- Hormonal Bozukluklar
Rahim Filmi
Östrojen Replasman Tedavisi
Çiftlik, Samsun 55900
ed...a
Polikistik over tanılı bir hasta olarak daha önce defalarca muayene oldum. Ama kimse bana Kübra Hanım gibi bu hastalığın ne olduğunu beni neyin
bekledigini nelere dikkat etmem gerektigini
anlatmadı.Kendisi beni dinledi bilgilendirdi sorularıma cevap verdi.Bir takip planladık.Devlet hastanesi için bir şans.Umarım bir yere gitmez.• Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Birimi • Diğer •
el...k
Kendisini iyi ki tanımışım. İşinde çok iyi ve özverili. Hastasını dinler anlar ve yardımcı olmaya çalışır. Bilgilendirici, güven verici açıklamalar yapar. Gebelik sürecimde iyi ki yolumuz kesişmiş çok memnun kaldım.
Kübra Geyik Şengül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Geyik Şengül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Kübra Geyik Şengül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Doğum Kontrol, Östrojen Replasman Tedavisi, Minimal Invaziv Cerrahi, Randevu, Kontrol Randevusu, Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Normal Randevu.
Kübra Geyik Şengül adresi nerede?Kübra Geyik Şengül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlik Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Geyik Şengül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Geyik Şengül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kübra Geyik Şengül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Geyik Şengül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Geyik Şengül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Geyik Şengül hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kübra Geyik Şengül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları