- Depresyon
Kemalöz Mah. Mehmet Topaç Bulvarı No:46/11, Uşak
Uzm. Dr. M. Fatih Taştan Muayenehanesi
Kemalöz Mah. Mehmet Topaç Bulvarı No:46/11, Uşak
Uzm. Dr. M. Fatih Taştan Muayenehanesi
Fatih Bey konuya hakim olan bir uzmanımız eşim ben ve kızımızla ayrıntılı bir şekilde görüşerek bizleri her konuda yardımcı oldu .
h....c
Merhaba yaklaşık bir yıldır Fatih Bey le tedavi sürecindeyiz,yıllarca başedemegim uykusuzluk ve anksiyete sorunum vardı. Fatih bey e ilk kez gittiğimde bitmiş tükenmiş bir haldeydim, şuan hayattan keyif alan sabahları zinde uyanan bir insana dönüştüm. Empati yapabilen sakinligiyle sizi de rahatlatan çok iyi bir hekim.
• Uzm. Dr. M. Fatih Taştan Muayenehanesi • Randevu •
Fatih bey gayet ilgili, işini ciddiyetle yapan bir doktor ilk görüşmemiz olmasına rağmen iyi bir sonuç alacağımdan emin oldum
• Uzm. Dr. M. Fatih Taştan Muayenehanesi • Diğer •
Son senelerde daha kötü olan ruh halim ve önüne geçemediğim anksiyetemden yorulmuştum artık. Fatih hocayla tedavi sürecine başlayalı 1 sene olacak nerdeyse ve değişiyorum, iyileşiyorum. Hastaya yaklaşımı, tedavi sürecindeki hassasiyeti ve zamanla anladığım öngörüleri o kadar başarılı ki. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz, iyi ki varsınız hocam.
I
i̇...ö
Depresyon ve OKB için kendisinden destek alıyorum. Çözümcü ve iletişimi çok iyi bir doktor
n....a
Fatih Bey, 28 Ağustos’tan beri sizinle görüştüğüm süreçte anksiyete ve sağlık konularında yaşadığım zorlukları aşmaya başladım. Hayatım artık daha normal ve bunu büyük ölçüde sizin desteğinize borçluyum. İlgili yaklaşımınız ve yönlendirmeleriniz için gerçekten minnettarım.
T
tu....
Kendimi en kötü ve çaresiz hissettiğim bir dönmede tanıştım Fatih Beyle. Kendisi alanında uzman ve iletişim gücü çok yüksek. Konuşmalarıyla düşünce dünyanızı aydınlatıyor. Sizin görüşleriniz de onun için oldukça önemli. Bazı durumlarda ortak kararlar alınması tedavi sürecine danışanın da dahil edilmesi insanı daha iyi hissettiriyor. İyi ki bu dönem de Fatih Beyle tanıştım hayatımın yoluna girmesinde etkisi inanılmaz
ah...ı
Fatih bey ile 7 aydır görüşüyoruz. Yks'e hazırlanırken artan sağlık kaygılarımı ve sınav stresini yönetmene buyuk katkıları olduğunu düşünüyorum. yuksek derecede sağlık kaygıları veya sınav stresi yaşıyorsanız fatih bey e danışmanızı kesinlikle öneririm
ay...
Fatih beyle yaklaşık 9 aydır tedavi süreci gerçekleştiriyoruz. Bu sürede neredeyse her şeyin istediğiniz doğrultuda ilerlediğini söyleyebilirim.uyguladığı tedaviler şimdiden bende gerçekten iyi bir ilerleme katettirdi. Kendimi doktor beye rahat ifade edebiliyorum. Nokta atışı sorularıyla olayların farklı yönlerini görmemi ve bu olaylar üzerine farklı düşünmemi sağlıyor.
• Uzm. Dr. M. Fatih Taştan Muayenehanesi • Randevu •
Fatih beyle yaklaşık 1.5 yıldır görüşüyoruz. İlaç tedavimin sonlarına yaklaşmış bulunuyoruz. Kendimi bildim bileli var olan endişe ve kaygı bozukluğu rahatsızlığımı fatih beyin uygulamış olduğu tedaviler doğrultusunda önemli ölçüde çözmüş bulunmaktayız. Bu yüzden kendisini tavsiye ediyorum
• başka bir yer • Diğer •
M. Fatih Taştan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?M. Fatih Taştan, Psikiyatri, Aile Danışmanlığı. Size M. Fatih Taştan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi.
M. Fatih Taştan adresi nerede?M. Fatih Taştan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalöz Mah. Mehmet Topaç Bulvarı No:46/11 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan M. Fatih Taştan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda M. Fatih Taştan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda M. Fatih Taştan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?M. Fatih Taştan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
M. Fatih Taştan hangi dilleri konuşuyor?M. Fatih Taştan ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
M. Fatih Taştan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?M. Fatih Taştan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar M. Fatih Taştan hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, M. Fatih Taştan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.