Dumlupınar Mahallesi Ozan Sokak No:20/4 Güçkat Plaza, Kartepe, Kocaeli
es...r
Maide hanımı bir arkadaşım vasıtasıyla tanıdım. insülin direncim vardı. aynı zamanda tansiyon ve trioid hastasıyım. Bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Süreçte beni motive etti. Sağlıklı ve aç kalmadan kilo vermeyi onunla öğrendim. Kan değerlerim iyileşti. Enerjisi ve güler yüzüyle keyifli bir süreç yürüttük.Kendisini herkese tavsiye ederim.
R
re...m
Az yesem zayıflarım demekle zayıflanmadığını anlayınca bir de diyetisyenle deneyeyim şansımı diyerek danıştım maide hanıma ve bu düşüncemin aslında yanlış olduğunu görmüş oldum. Önemli olan nitelikli ve olması gerektiği kadar beslenmekmiş ve bu konuda çok güzel bir biçimde bilgilendirdi beni kendisi. İşini gerçekten hakkıyla yaptığını söyleyebilirim
• Dyt. Maide Keskin • Diğer •
Maide hanım ile 4 ayda doğum kilolarımı vererek hedefime ulaştım. Bana özel listeler ve tarifler vermesi diyeti kolaylaştırdı. Hiç zorlanamadan yaptım
K
k.....
Gebelik sürecinde takip için Maide hanım ile görüşmeye başladım. İlk çocuğumda çok kilo aldığım için şimdi kontrollü gidiyoruz. Programlarından çok memnunum, emzirme döneminde de devam etmeyi düşünüyorum.
Y
y....k
Diyetisyen Maide hanım ile 5 aydır diyet görüşmesi yapıyoruz. Haşimato tiroidim ve polikistik overım var kilo vermekte çok zorlanıyordum. Maide hanım sayesinde hiç zorlanmadan 15 kilo verdim. Artık korumaya geçeceğiz.Herkese tavsiye ederim.
s....m
Maide hocamla 3 aydır diyet ve 2 aydır andulasyon yapıyoruz. Kan tahlillerime ve bana özel programlar hazırladı. İnsülin direncim sınırdaydı ve yeni tahlillerimde düştü. Tatlı krizlerimi yenmeme yardım etti. 12 kilo verdim, daha da vereceğim kendisinin desteği sayesinde. Herkese tavsiye ederim.
• Dyt. Maide Keskin • Diğer •
Maide Keskin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Maide Keskin, Diyetisyen.
Maide Keskin adresi nerede?Maide Keskin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Mahallesi Ozan Sokak No:20/4 Güçkat Plaza Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Maide Keskin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Maide Keskin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Maide Keskin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Maide Keskin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Maide Keskin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Maide Keskin hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Maide Keskin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.