Dr.M.Celal Öcal, Osmangazi Göz Hastanesi'nde Göz Hastalıkları uzmanı olarak hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Ulu, Ulubatlı Hasan Blv. No:62, 16220 Osmangazi̇/Bursa, Yıldırım, Bursa 16220

• Sigortası olan hastalar

Göz Hastalıkları Randevusu

• R

Gözümdeki göz taşını aldırdım gayet ilgili yardımcı oldu doktor bey memnun kaldık

• Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

Tavsiye üzerine Osmangazi göz hastanesin muayene olmaya geldim.Gozlerimde hem sulanma hem görme problemi yaşıyordum. Doktor Celal bey sol gözümde katarakt olduğunu söyledi ameliyat önerdi. Ben de vakit kaybetmeden ameliyat olmak istedim. Detaylı tüm bilgiler tarafımıza iletildi. Dün ameliyat oldum. Hiç ağrı yaşamadım ameliyat bence kolaydı hiç korktuğuma değmedi. Doktor bey herşeye cevap veriyor çok iyi bir doktor. Herkes çok güler yüzlü ve ilgili. Şuan daha 1. Gün olmasına rağmen çok guzel görüyorum. Buradaki ekip çok iyi. Kaliteli hizmet veren bir hastane. Düzenli kontroller ve damlaları damlatmak çok önemli. Ben çok memnunum. İyi ki burayi tercih etmişim.

• N

Kızım Selen 4 yaşından beri şaşılık hastasıydı. Uzun araştırmalar sonucunda sosyal medyadan Celal beyi gördük ve muayene için buraya geldik. Muayene esnasında gerçekte Celal beye çok güvendik ve ameliyat olmaya karar verdik. Hemen ertesi gün planlama yapılarak ameliyat tamamlandı. Çok korkuyorduk ama hiç ağrı olmadı ve çok şükür kızımın gözleri düzeldi. Celal hocam ve tüm herkes gerçekten çok güler yüzlü ve iyi bir ekip var.İyi ki buraya gelmişiz. Herkese tavsiye ederiz.

• Osmangazi Göz Hastanesi Şaşılık Cerrahisi  •

• Ş

Oğlum 5 yıldır kullandığı gözlükleri Celal bey sayesinde veda etti. Darısı benim başıma artık :) Sosyal medya üzerinden görüp çok doğru yorumları okuyarak burayı tercih ettik. İyi ki burayı tercih etmişiz. Oğlum için 3 lazer yöntemi de uygundu biz ağrısız ve daha konforlu olduğu için smile pro laze yöntemini tercih ettik. Söylenilenlerden daha da rahat bir süreç geçirdik. Op Dr Celal bey ilgili işinde gerçekten başarılı iyi bir doktor. Çalışan arkadaşlar çok ilgili ve güler yüzlü. Görme durumu şuan çok iyi. Düzenli kontrollere gelmemiz gerektiği ve damla kullanımının önemi bahsedildi. Her şey yolunda. Herkese tavsiye ederiz.

• Osmangazi Göz Hastanesi SMILE lazer  •

• M

Kızımın uzun yıllardır doktoru olan Op Dr Celal Öcala bu sefer eşim için geldik. Son 3-4 aydır gözünde yaşadığı görme sorunundan kaynaklı gelmek istedik çok fazla bulanık görmeye başlamıştı. Muayeneden sonra katarakt olduğunu söyledi doktor bey ameliyat önerdi. Hızlı bir şekilde planlama yapıldı ve dün ameliyat gerçekleşti. Hiç ağrı acı yaşamadı en ufak bir kızarıklık dahi olmadı. Doktor bey ilgili güler yüzlü işinde başarılı güzel bir doktor. Personel arkadaşlar hep güler yüzlü ve ilgililer. Genç ve dinamik bir kadrosu var. Her şey tıkır tıkır işliyor. İlaç saatlerini hatırlatan uygulaması çok işe yarar bir gelişme gerçekten. Biz çok memnunuz herkese tavsiye ediyoruz.

• Osmangazi Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

3,5 yaşındaki oğlumu muayene ettirdik.Çok küçük olduğu için güler yüzlü ve yaklaşımı iyi olan bir hekim arayısındaydık iyiki yorumlara bakıp hocamızı tercih ettik.Tam yaşına uygun korkutmadan çok güzel muayene etti ve bizi bilgilendirdi reçete ettiği ilaçlarda hemen etkisini gösterdi.Kesinlikle tavsiye ederim hocamızı.

• Ö

Yalovadan Op Dr Celal Öcal için geldim. Daha önce çocuklarım lazer operasyonu olmuştu çok memnunlardı. Ben de yine onun için buraya geldim. Kendisi artık bizim aile doktorumuz oldu. Muayene olmaya geldiğimde gözümde katarakt olduğu belirlendi ve hızlı planlama ile hemen ameliyat gerçekleşti. Önce sağ sonra sol gözümden oldum. Ağrı acı olmadan Güzel bir sonuç elde ettik. Daha önce ben sanki küçük bir borunun içinden bakyormuşum gibiydi ameliyattan sonra daha geniş ve net görmeye başladım. Dünya'nın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Doktor bey güler yüzlü işinde başarılı hasta ile ilişkisi çok kuvvetli biri. Kendisine minnettarım. Çalışan herkes çok saygılı ve sevecenler işlerini güvenle ve titizlikle takip ediyorlar. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• R

Osmangazi göz hastane sosyal medya üzerinden önüme düştü ve ön görüşme sonrası smile lazer göz ameliyatı olmaya karar verdim. 12 yıldır lens kullanıyordum ve artık lensin gözüme zarar vermesinden endişe ettiğim için lazer ameliyata karar verdim. Karar verdikten 2 gün sonra göz operasyonu geçirdim. Operasyon anında bir ağrı olmuyor sonrasında ilk 3-4 saat bir batmadan sonra bir daha ağrı yaşamadım. Göz numaram 2.75 ten 0.25 - 0.50 ye düşmüş oldu. Doktorum Celal Öcal Bey operasyon öncesi ve esnasında güler yüzüyle içimi rahatlattı ve süreci daha kolay geçirmemi sağladı. Şuan operasyonu geçireli bir ay oldu ve günden güne görme kalitem artıyor. Ben oldukça memnunum herkese tavsiye ederim.

• B

Bir arkadaşımın bana artık bu gözlükleri at demesi ile başladı herşey. Akıllı lens diye bir operasyon olduğunu ve yeni yıla böyle mutlu gireceğimi bilmiyordum. Araştırma yapmaya başladım tesadüfen karşıma Osmangazi Göz hastanesi çıktı muayene olmaya Kütahya'dan kalktım geldim. Op Dr Celal Öcalın yaptığı muayene sonucunda akıllı lens operasyonu için uygun görüldüm. Aldığım bilgilendirme çok detaylı ve ilgiliydi Celal bey çok güvenilir ve rahatlatıcı bir insan gerçekten. Hızlı bir şekilde planlama yapıldı ve 3 gün içinde 2 gözümden de operasyon tamamlandı ben çok memnunum. Ağrı acı olmadan güzel bir süreç ile tamamlandı. Araçla gelirken ışıklara baktığımda tam da söylenildiği gibi ışık yansıması yapıyor bunun bilgisi zaten veriliyor.Çalışan personel arkadaşlarımız oldukça ilgili ve guler yüzlü. Osmangazi göz hastanesini herkese tavsiye ederim.

• H

Tavsiye üzerine Osmangazi Göz hastanesindeki Op Dr Mevlüt Celal Öcala geldim.Akıllı lensler hakkında bir süredir araştırma içerisindeydim. Doktorumdan bununla ilgili detaylı bilgi aldım ve operasyon için uygun görüldüm. Hızlı bir şekilde planlama ve operasyonu gerçekleşti.Hiçbir sorun yaşamadım. Operasyon 4 saat sonra rutin işlerimi yapıyordum. Ağrı acı hiç yaşamadan bu süreci atlattım hatta ağrı ihtimaline karşı verilen ilacı dahi kullanmadım.Doktorum mütevazi güler yüzlü işini çok iyi bilen biri Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.