Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Yalova Devlet Hastanesi
İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km, Çiftlikköy 77100

Bu nasıl doktor anlamadım düştüm ayağım burkuldu mosmor doktora girdim niye bana geldin onbes gün yatman lazım dedi zorla röntgene yollattık sonra da bişey yok git çalış diyo basamıyorum diyorum bişey olmaz diyor rapor veremeyiz diyor çalışabilsem gidicem diyorum git çalış diyo pess valla pess

• Op. Dr. Oktay Gazi Diğer  •

P

Annemin bel kırığı ile ilgili süreçte bize çok yardımcı oldu ve kifoplasti amelşyatımız harika geçti Doktorumızun ilgi alaka ve güler yüzü muhteşemdi.Annem sağlığına kavuştu hocam iyiki varsınız.

• Op. Dr. Ali Rıza Özcan Diğer  •

Ayşe Hocam ile annemin pankreas kanseri tedavisi sebebiyle tanıştık. her şeyden önce mükemmel bir insan ve mükemmel bir doktor. alçak gönüllü, mütevazi ve insancıl tavırlarıyla hep yanımızda oldu. kendisi hastalarını ve yakınlarını sabırla ve dikkatle dinleyen, onların derdine samimiyetle çare bulmaya çalışan ve mesai saatleri içinde veya dışında hiçbir hastasını geri çevirmeyen, titiz ve düzenli bir doktor. hastalarına tedavinin yanı sıra moral ve destek olarak da sürekli hastalarının yanında olması onu diğer meslektaşlarından ayırıyor. kendisine başarılarının devamını diliyor onu ve ekibini çok sevdiğimi belirtmek istiyorum.

• Uzm. Dr. Ayşe Medetoğlu Diğer  •

Ateş, ishal,kusma şikayetleri ile götürmüş olduğum çocuğuma hiç birşeyi yok diyerek başından gönderdi. Başka bir hastaneye gitmesem çocuğumun bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini öğrenemeyecektim. Asla tavsiye etmiyorum

• Uzm. Dr. Ali Kılınç Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hekimi bir yıldır tanımaktayım. Diüretik ilaç vasıtasıyla ödemin atılması hususunda; sebep/sonuç ilişkilerini de kullanarak detaylı açıklamalar yapmıştır. Görüntüleme ve tahlil sonuçlarını inceleyerek; bir sonraki randevuya kadar yapılması/yapılmaması gerekenleri aktarmaktadır. Yoğunluğuna rağmen ilgi ve hasta tâkibi kıymetlidir. Görevinde kolaylıklar dilerim..

• Uzm. Dr. Özcan Uzun Diğer  •

2018 yılından bu zamana devam eden böbrek hastalığım kapsamında özcan hoca ile tanıştım. Hastalığımı bu kadar net ve anlaşılır bir şekilde anlatması beni çok memnun etti aynı zamanda tavsiyeleri nedeniyle hastalığım stabil bir duruma geldi.Bu kadar ilgili ve mesleğini seven bir doktor geleceğe umutla bakmamı sağladı, meslek hayatında başarılar diliyorum. İyi ki varsınız..

• Uzm. Dr. Özcan Uzun Diğer  •

Ü

Annemim geçirmiş olduğu bir kaza üzerine parmağındaki tendon kopması için gittik.Acilde parmağının röntgeni çekilip atel takılmişti ve bizi ortopediye yönlendirdiler. Muayene için Oktay Bey'in odasına girdik,durumu kısaca açıkladık .Yüzümüze ve röntgene bile bakmadan kırık var ameliyat gerekiyor dedi.Kırık olmadığını anlattık bunu üzerine tekrar röntgene yönlendirdi bizi.

• Op. Dr. Oktay Gazi Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Ön çapraz bağ ameliyatı için titizlikle birkaç şehirde hastane ve onlarca doktor araştırırken Seçkin hocama danıştım ameliyat öncesindeki muayenede güler yüzü, sağlıklı iletişimi ile tüm sorularımı(gerçekten çok soru) itinayla cevaplamasından dolayı kendi şehrimde böyle bir doktor varken başka bir yere gitmenin gereksiz olduğunu düşündüm ve hocama güvendim . Artroskopi ameliyatı esnasında da sanki öğrencisine ders anlatırmış gibi kamerayla tüm yaptığı işlemleri bana anlatarak başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasında da aynı ilgi ve alakayı sürdürdü. Hem işinin ehli olup hem de hastalarla olan iletişimine gösterdiği hassasiyetten dolayı kendisinden çok memnun ve minnettarım.

• Op. Dr. Seçkin Özcan Diğer  •

R

Şule hanım bence harika bir insan sonrasında da görevini çok iyi icra eden, danışanın yerine koyabilen, doğru metodla danışanını tedavi etme gayretini gösteren çok başarılı bir doktor. Kısa sürede doğru tedavi yöntemini bulmaya çalışıyor ve verimli tedavi sürecini danışanına yaşatıyor. Bence harika bir insan harika bir doktor. hizmetinden çok ama çok memnun kaldım.

• Uzm. Dr. Şule Okur Diğer  •

Esimin ayak kırığı ameliyatını çok başarılı bir şekilde yaptı.ameliyat sonrasi kontrol surecinde her gittigimizde cok ilgili idi.her sordugumuz soruya üşenmeden guler yuzlulukle cevap verdi.Kendisini tanidigimiza cok memnun olduk. Çalışmalarında başarılar diliyoruz

• Op. Dr. Seçkin Özcan Diğer  •