İncirli Cad. No:16 D.5, Bakırköy, İstanbul
i̇....
Bugün ayrıntılı ultrason ile bebeğimizin sağlıklı olduğunu ayrıntılı ve ilgili bir şekilde kendisinden dinledik. Muayenin her aşamasında tek tek detaylıca bizi aydınlatması, yaklaşımı ve yönlendirmeleri bizi çok rahatlattı. Gönül rahatlığıyla gidilebilecek kıymetli bir uzman. Kızımızın ilk fotoğrafını da çok güzel yakaladık sayesinde Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
• Op.Dr. Mahmut Güngör Muayenehanesi • Diğer •
T
tu...e
Hocama dün gittim kendisini tanımıyoduk
detaylı ultrosun yaptı güzel detaylı anlattıki
burdan bikez memnu kaldımızı belirtmek istedim işini başarıyla yapan her ayrıntıyı acıklayıcı uzun süre bakarak yardımcı oldu güzel dille anlatımıyla kendisinden çok memnun kaldım• Op.Dr. Mahmut Güngör Muayenehanesi • Diğer •
fe...z
Mahmut hocamıza dün eşimle birlikte gittik. Cok detaylı bir sekilde bakarak her aşamayı bize anlatarak muayene etti. Çok sıcakkanlı birisi. Bebegin pozisyonundan dolayı göremedigi yerler olunca pozisyon degismesini bekledi hiç bir seyi atlamak istemedi uzun uzun 1 saat boyunca muayene etti. Gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Sordugumuz tüm soruları içtenlikle cevapladı. Çok memnun kaldık
• Op.Dr. Mahmut Güngör Muayenehanesi • Diğer •
Mahmut Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mahmut Güngör, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Mahmut Güngör adresi nerede?Mahmut Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Cad. No:16 D.5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mahmut Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mahmut Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mahmut Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mahmut Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mahmut Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mahmut Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mahmut Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları