Uzm. Dr. Mehmet Feryal Kitapçıoğlu

Nilüfer 1 adres

Özel Pedmer Tıp Merkezi

Ataevler Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:220, Nilüfer 16140

• Y

Ben ilk kez muayene için 20. Aylik oglum Karan'i getirdim kendisine. 20 yillik saglik calisaniyim ilk kez bu kadar ayrintili muayene eden bir çocuk doktoru gordum ve çok mutlu ayrıldım el ayak parmak aralarına kadar bakılması tüm organlarina bakılması benim huzurlu sekilde ayrilmami sağladı. Verdiği tedaviyle ertesi gun hemen şiddetli oksurugu tamamen gecti cok sukur
    Biz anneler için konu çocuklarımız olunca en iyisini hep araştırırız bu nedenle yorumlar çok onemli.
    İletişimi, tedavisi, önerileri çok kıymetli. Çok memnun kaldik.Allah razi olsun.

• Özel Pedmer Tıp Merkezi Diğer  •

Oğlum doğduğundan beri gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Resmen gözüne bakıp hastalığını anlıyor. Oğlumda geçen yıl epilepsi hastalığı varmış farkında değildik ilk teşhisi Feryal bey yaptı. Allah razı olsun.

• Özel Pedmer Tıp Merkezi Diğer  •

işini severek yapan ender insanlardan, bebeğimi ona emanet ederken hiç tereddütüm olmuyor. çok tatlı dilli ve söylediği herşey gerçekten çok mantıklı

•  •

BEN BU DOKTOR ARKADAŞI 2000 YILINDAN BU YANA TANIRIM .ARKADAŞ DİYORUM ÇÜNKÜ, ADAM GİBİ BİR DOKTOR HASTANIN SEVİYESİNE İNİP ONU HİÇ KIRMAZ TAVSİYE EDERİM.BENİM ÇOCUĞUMUN TEDAVİSİNDE BİR NOLU BAŞARLIDIR.

•  •

Profili düzenle veya yönet