Mehmet Behram Çam, Kulak Burun Boğaz İzmit

Kulak Burun Boğaz

Kaydet

Allianz Sigorta

Mapfre Sigorta + 4 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Adenoidektomi

Akustik Nörinom Cerrahisi +38 daha fazla

Apse Insizyonu Ve Drenajı

Bademcik Ameliyatı

Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)

Hakkımda

1981 İstanbul doğumluyum. Orta öğretimimi Vefa Lisesi'nde tamamladım. Tıp ve uzmanlık eğitimimi Marmara Üniversitesi'nde aldım.
Bir süre ABD'de...

Daha fazla

Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Rinoplasti

Burnumda yapısal bozukluk ve nefes alamama problemi ile 25 Ocak 2023 tarihinde ameliyat oldum, gerek ameliyat öncesi, gerekse ameliyat sonrası ve kontrollerde kendisinin tecrübesi sayesinde muhteşem bir burun şekli ve rahat bir nefes alma sürecine girdim, iyi ki sizinle tanışma fırsatım oldu ve sizinle bu yola girdim, elinize emeğinize sağlık, tekrar tekrar teşekkür ederim.

P
Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Rinoplasti

29 Ağustos 2022 tarihinde hem deviasyon ameliyatı hem de rinoplasti ameliyatı oldum hem ameliyat öncesi hem de iyileşme süreci çok güzeldi. Estetik görüntü olarak istediğimin daha iyisi,çok güzel ve doğal bir buruna sahip oldum. Nefes alma problemim de tamamen ortadan kalktı çok memnunum gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Rinoplasti

10 Aralık 2022 de burun ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım hem doktordan hem hastaneden. Kesinlikle burun ile ilgili bir probleminiz varsa Mehmet bey i öneririm.

V
Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Diğer

Bilgisi, tecrübesi, donanımı, iletişimi, saygıdeğerliği, yardımseverliği ve bunların yanı sıra ekleyebileceğim bir çok güzel yanı bulunan, hele ki pandemi döneminde o korkulu dönemde her sorumuza onlıne hiç tanışmadan dönüş yapan, hem benim hem eşimin kısacası ailemizin doktoru, en son eşimin burun ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştiren ve eşimin tarifi ile gerçek nefes almanın ne demek olduğu konusunda büyük emeği olan Sn. Behram bey her ne kadar Kocaeli Acıbadem hastanesinin kapatılmasından dolayı büyük üzüntü yaşasak da sizin gibi değerli doktorlarımızı iyiki tanımış olmanın memnuniyeti içerisindeyiz.

Doğrulanmış
Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

Burnumdaki etlerden dolayı 16mayısta ameliyat oldum bazen nefes almada zorluk çekiyordum ve sürekli hasta oluyordum ameliyat oldum, vücudumdaki enfeksiyonlardan dolayı iyileşme sürecim geç olsa da, bence başarılı bi ameliyat geçirdim, doktorum çok iyiydi, çok ilgiliydi, çok ta güzel bi ameliyat yapmıs, ha birazcıkta kemerim vardı burnumda o da yok oldu:) nefes alma problemim çözüldü umarım üst solunum yolu hastalıklarımda sona ermiştir. :)

Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Rinoplasti

Asla olmam dediğim ameliyati doktorumun verdiği güvenle olup sonra da iyiki oldum dedim. Benim ameliyatimin estetik operasyonu olmadıgi halde hem güzel bir burun hemde daha sağlıklı nefes almamı sağladı. İyi bir doktor arayan varsa Mehmet beye gözü kapalı gidebilir.

U
Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Rinoplasti

Mehmet beye, nefes almada zorluk sebebi ile gittim ve ameliyat önerdi. Ameliyat öncesi ve sonrası doyurucu bilgilendirme yaptı. Ameliyat sonrası da oldukça rahat geçti. Nefes almam da hemen hemen düzeldi. Kedisinin gerçekten çok ilgili ve bilgili olduğunu ve ayrıca çok büyük bir teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum. Ellerinize sağlık hocam, teşekkürler.

Doğrulanmış
Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

Doktoruma nefes alma problemim olduğu için başvurdum. Güvendiğim bir cerrah bir arkadaşımın çocuklarını da ameliyat ettiği için kendimi gözüm kapalı ona emanet ettim. Her şeyi fazlaca araştıran biri olmama karşın kendisine pek fazla soru sorma ihtiyacı da duymadım çünkü kendisi anlatıyor :) 10 gün önce olduğum ameliyatımın iyileşme süreci oldukça rahat geçti. Yüzümde aşırı morarma ya da şişme gibi durum ortaya çıkmadı. Tamponlar çıktıktan sonra kendinizi çok daha iyi hissediyorsunuz. Sihirli elleri sayesinde nefes almamın yanı sıra bonus olarak hokka gibi de bir burun sahibi oldum. Teşekkürler :)

Ç
Konum: Acıbadem Kocaeli Hastanesi Randevu

Benim için ilk olarak burnumun görüntüsünden önce rahat bir nefes almak ve koku alabilmekti Mehmet Behram hocam sayesinde hem daha rahat nefes hemde kokusunu bilmediğim şeylerin kokusunu alabilmek bam başka bir duygu,ilk önce beni sağlığıma kavuşturduğu için ve sonrada burnuma yaptığı sihirli dokunuşlar sayesinde daha özgüvenli ve daha güzel olduğumu hissettirdiği için çok ama çok teşekkür ederim .İşinin ehli güven veren bir doktor sizi mutlu ediyorsa çok şanslısınız demektir ...

Kendisinden memnun kaldım.Kızım sinüzit ameliyatı oldu.Doktorumuz ameliyat öncesi ve sonrası için gerekli bilgilendirmeyi yaptı.Hastanede tek hekim olduğu için ona gittik.İlgili birisi, muhakkak dönüş yapıyor.İlk oğlumu götürmüştüm, daha sonra da kızımı götürüp ameliyat ettirdim.

Hakkımda

Bir süre ABD'de...