Gaziler Cad. Yenişehir, Konak
m....k
Sırtımdaki lipon icin kendisine başvurdum ve çok kısa sürede başarıyla işlem yaptı . Çok samimi ve içten birisi . Iletisimi doktor hasta degilde abi kardeş gibi hissettiriyor .
• Eşrefpaşa Belediye Hastanesi • Diğer •
mu...t
Mehmet beyin hastalarından ben murat UÇAR ifaiye daire başkanlığında memur olarak 21 yıldır görev yapmaktayım.Kıl dönmesi rahatsızlığımdan dolayı mehmet beye gittim kendisinin ameliyat öncesi ve sonrası tedavisi yaklaşımı sıcakkanlılığı güler yüzü için kendisine minnettarım çok teşekkür ediyorum ....
nu...u
mehmet bey süper bir insan hem doktorluğu hem insanlığı bambaşka onu tanıdığım ve tedavimi yapıp beni sağlığıma kavuşturduğu için çok mutluyum mehmet beyi tanıdığım için çok memnunum saygılarımla
Mehmet Köşkderelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Köşkderelioğlu, Genel Cerrahi.
Mehmet Köşkderelioğlu adresi nerede?Mehmet Köşkderelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziler Cad. Yenişehir Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Köşkderelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Köşkderelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Köşkderelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Köşkderelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Köşkderelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.