Nöroloji · Daha fazla

Melikgazi 1 adres

2002 ve 2008 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde öğrenim gördüm. 2008-2014 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında araştırma görevliliği yaptım. “Relaps ve Remisyonla Seyreden Multipl Skleroz Hastalarında Beta İnterferon Tedavisine Yanıtın Manyetik Rezonans Spektroskopi İle Değerlendirilmesi” konulu tıpta uzmanlık tezimi tamamlayarak nöroloji uzmanı olamya hak kazandım. 2014-2017 yılları arasında nöroloji uzmanı olarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında görev yaptım. 2017 yılından itibaren doktor öğretim üyesi, 2021 yılından itibaren Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında dalında doçent doktor olarak görev yapmaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi 38039

• Sigortası olan hastalar

Nöroloji Randevusu

Makaleler

• D

Kıymetli hocama minnettarım. Ona ulaştığımda çok kötü durumdayım. BEYNİMDE leke/lezyon/tümör şüphesi vardı. İlk olarak MS şüphesiyle gittim. Detaylı bir şekilde Mr görüntülerimi inceleyip MS olmadığımı net bir şekilde söyledi. Ayeıca fiziki muayene yaptı. Tümör olmadığını da belirtti. O an şoktaydım . Hem mükemmel bilgisi hem mükemmel
    insanlığı için, onu yetiştiren anne ve babasının ellerinden saygıyla öpüyorum. Rabbim ilmini atrırsın.

• P

Mehmet fatih yetkin hocam a şiddetli bir boyun ağrısıyla gittim hocama muayene olmadan evvel bir çok hastane ve geceleri de acil lere gittim gecem gündüzüm kalmamıştı doktor bey beni servise aldı çok güzel ilgilendi sorunumu buldu bos kaçağı varmış kan yaması denilen operasyonu yaptırdı ve şikayetim ertesi sabah kayboldu hocam a minnettarım işinde uzmanlaşmış milletimize yararlı doktorları görmek gurur ve güven verici hocam bana yardımcı oldu Allah ta ona olsun inşAllah.

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Baş Ağrısı Tedavisi  •

4 yil önce çift görme şikayetiyle kendisine başvurdum. Kısa sürede teşhis konularak tedavim başlandı. İhtiyaç duyduğum her anda doktora ulaşabilmek beni çok mutlu etti. Diyabetimle birlikte ms i idare etmek doktor bey sayesinde çok daha kolay oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

• H

Fatih beyin ilgisi ve hassasiyeti için çok teşekkür ederim. Gerçekten iyi bir dinleyici ve çok güzel yönlendiriyor. Ayrıntılara ve detaylara dikkat etmesi bir MS hastası olarak benim için en iyi çözümleri bulmaya çalışması çok değerli.
    Kendisi ile tanıştığım için çok şanslı hissettim kendimi. MS konusunda çok bilgili ve tekrar belirtmek isterim çok hassas yaklaşıyor hastalarına.
    Çok teşekkür ederim Fatih hocam.

Sağlıklı günler dilerim.

• H

Çarşamba günü geldiğimizde çok ilgili davrandınız randevumuz olmadığı halde doktorumuzu görebildik Mehmet Fatih hocamın ilgisi çok iyiydi işi gücü rast gelsin Allah razı olsun yeni ilaç tedavisine başladım inşallah daha iyiye gideceğime inanıyorum Fatih hocam sayesinde çok teşekkür ederim

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi MS Tedavisi  •

Geçmiş olsun...

Hocamızla MS hakkında danışmak için ilk görüşmemizden itibaren oldukça ilgili, işinin ehli, güven verici yaklaşımı sayesinde memnun kaldık. Allah razı olsun.

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi MS Tedavisi  •

Sağlıklı günler dilerim...

• I

Görüp görebileceğiniz en ilgili ve çok samimi bir doktor Mehmet Fatih Bey, kendisine çok teşekkür ederim epilepsi tedavi sürecimde her daim ilgisi ve bilgileri için.

Doç. Dr. Mehmet Fatih Yetkin

Teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim...

• Z

Çok ilgili başarılı bir doktor. Sağolsun bize çok yardımcı oldu 1 senedir ms şüphesiyle hastane hastane gezdik hiç bir sonuç alamadık. Fatih bey sonunda teşhisi koydu. Çok teşekkür ederim.
    Başarılar.

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Randevusu  •

Öncelikle hocamıza teşekkür ediyoruz Allah razı olsun. Hocamıza yüzde ve kolda uyuşma şikayetiyle gittik bizimle çok samimi bir şekilde ilgilendi ve tedavimize hızlı bir şekilde başladı. Şuan ilaç tedavisine devam ediyoruz ve şikayetlerimiz neredeyse ortadan kalktı. Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz.

Doç. Dr. Mehmet Fatih Yetkin

Teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim...

• G

Mehmet Fatih Hocama öncelikle çok teşekkür ediyorum ve kedisinden Allah razı olsun.
    Ablamın bir anda rahatsızlanarak birçok özel hastaneye getirmemize rağmen anlaşılmaması 4 günde neredeyse tüm sinir sistemlerinde hasar oluşması üzerine kendiyle Üniversite Hastanesinde tanışma fırsatımız oldu ve teşhisi hemen koydu gullian bare sendromu 23 gün hastanede tedavisi gerçekleştikten sonra fizik tedavi alarak sağlığına kavuştu Hocamın samimi,insancıl yaklaşımı alanında bilgi ve tecrübesi gerçekten taktire şayandırKendisini hastaların sağlığına adiyan bir hocamız olup başarılarının devamını dilerim
    Herşey için cok teşekkürler hocam
    Gökhan Nar

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Diğer  •