Kulak Burun Boğaz, Kumlu, Hatay
General Tevfik Sağlam Cad., Ankara • Harita
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Gülhane Tıp Fakültesi
Kozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Osman Yılmaz, Mahallesi, İstanbul Cd. No:26, 41400 Gebze/Kocaeli, Gebze • Harita
VM Medical Park Gebze
Hamidiye Mahallesi Vefa Sokak No:4, Soma • Harita
Manisa Özel Medigün Hastanesi
Akatlar Mahallesi Nispetiye Caddesi Seyran Apartmanı No: 35/20, İstanbul • Harita
Erdi Özdemir Muayenehanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
İsmet Paşa Mahallesi İzmit Karayolu 3.Km, Çiftlikköy • Harita
Yalova Devlet Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
İskele Mah. Akçam Cad. No:32/4 Altınoluk - Edremit / Balıkesir, Balıkesir • Harita
Özel Ekin Tıp Merkezi Altınoluk
Terazidere Mah. 60.Yıl Cd. No:3, Bayrampaşa • Harita
Özel Bayrampaşa Kolan Hastanesi
İnönü Mah. Doğan Araslı Cad. No : 114 (Esenyurt Üniversitesi Yanı), Küçükçekmece • Harita
Özel Avrupa Tıp Merkezi
Özel Levent Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Barınaklar Bulvarı 3. Nazlı İş Merkezi No:4 Kat:2 Daire:2, Muratpaşa • Harita
Gökhan Uğur Muayenehanesi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Özel Çevre Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaCemal Sahir Sokak No:4 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Ankara • Harita