Aydın, Aydın

Korcan Soya Geç

Aydın, Aydın

Görüşler

• D

Korcan Hanımın ekibinden de oldukça memnundum; hiçbir problem yaşamadık. Hamilelik sürecimde istediğimiz her an ulaşıp problemimizi çözdüler. Oğluma sağlıkla kavuşmamı sağladılar, Korcan Hanımın uzmanlığıyla ilgili problemi olan tanıdıklarıma şiddetle tavsiye ediyorum.

• H

Çok memnunum kendisinden. Regl döneminde kanamam çoktu; bu sebepten dolayı başvurdum. Menopoza girebileceğimi söyledi. İlaç önerdi, kullandım ve kesti. Korcan Hanım iyi bir doktor. Bütün sorduğum sorulara cevap alabildim. Rahatlıkla her şeyi sorabiliyorum, güzel cevaplar alabiliyorum.

• B

Dış gebelik için kendisine başvurdum. Kürtaj oldum. Önceki doğumumu Korcan Hanım'da yaptım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu, beni güzel aydınlattı. Çok memnun kaldım. İlgili bir doktor.

•  •

Gebelik için başvurdum. Takipim güzel geçiyor. Korcan Hanımdan memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Danışacağım şeyleri yazıyorum, gün içerisinde dönüş alıyorum. Sürecimiz devam ediyor. Bulunduğumuz bölgede çok doktor var; araştırma yaptım, kendisini önerdiler. Beni rahatlatıcı yorumları var; bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım, sürecim iyi ilerliyor.

•  •

Daha önce kadın hastalıkları için başvurdum. Gebelik takibi için devam ettim ve doğum yaptım. Kendisi ve asistanı çok ilgiliydi; ne zaman yazıp arasam ulaşabildim. Çok memnun kaldım. Doğumumdan yatışıma kadar bütün sürecimle kendisi ilgilenip başında durdu. Sezaryen doğum yaptım; dikişlerimi bile kendisi yaptı, farklı doktora ve asistanına bırakmadı.

•  •

Gebelik takibi için başvurdum. Sürecim şu an için iyi geçiyor; bir sıkıntım yok. Gebelik takibim devam ediyor. Korcan Hanımdan memnunum.

• B

Korcan hanıma hamilelik takip sürecim ve doğum için başvurmuştum. Süreç boyunca, doğumda dahil olmak üzere, kendisinden oldukça memnun kaldım. Çevreme de tavsiye ederim.

•  •

Gebelik takibi için başvurdum. Sıvı kaybım vardı, sonrasında düzeldi ve bir sıkıntı yaşamadım. Baya memnunum, Korcan Hanım'dan. Sayesinde her şey yolunda ilerledi. Doğum sürecinde beni rahatlattı, ilgilendi, her konuda yardımcı oldu. Vitaminler ve takviyelerle 38. haftada doğum yaptım. Mutlu ve keyifli bir doğum oldu.

• G

Gebelik takibi için başvurdum. Takibim gayet güzel geçti. Korcan Hoca gayet ilgiliydi. Sorularıma yeterli cevap alabildim. Memnun kaldım kendisinden. İl değişikliği sebebiyle artık yanına gidemiyorum.

• N

Kendim araştırıp tercih ettim, bebeklik takibi için başvurdum. Doğum yaptım, gayet memnunum. Sürecim sorunsuz ve güzel geçti. Her aradığımda ulaşabildim. Korcan Hanım bilgili ve işinde başarılı bir doktor.