Ben Klinik Psikolog Kurtuluş YARADILMIŞ.
Ankara Atılım Üniversitesi Psikoloji bölümü ve sonrasında KKTC Yakındoğu Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünden mezun oldum.
2016 yılından bu yana Central and North West London NHS Foundation Trust, Brest Talking Therapies Service – Londra/İngiltere, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, İzmir Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri ve Amatem Servisi, özel muayenehanecilik, özel hastane ve online psikoterapi deneyimlerimle alanda çalışmaktayım.
Aldığım terapi eğitimlerini klinik pratiğimde danışanlarıma bütüncül olarak uygulamaktayım.
- Kaygı Bozuklukları
Yıldırım Caddesi Kurşunlu Sokak, No:1 İç Kapı No: 6, Nilüfer, Bursa 16110
- Sigortası olan hastalar
O
o...
Hastane'den uzmanıma ulaştım. Karar verememe durumum vardı, hayatta ikilem yaşıyordum ve hep onay arıyordum. Kurtuluş Bey, sorular yoluyla bana doğru gideceğim yolu gösterdi. Problemlerin altında yatan sebepleri ve kendi fikirleriyle destek vererek felsefi ve psikolojik destekte bulundu. Kendisi pozitif ve akademik uluslararası bir psikologdur.
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim.. Sevgi, ümit, bilgi ve sağlıcakla kalınız :)
me...m
Oğluma çok faydası dokundu ilgili alakalı samimi bir şekilde tedavi sürecimiz devam ediyor alanında oldukça başarılı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Uzm. Klinik Psikolog Kurtuluş Yaradılmış • Psikoloji Randevusu •
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim anne babalardan bunları duymak çok güzel :)
Kurtuluş Bey ile bir buçuk yıldır yas sürecim üzerine görüşme sağlıyoruz. Kendisinin mesleki bilgisi, açıklayıcı tavırlarıyla ve bana olan yaklaşımından çok memnun kaldım. Zor bir dönemden geçerken görüşmelerden sonra kendimi rahatlamış ve anlaşılmış hissediyorum.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Sizin paylaşımlarınız için de ben teşekkür ederim, size daha çok faydalı olmamı sağladı. Bu süreçte seyrinizin olumlu, iyi yönde gelişmesinden mutluyum :)
s...
Kurtuluş Hoca'ya ağır depresyon teşhisiyle ulaştım, birçok kişinin önerisi ve ilçemizde bulunması nedeniyle. Şehir değiştirmesine rağmen hala online olarak görüşmelerimiz devam ediyor. Kesinlikle sonsuz tavsiyemdir, yeniden hayata tutunmama vesile olmuştur. İyi ki varsınız, hocam.
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, seans süreci ve sonrası her zaman iletişimde kalmaya çalışıyorum:)
h....g
Terapide bulunduğumuz 3 ayı geçen süreçte kendimde izlediğim gelişmeleri kısaca açıklayacağım ; iç dünyam ve kararlarım hızlandı bu sebeple terapinin somut etkisi bana zaman kazandırması oldu mutsuz ya da kararsız günler ister istemez bizi yavaşlatır Kurtuluş Beyden destek aldığımda hayatımda büyük bie alan açıldı ve ben daha rahat yürüdüm tükenmişlikten önce belli başlı hayat alanlarından keyif almaya daha sonra hayatta keyif aldığım şeyleri arttırarak bunu iş özel ve manevi hayatıma yansıttım İlişkimdeki unsurlarda da oldukça herşeyi daha net ne istediğimi daha açık görmeye başladım hayatın düzeninde öyle ya da böyle terapiye ihtiyaç duyabiliyoruz ve Kurtuluş Bey ister ilk terapistiniz olsun ister başka terapistlerden de faydalanmış olun sizi çok iyi anlayabilen ve rahat hissettirip tecrübesiyle yönlendirebilen bir terapist gönül rahatlığıyla sonuç başlangıç süreç ve durum hakkında gönlünüzce bilgi alarak idrak ede ede ilerleyebileceğiniz bir ortam .
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, yardımcı olabildiğim ve sizden bunları duyduğum için mutlu oldum. Süreci birlikte ele aldık, yönettik, birlikte düşündük :)
Ç
ç...
Uyku problemiyle acile gitmiştim, çok kötü bir haldeydim. Kurtuluş Bey, acile gelip ilgilenmişti benimle. Ses tonu bile sakinleşmeme yetti. Sonrasında terapiye başladık. Çok ilgili, düşünceli, samimi bir tavrı vardı. Kendisinden çok memnun kalmıştım. Çevremdeki bir arkadaşıma da tavsiye ettim. İyi ki tanışmışız.
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, sizin de çabanızla süreci birlikte ilerlettik :)
R
r...
Uzm. Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış’a Doktortakvimi üzerinden ulaştım. Dürtü kontrolü ve yaşadığım duygusal dalgalanmalar sebebiyle başvurdum. Seans sürecinde kendisinin sakin, yargılamayan ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Sorunlarımı daha iyi anlamamı sağlayan yönlendirmeleri ve farkındalık kazandıran geri bildirimleri benim için oldukça faydalı oldu. Süreç boyunca ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Bu sebeplerle Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış’ı çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, cesaretiniz ve öğrenmeye merakınız fayda görmenizdeki en büyük etken oldu.. terapi bir insanın kendi için yaptığı en iyi yatırımlardan biridir
Kurtuluş beyle yaklaşık 1 yıldır görüşmelerimiz devam ediyor işinin ehli bir psikolog yaklaşımı güler yüzü empati kurması her zaman ulaşılabilir olması büyük sıkıntılar yaşadığım kaygılarımla baş etmemi sağladı
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, hayat gaylesi içinde bir nefes alabilmenize yardımcı olduysam buna memnun olurum :)
fa...a
Kendisiyle yaklaşık 9aydır online sean yapıyoruz, kaygı bozukluğu yaşıyordum, kendisinin verdiği tekniklerle sorunumu büyük ölçüde çözdüm, ilacımı bıraktım...
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, ilaca bağlı bir iyileşmeden ziyade, artık çabanıza, öz kaynaklarınıza, potansiyel ve yeteneklerinize bağlı bir süreç işliyor :)
K
k...
Ben Kurtuluş Bey'le oturduğum bölgemdeki hastanemizde tanıştım. Ben yurtdışından buraya gelmiştim ve adapte olmakta sorun yaşıyordum; bunun dışında aile içindeki sorunlarımız vardı; bunlar için başvurmuştum. 2024 Kasım ayından 2025 Haziran'a kadar aktif seanslarımıza devam ettik; sık olmasa da şu anda hâlâ irtibattayız. Kurtuluş Bey'in bana gerçekten çok faydası oldu; zaman zaman abi gibi, zaman zaman aileden biri gibi yaklaştı ve asla yabancı hissettirmedi. Kendisiyle yaptığımız seanslar çok işe yaradı; her seanstan sonra kendime yeni bir şey katmış olarak çıkıyordum, daha sağlıklı hissediyordum. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kl. Psk. Kurtuluş Yaradılmış
Teşekkür ederim, evet bazen farklı rollerimiz olabiliyor fakat ‘sınırlı’ :) faydalanabilmiş olmanızdan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek isterim..
Kurtuluş Yaradılmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kurtuluş Yaradılmış, Psikoloji. Size Kurtuluş Yaradılmış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi.
Kurtuluş Yaradılmış adresi nerede?Kurtuluş Yaradılmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldırım Caddesi Kurşunlu Sokak Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kurtuluş Yaradılmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kurtuluş Yaradılmış uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kurtuluş Yaradılmış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kurtuluş Yaradılmış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Kurtuluş Yaradılmış hangi dilleri konuşuyor?Kurtuluş Yaradılmış ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kurtuluş Yaradılmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kurtuluş Yaradılmış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kurtuluş Yaradılmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Kurtuluş Yaradılmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kurtuluş Yaradılmış hangi sigortaları kabul ediyor?Kurtuluş Yaradılmış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.