Dr. Dt.
Protetik Diş Tedavisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Diş Hekimi Mehmet Dinçel, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde 2009 yılında tamamlamıştır. 2017 yılında Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı'nda doktora ve uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Mesleki çalışmalarını protetik diş tedavisi alanında sürdürmektedir. Halen Esnan Dental Clinics bünyesinde uzman diş hekimi olarak görev yapmaktadır.
Mesleki ilgi alanları arasında dijital diş hekimliği, implant üstü protezler ve dijital gülüş tasarımı yer almaktadır.
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Özel Esnan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Esenler
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Dental Anestezi
Diş Beyazlatma
Lokal Anestezi
Tam Diş Protezi
X-Ray
Zirkonyum Porselen Kronlar
Özel Esnan Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Esenler
Oruçreis Mah. Barbaros Cad. No: 48 P. K 34235 Yüzyıl - Esenler, Esenler, İstanbul 34235
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
me...z
İlk bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde doktorumuzla tanışmıştık. Gerekli testleri yaptırdık ve ardından bir ay geçtikten sonra hamile kalmıştım. Doktorum hamileliğimin ilk haftasından son haftasına kadar benimle oldukça güzel ilgilendi. 18 Haziran 2009 yılında da dünyalar güzeli bir kız çocuğum oldu. Güler yüzünü bizden eksik etmeyen doktoruma minnettarım. Şu anda çok yakın arkadaşım olan Sema'ya da tavsiye ettim. O da Ahmet Beye gidiyor. İnşallah yakında da Bora bebek doğacak. Doktoruma çok teşekkür ediyorum.
Mehmet Dinçel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Dinçel, Protetik Diş Tedavisi. Size Mehmet Dinçel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Protetik Diş Tedavisi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Diş Beyazlatma, Dental Anestezi.
Mehmet Dinçel adresi nerede?Mehmet Dinçel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oruçreis Mah. Barbaros Cad. No: 48 P. K 34235 Yüzyıl - Esenler İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Dinçel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Dinçel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Dinçel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Dinçel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Dinçel hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Dinçel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Dinçel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Dinçel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Dinçel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Dinçel hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Dinçel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları