- R51 Baş Ağrısı ,
- Sinir Hastalığı ,
- Nikotin bağımlılığı ,
Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
K
ka...l
KIZIMIN İYİLEŞMESİ İÇİN GEZMEDİK YER BIRAKMADIM HİÇ KİMSE YARDIMCI OLAMADI AMA TEK KELİMEYLE ALLAH BİNKERE RAZI OLSUN KENDİNDEN 2 YILLIK TEDAVİ SONUCU KIZIM TURP GİBİ SAYIN DOKTORUM SİZİ ÇOK SEVİYORUZ HASTANIZ YOZGATTAN FATMA ÜNAL BABASI KADİR ÜNAL TEŞEKÜRLER
Levent Üçkardeşler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Üçkardeşler, Nöroloji.
Levent Üçkardeşler adresi nerede?Levent Üçkardeşler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Üçkardeşler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Üçkardeşler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Levent Üçkardeşler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Üçkardeşler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Üçkardeşler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Üçkardeşler hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Levent Üçkardeşler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Nörologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar