Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

O
    Doktor: Op. Dr. Baran Bozkurt Diğer

Baran Bey’e ve ekibine muayene, ameliyat ve ameliyat sonrası süreçleri için teşekkür etmek isterim. Acıbadem Altunizade Hastanesi yatan hasta kısmındaki hemşire ve hasta bakıcı ekibine de ilgi ve alakaları için ayrıca teşekkür ederim.
    İlk muayene sonrası almış olduğumuz mikrocerrahi bel fıtığı ameliyatı başarıyla tamamlanmış olup, dayanılmaz ağrılarım ve hareketlerimi büyük ölçüde kısıtlayan sorunlarımdan sayelerinde kurtuldum.
    Ameliyat sonrası süreç de yine Baran Bey ve ekibi sayesinde gayet rahat geçti.

Ö
    Doktor: Op. Dr. Baran Bozkurt Diğer

Baran Bey' le babamda yüksekten düşmeye bağlı subdural hematom oluşması nedeniyle Altunizade Acıbadem Hastanesinde tanıştık. Hastalık süreçleri hem hasta ,hem de yakınları için oldukça zor ve sıkıntılı dönemlerdir. Bu zorlu dönemi açıklayıcı bilgileriyle ,ilgisi ve tecrübesiyle rahat ve kolay geçirmemizi sağladı.Başarılı geçen 2 ayrı ameliyat sonrası babamı sağlığına kavuşturan,tüm özverili çabası ve bilgilendirmeleri için doktorumuza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.İyi ki sizi tanımışız , iyi ki varsınız .Başarılarınız hep daim olsun.

Y
    Doktor: Prof. Dr. Hüseyin Arel Gereli Diğer

Prf. Dr Arel Gereli işinin ehli, insancıl, hasta ruhunu iyi bilen şahane bir doktor.
    Eşimin kolundaki triceps kasının zorlamanması sonucu kopan kemik parçasını başarılı bir operasyonla tedavi etmiştir.
    Hasta doktor ilişkisinde iletişim çok önemlidir.
    Prf Dr Arel Gereli bu konuda çok yetenekli,kıymetli bir doktor.
    Hastalarıyla Kalpten kalbe kurduğu bu bağ bizim ona güvenmemizi ve tercih etmemizi sağladı.
    Elleri tüm hastalara şifa olsun!
    İyi ki varsın Arel Hoca!
    Yeşim Aydemir Mursal -Türk Hava Yolları-Başöğretmen

Doktor: Op. Dr. Baha Celal Doğan Diğer

Benim canım doktorum 4 yıl önce yolumuz keşişti, hüngür hüngür ağlarken gittim yanına ve ufukta bir Amerika seyahatimiz vardı bir çocuğun yaşama ihtimali varsa orada da yaşar burada da yaşar dedi bana hiç unutmuyorum, canım oğlumu Baha Hocamın rahatlığı, güveni sayesinde dünyaya getirdim, şimdi Kızımı dünyaya getireceğim bana vermiş olduğu destek, çok kıymetli bana bir evlat gibi yaklaştı her gittiğim muayenemde…Mesleki tecrübesi saymakla bitmez rahatlıkla yanında hareket edeceğiniz birisi iyi ki varsınız hocam. Destekleriniz çok kıymetli. Saygılarımla.

P
    Doktor: Prof. Dr. Serkan Erkanlı Diğer

İlk ameliyat deneyimimdi. 2 yıl boyunca 6 doktorla tanıştım, muayene oldum, çekimler, tetkikler yaptılar fakat ameliyat konusunda kararsız kalmıştım. Sonra araştırmalarım sonucunda Prof. Dr. Serkan Erkanlı'yla tanıştım. Çok deneyimli, donanımlı ve güven veren bir doktordu. Serkan hocanın detaylı bilgilendirmesi, pozitif ve rahatlatıcı yaklaşımı sayesinde ameliyat olmaya karar verdim ve hiç bir endişe ve heyecan hissetmeden çok başarılı bir miyom ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası hastanede kaldığım her gün gelip nasıl olduğumu bizzat kontrol etti. İşine karşı çok disiplinli, çok ilgili ve titiz. İyi ki Serkan hocaya ameliyat oldum. Beni çok büyük bir sorundan kurtardı. Çok ama çok memnun kaldım. Başarılı ve sorunsuz bir ameliyat istiyorsanız kesinlikle Serkan hocayı tavsiye ediyorum. Herkese bol sağlıklı günler dilerim.

Ş
    Doktor: Prof. Dr. Füsun Belgin Selam Diğer

gebeliğimin başından beri beni takip etti bu süreçteki ilgisine teşekkür ederim işinde titiz ve takip eden biri.
    en sağlıklı olanın vajinal doğum olduğunu defalarca söyledi fakat bir sorun olmadığı halde suni sancı teklif etmedi , bebegin kilosundan dolayı bebeği riske atmak olur diyerek sezeryan için gün verdi. normal doğum önceliğiniz ise gitmenizi tavsiye etmem.
    Not: 39.haftamın sonunda 9 ay boyunca beni takip eden doktorumu değiştirerek normal doğum gerçekleştirdim. Belgin hocanın 3750 bebek iri normal doğması zor dediği bebek 3290 doğdu normal ve sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.
    Teşekkürler!

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Z
    Doktor: Prof. Dr. Bilgi Baca Laparoskopik Cerrahi

Bu sene anneme kolon kanseri tanısı kondu. Bilgi hocayla tanışana kadar çaresiz bir haldeydik. Allah kendisinden razı olsun hem annemle kendi annesi gibi ilgilendi, hem de bize ne yaptığını çok iyi bilen tavrıyla güven verdi. Bu kadar büyük bir ameliyat sonrası annem ertesi gün ayağa kalktı. Hakkınızı ödeyemeyiz. Size sevdiklerinizle sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz. Çok sağolun.

Doktor: Prof. Dr. Gürhan Şişman Gastroenteroloji Randevusu

17 yıldır reflü hastasıyım,son 5/6 yıldır çekilmez durumdaydım.İlaçlar iyi gelmiyordu.Uzun araştırmalarım sonunda Gürhan hocamı buldum,iyi ki de bulmuşum.Hastasına yaklaşımı,ince ayrıntısına kadar anlatması,gerekli olduğunda anında asistanı ile iletişime geçip sorunu halletmesi ….Benim için ARMA yöntemini önerdi ,tereddütsüz oldum,ilaç ve diyet beslenme süreci hepsi gayet kolay geçti.10 yıldır tutamadığım orucumu bu yıl rahatça tuttum,sabahları uyanınca şiddetli mide bulantısı mide ağrısı yanması hepsinden kurtuldum,ilaçlardan kurtuldum.Gürhan hocama giderek ,kendime midemi yeniden hediye ettim.Sağolun hocam iyi ki varsınız.Gürhan hocamı şiddetle tavsiye ediyorumGatro da bir numara.

Doktor: Prof. Dr. M. Emre Üstündağ Diğer

Kendim almanyada yasiyorum, yaklasik bir senedir almanyada gitmedigim doktor, kullanmadigim ilac kalmadi. Kafamin sağ tarafinda cok kötu agri vardi ve kulağıma cok vuruyordu. Almanyada beyin tümöru var dediler ve acik ameliyat yapicaklardi. Dilimin altinda taş gibi yara olusmustu. Almanyada kullandigim ilaclardan dolayi geliyor bu yara dediler. Ameliyat olmadan memleketimizde birde muhayne olalim dedik ve Emre hocamiza baska bir doktor tavsiyesiyle ulastik.
    Ve iykide ulasmisiz. 3 mayis de hocama gittik biopsi aldi ve sonuclar maalesef pek iy cikmadi ve kanser tehsisi konuldu. Bunun üzerine Emre hocam ve ekibi bizlerle okadar ilgilendirlerki ertesi güne Pet/Ct ve emar ayarlandi.
    Özet olarak Hocam agiz taban kanseri ilk Amelyatta komple temizledi ve onun patoloji sonucuyla ikinci amelyat yapildi (boyun diseksiyonu).
    Hocamin eli okadar hafifki, fazla agrim olmadi. 3 hafta icinde Emre hocam ve ekibi tehşiş den tutun iki amelyati (1hafta aralikli) yapti ve beni ayağa kaldirdi.

Prof. Dr. M. Emre Üstündağ

teşekkür ederiz. geçmiş olsun

Doktor: Prof. Dr. Koray Özduman Nöroonkolojik Cerrahi

Yaklaşık 1 aydır şiddetli ve geçmek bilmeyen baş ağrısı yaşamaktaydım randevu alıp gittiğimde mr sonucuna göre büyük boyutta araknoid kist tespit edildi hemen ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi değerli hocam, bende kendimi toparlayıp olmaya karar verdim şuan sağlığıma kavuştum doktorlarımız var olsun Koray hocanın hangi iyi yönlerini sayayım ki güler yüzlü olmasınımı çok iyi cerrah olmasınımı yatış döneminde hafta sonu demeden sabah 6 da hastalarını kontrole gelmesinimi ve daha sayamayacağım birsürü takdiri hak ediyor Allah bin kere razı olsun ömrü uzun olsun.

İletişim

Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar 34662 Google Haritalar'da göster
Diğer (İade), Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, ... Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta, Ergo Sigorta, Inter Partner Assistance, Aviva Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Ace European Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Fiba Sigorta, Anadolu Anonim Türk Sig. Şti. Memurları Emekli Sand. Vakfı, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), Doğa Sigorta Kooperatifi, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş., QNB Finansbank Sigorta, Garanti Sigorta, AIG Sigorta, Hür Sigorta, Şeker Sigorta, Liberty Sigorta, Neova Sigorta, Ankara Sigorta, Tarsim Sigorta, New Life Yaşam Sigorta, TEB Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Merkez Bankası Mensupları, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası, Türk Exim Bankası, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akşehir Ticaret Borsası, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Ankara Sanayi Odası, Ankara Ticaret Odası, Bafra Sanayi ve Ticaret Odası, Beyşehir Ticaret Odası, Care & Create, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları, IMKB, İstanbul Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş., Samsun Ticaret Ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret Borsası, Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası, Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı, Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu, Terme Ticaret Borsası, Terme Ticaret Ve Sanayi Odası, Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu, Ünye Ticaret Borsası, Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Milli Reasürans T.A.Ş. Mensupları Emekli Ve Sağlık Sandığı Vakfı, PTT, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı, Sınai to Sanayi, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, Asya Emeklilik Ve Hayat, Avivasa Emeklilik Ve Hayat, BNP Paribas Cardif Emeklilik, Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat, Ethica Sigorta, Garanti Emeklilik Ve Hayat, Halk Hayat Ve Emeklilik, İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri, Katılım Emeklilik Ve Hayat, Medilab Assist, Metlife Emeklilik Ve Hayat, NN Hayat Ve Emeklilik, Türk Nippon Sigorta, Unico Sigorta, Ziraat Hayat Ve Emeklilik, PTT Sigorta, Fiba Emeklilik, Magdeburger Sigorta, Türkiye Sigorta Tüm sigortaları göster
İlgili aramalar