Psikoloji lisans eğitimimi Samsun Üniversitesi’nde tamamladım. Mezuniyetimden bu yana aktif olarak danışan görmekte; akademik bilgimi sahadaki deneyimimle harmanlayarak mesleki çalışmalarımı sürdürmekteyim. Samsun’da bir devlet hastanesinde, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde iki dönem ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde edindiğim stajyer psikologluk deneyimleri, farklı yaş grupları ve başvuru nedenleriyle çalışarak sağlam ve çok yönlü bir klinik bakış açısı geliştirmemi sağladı.

Mesleki yolculuğumda özellikle çocuk alanında derinleşmeyi seçtim. Çocuklarla çalışırken, onların kendilerini en güvenli ve doğal biçimde ifade edebildikleri Çocuk Merkezli Oyun Terapisi yaklaşımını temel alıyorum. Oyun, çocuk için bir eğlence değil; duygularını, yaşantılarını ve ihtiyaçlarını anlatabildiği güçlü bir dildir. Bu dili dikkatle dinlemek, çocuğun temposuna saygı duymak ve güven ilişkisini merkeze almak çalışma anlayışımın temelini oluşturur.

Çocuk alanında edindiğim bu derinlikli bakış açısını; Bilişsel Davranışçı Terapi, Gerçeklik Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Sistemik Psikoterapi ve İlk ve Acil Psikolojik Destek alanlarında aldığım eğitimlerle yetişkin danışanlarla yürüttüğüm çalışmalara da entegre ediyorum. Erken dönem yaşantıların ve ilişkisel örüntülerin, yetişkinlikteki duygusal süreçlerle olan bağını bütüncül şekilde ele almayı önemsiyorum.

Danışmanlık sürecinde amacım; danışanın kendini güvende, anlaşılmış ve yargılanmadan kabul edilmiş hissettiği bir alan oluşturmaktır. Her bireyin ve her ailenin biricik olduğunu bilerek, etik ilkelere bağlı, özenli ve kişiye özel bir süreç yürütmeyi temel alıyorum.

Yetişkin
Çocuk

21. Sokak No:11, Marina Vista, Atakum, Samsun 55200

• D

Kardeşi doğduktan sonra evde sürekli kriz yaşıyorduk. Seanslar ilerledikçe çocuğumun davranışları belirgin şekilde değişti. Kardeşiyle ilişkisi düzeldi, evdeki huzur geri geldi. Anne olarak en büyük rahatlığım oldu

• Samsun/Atakum Çocuk ve Ergen Psikolojisi  •