Merhaba, profilime hoşgeldiniz. Psikoloğum ve yaklaşık 8 yıldır psikososyal destek ve danışmanlık alanında çalışıyorum.

Meslek hayatım boyunca uluslararası kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve Birleşmiş Milletler ile ilişkili projelerde görev aldım. Özellikle göç, yer değiştirme, travma ve belirsizlik koşullarında yaşayan bireylerle çalıştım. Bu süreç, farklı kültürlerden insanları anlama ve zorlayıcı yaşam deneyimlerine daha geniş bir perspektiften yaklaşma becerisi kazandırdı.

Şu anda yurt dışında yaşıyor ve danışanlarımla online olarak çalışıyorum. Uluslararası deneyimim sayesinde, farklı ülkelerde yaşayan, kendini “arada kalmış”, aidiyet, kimlik ya da yön bulma konularında zorlanan bireylerle derinlikli bir çalışma yürütüyorum.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Gaziantep Üniversitesi’nde İletişim ve Toplumsal Dönüşüm alanında yüksek lisans eğitimi aldım. Bunun yanı sıra Fordham Üniversitesi’nden “Mental Health in Complex Emergencies”, Toros Üniversitesi’nden Aile Danışmanlığı ve Türk Psikologlar Derneği’nden Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimlerini tamamladım.

Danışmanlık sürecinde; kaygı, ilişki problemleri, özgüven, tükenmişlik, hayat geçişleri ve cinsellik ile ilgili konular üzerine çalışıyorum. Amacım, danışanların kendilerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve hayatlarında daha dengeli bir yön bulmalarına eşlik etmek.

Her görüşmeyi, kişinin kendi hikayesine uygun, yargısız ve güvenli bir alan olarak kurmaya özen gösteriyorum.

Yetişkin

Mehmet Doğan

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Mehmet Doğan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle