Diş hekimi Mahmut Boran Ege Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Kurucusu olduğu Özel DentaPoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Dentapoint Alsancak

İsmet Kaptan Şair Eşref Bulvarı, no27/1Konak, Konak, İzmir 35210

• Sigortası olan hastalar

Bostanlı mahallesi, cemal gürsel caddesi, no:85/A, Karşıyaka 35590

• Sigortası olan hastalar

Mahmut Bey çok kaliteli bir hekim. İmplant tedavim için kendisine gittim. Süreçler hakkında açıklamaları, işine gösterdiği özen, titiz ve temiz olan klinik ortamı, asistanlarının da özenli ve kaliteli iletişimi vb. kesinlikle takdir edilesi. Kendisi artık favori diş hekimim.

• Dentapoint Alsancak Randevu  •

• C

Doktor bey gayet güleryüzlü ve hastalarıyla ilgili bir insan.Oğlum ve ben implant yaptırdık .Ben daha önce bir çok farklı yerlerde implant yaptırdım .Ama hiç bu kadar eli çabuk ve düzgün çalışanına rastlamadım. Herkese tavsiye ederim.Doktorumuzun ellerine sağlık

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer  •

• Ş

İmplant tedavisi için Dr.Mahmut Bey'den çok detaylı anlatım içeren bilgi aldım ve bu tedaviye başlamaya ikna oldum.Çünkü çevreden duyduğum genel bilgiler yüzünden çok ön yargılı ve korkaktım.Doktor bey iki yirmilik dişimi çekti ve aynı anda dört implant yaptı. Eli inanılmaz hızlı ve profesyoneldi.Operasyon sırasında ve sonrasında hiç ağrı ya da başka bir sorun yaşamadım. Çok çok memnun kaldım.Yaptırmamı bekleyen bir sürü tanıdığım vardı ve hepsi sordu. Gözü kapalı tavsiye ederim. Mahmut Hoca ve muhteşem ekibi iyi ki varlar.

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 20'lik Diş Çekimi  •

• Diş hekimleri ile alakalı hep kötü anılarım olduğu için tavsiye üzerine Mahmut Bey e gittim. O kadar ilgili ve nazik bir şekilde her detayı anlattı . Kurtarılması zor durumda olan dişlerimi kurtarmak için elinden geleni yaptı. 5 implant , 2 kaplama ve kanal tedavileri yaptırdım. İnanılmaz rahat ve ağrısız bir süreçti benim için . 3 senedir Mahmut bey artık diş hekimim başka bir diş hekimi düşünemiyorum :) her şey için teşekkürler

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer  •

Diş etim mafolmuştu. Dişlerimi fırçalamak eziyetti. Diş taşı temizliği yaptı ve sağlıklı diş etlerine ve daha beyaz dişlere kavuştum ne kadar teşekkür etsem azdır

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)  •

• N

Doktorumuz dan çok memnun kaldım Güler yüzü ve çalışma temposu ile yeni protezlerimi kullanmaya başladım. Teşekkürler Mahmut bey....

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Tam Diş Protezi  •

• Ç

Arka azı dişimde eski bir dolgu vardı ve dişimi kırdı. Mahmut bey ve ekibi, hiç bir rahatsızlık hissettirmeden, dişlerimle ilgilendiler. Keyifle o koltuktan kalkmak müthiş bir duygu :)

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kırık diş  •

• İstediğim gülüşe Dr Mahmut bey sayesinde ulaştım diyebilirim ... işinde çok çok başarılı bilgili bir doktor.. tedavi süresi boyunca kendisinin ilgi ve alakası hastasını gerçekten motive ederek rahatlatıyor... Korkusuzca ve güvenerek geldiğim tek diş hekimi! Sohbeti bilgilendirmesi gerçekten bu ülkenin siz gibi doktorlara ihtiyacı var

• Dentapoint Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları  •

• K

Tavsiye üzerine gittim. Dişlerimi kendisine yaptırdım. Çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum. İyi gidiyor şimdi bir rahatsızlığım yok. İyi biri. Ben memnunum kendisinden. Dişlerimin hepsini bir ay içerisinde yaptırdım kendisine. Bir sıkıntı yaşamadım.

•  •

• Ş

Çok memnun kaldım eli çok hafif. Herkese öneririm. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Dişimde bir kaç sıkıntı vardı gayet güzel ilgilendi, çok kibar bir şekilde bana ne yapacağını anlattı ve her şeyiyle ayrıntılı ilgilendi. Çok profesyoneller. Her şeyi ayrıntılı anlatmasından, tedavi hakkında bilgilendirmesinden memnun kaldım. Yakınlarıma ve arkadaşlarıma tavsiye edeceğim bir doktor.

•  •