Kulak Burun Boğaz, Mecidiyeköy, Şişli
Harbiye, Feza Apartmanı, Maçka Cd. D:No:1 Kat:4,, Şişli • Harita
Muayenehane
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi, Vital Fulya Plaza 6.Kat No:620, İstanbul • Harita
DR. HALİL BEKLEN MUAYENEHANESİ
Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi No:74/A Torun Center – Garden Office No:66 – Şişli/İSTANBUL, Şişli • Harita
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Esentepe, Büyükdere Cd. No:165, 34394, İstanbul • Harita
Medicana Zincirlikuyu Hastanesi
Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
Teşvikiye Mh, Vital Fulya Plaza, Hakkı Yeten Cd. No:23 Kat:2, 34340 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Gaffar Aslan muayenehanesi
Darülaceze Caddesi No:25 Okmeydanı, Şişli • Harita
İstanbul Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi, Şafak Sokak, E Blok, No:1/1, İstanbul • Harita
Özel Beykent Üniversitesi Hastanesi
Sesvak Teşvikiye Caddesi No: 43/2 İnayet apt., Şişli • Harita
İsmail Koçak Muayenehanesi
Akatlar Mahallesi Nispetiye Caddesi Seyran Apartmanı No: 35/20, İstanbul • Harita
Erdi Özdemir Muayenehanesi
Özel Çevre Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaCemal Sahir Sokak No:4 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Bayındır Tıp Merkezi Levent
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji · Daha fazlaAytar Cad. Aydın Sokak No:8, İstanbul • Harita
Bayındır Tıp Merkezi Levent
Yeşilce Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:24, Kağıthane • Harita
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
Harbiye, Abdi İpekçi Cd. No:40, Clinic Nişantaşı, 34367 - Şişli İstanbul, İstanbul • Harita
Ozan Erol Muayenehanesi
Fulya Mah, Yeşilçimen Sokak, Polat Towers Rezidans, Kat:27, No:12/315, İstanbul • Harita
Op.Dr.Murat KOÇYİĞİT Klinik
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi