Op. Dr.
Ortopedi Ve Travmatoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Gaziantep 1 adres
Ben Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Levent Konukoğlu. 1983 yılında Gaziantep’te doğdum. Tıp eğitimimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasımı yaptım. 2013 yılından itibaren uzman hekim olarak görev yapıyorum.
Meslek hayatım boyunca kemik kırıkları tedavileri, artroskopik cerrahiler, protez uygulamaları (diz, kalça, omuz), minimal invaziv cerrahiler ve spor yaralanmalarının tedavisi gibi birçok alanda hem klinik hem cerrahi deneyim kazandım. Ayrıca deformite düzeltmeleri ve ortopedik enjeksiyon tedavileri gibi girişimsel uygulamalarda da aktif olarak hizmet vermekteyim.
- Gonartroz
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Ön Çapraz Bağ Kopması
- Menisküs
- Halluks valgus
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Değirmiçem Mah. Mithat Enç Cad. Kanat Apt. No : 5/ A, Gaziantep
Op.Dr. Levent Konukoğlu Muayenehanesi
Değirmiçem Mah. Mithat Enç Cad. Kanat Apt. No : 5/ A, Şehitkamil, Gaziantep 27060
r....7
Saygıdeğer hocam omuz ağrılarımla ilgili vermiş olduğunuz tedavi ve eksersiz hareketleri sayesinde hiç ağrım kalmadı teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum iyi çalışmalar
em...l
inanılmaz sempatik, güler yüzlü bir doktor. benim babam onun sayesinde yürüyor diyebilirim.. kendisine sonsuz teşekkür ederim...
Levent Konukoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Konukoğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Levent Konukoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu.
Levent Konukoğlu adresi nerede?Levent Konukoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mah. Mithat Enç Cad. Kanat Apt. No : 5/ A Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Konukoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Konukoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Konukoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Konukoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Levent Konukoğlu hangi dilleri konuşuyor?Levent Konukoğlu ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Konukoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Konukoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Konukoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Konukoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Levent Konukoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları