Şükran Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak No:15, Meram 42200
Dr Mehmet Bey, ayrıntılı bir muayene ve 1 saatlik terapi süreciyle rahatsızlığımın ayrıntılarını da değerlendirerek tedavime yönelik büyük katkılar sağlamıştır.
• Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi • Diğer •
daha ben derdimi anlatmaya başlarken ilaçları yazan sayın hocam; kartını verdikten sonra toplam 5 6 dakika süren yüz yüze görüşmemizin ardından yanından ayrıldım. bir kaç saat sonra verilen ilaçlarla ilgili ufak bir bilgi almak istediğimde bi kaç cümle söyleyip telefonu suratıma kapattı... ve ayrıca verdiği 2 aylık antidepresan ilacını şuan bırakamıyorum çünkü yoğun baş dönmesi yaşıyorum almadığım günlerde. ne iletişimi ne de tedavisi başarıya yaklaşamıyor açıkçası.
• Özel M City Hospital • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ç
çi....
İlk defa bir psikiyatri uzmanı ile görüştüm. Kesinlikle iletişimi çok başarısız bir doktor. Az önce ilk defa kullandığım ilacın aşırı derecede çarpıntı yaptığını söylemek ve fikir almak için aradım . Aldığım cevap " napiyim kullanma yaa" oldu
Mehmet Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Demir, Psikiyatri.
Mehmet Demir adresi nerede?Mehmet Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şükran Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak No:15 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.