindeki kagitta yaziyo" gibi bi cevap aldim. Acikcasi cok sasirdim cunku anlamadigim konularda aydinlatilmaya ihtiyacim vardi. Kendisine hep siz diye hitap ettigim halde, bana verdigi cevaplarda "Abicim..." seklinde baslayan bir uslup kullaniyodu. Daha iyi iletisim kurabilmis olmayi ve ziyaretlerim sirasinda yardim elinin uzatilmis oldugunu gormek isterdim. Benim deneyimim, maalesef ki yaptigim iki ziyarette de bu beklentiyi karsilamadi.
ba...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Serhat hocam beni miyop ve astigmattan kurtarali tam 20 yıl oldu. Bu akşam hala sakladığım eski gözlüklerimi görünce hayat kalitemin nasıl değiştirdiğini bir kere daha hatırladım. Erken dönemdeki göz koruması dışında bugüne kadar herhangi bir şikayetim olmadı. İyi ki hocamı tanımışım, iyi ki yaptırmışım. Hem cok doğru bir insan hem cok doğru bir doktor. Elleriniz dert görmesin, ışığınız hiç sönmesin ki birçok hastaya şifa olabilesiniz hocam.
ma...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Berktug Erdoğan hocamızdan akıllı lens tedavisi gördüm mukkemmel bir tedavi oldum sanki hiç tedavi olmamışcasına harika bir gün geçirdim acısız şekilde siz hocamıza ve ekibine çok teşekkür ederim kibarligi ve naifliği ile tavsiye ederim. Ayrıca ameliyatının 2. Gününde en küçük yazıları dahi okumaya başladım onun için size çok çok minnettarım Allah razı olsun eksikliğini vermesin sizin gibi hocaların sayısı artsın...
Hasta
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Öncelikle çok teşekkür ediyorum Serhat hocama .Detaylı ve güzel açıklamaları ile önce beni bilgilendirdi.Çocukluğumdan bugüne kadar yaşadığım göz rahatsızlığım doktor beyin beni yönlendirmesiyle son buldu. Muayneye gittiğim gün operasyona karar verdim ve şuan ameliyatımın üçüncü günü ve ben görüyorum .kontrollerimde huzur ve güven veriyor hocam size çok teşekkür ediyorum sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var .iyiki sizi tanıdım iyi çalışmalar
Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy hangi hizmetleri sağlıyor?Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy, toplam 86 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kontrol Randevusu, Mikrovasküler Oklüzyon, Dikiş, Blefaroplasti, Botoks.
Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy nerede?Veni Vidi Göz Merkezi Ümitköy adresi Mutlukent Mahallesi 1968.Sokak No:18 Çankaya şeklindedir.
- Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
- Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri