0850… Ücret öğren

Merhaba ben Mehmet Özkahya; 1988 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Yine aynı fakültenin İç Hastalıkları Anabilim Dalında 1994 yılında İç Hastalıkları Uzmanı, 1998 yılında da Nefroloji Yan Dal Uzmanı eğitimimi tamamladım. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları - Nefroloji Bilim Dalında 2003 yılında Doçent Dr. 2009 yılından sonrada İç Hastalıkları Anabilim Dalı - Nefroloji Bilim Dalında Prof.Dr. ünvanı ile öğretim üyesi olarak görevime devam etmekteyim

Yetişkin

Nefroloji Randevusu

Lider Centrio

Mansuroğlu Mah 1593/1 Sokak A Blok No:2 Kat:1 Daire:10 Bayraklı, Bayraklı, İzmir 35540

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

Mehmet Bey çok naif bir insan. Yaklaşımı, hastaya bakış açısı, konuşması iyi. Ben kendisinden memnunum. Böbrek rahatsızlığım vardı. Tetkikler sonucunda böbreklerimden bir tanesinin çalışmadığını tespit etti. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Sürecim güzel geçiyor, sıkıntı gördüğü zaman tedavi uyguluyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum.

•  •

Farklı bir hastanede böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Araştırdım, kendisinin iyi olduğunu öğrendim ve gittim. Çok ilgili ve yardımsever bir doktor. Farklı bir hastane ve doktor olumsuz konuştu ama kendisi öyle yapmadı. 7 yıldır kendisine gidiyorum. Hocama güveniyorum, dediklerine inanıyorum. Kan tahlillerime bakıyor, ilaç gerekli görürse ilaç veriyor. Ne zaman istersen arayabilirsin dedi, aradığımda ulaşabiliyorum. Sorularıma cevap alabiliyorum. İçimi çok rahatlatıyor, kendisinden çok memnunum. Yanına gittiğim zaman hoş karşılanıyorum, bana huzur ve güven veriyor. Olumlu, güzel yorumlar yapıyor, aklımda kalan sorular olmuyor.

• Y

Protein kaçağı vardı, daha önce teşhis konuldu. Oğlumun tanıdığının tavsiyesi ile Mehmet Bey ile tanıştık. Memnunum kendisinden. Biyopsi yaptı, ona göre ilaç tedavisine başladı. Tedavim devam ediyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok iyi bir doktor, hastasına yakın davranıyor ve gerekenleri yapıyor.

• I

Böbrek yetmezliği için başvurdum. 4 senedir Mehmet Hocaya gidiyorum. Önceden 3 ayda bir kontrole gidiyordum, şu an 6 aya çıktı. Olumsuz değerlerimi stabil hale getirdi. Böbreğim epey toparlandı, beslenmeme dikkat ediyorum. Mehmet Bey sıcak kanlı, çok ilgili ve bilgili bir doktor. Sonuç aldım, şimdilik iyi gidiyor.

•  •

Son derece profesyonel hastaya yaklaşımı çok iyi ilgili hastasını dinleyen bütüncül yaklaşan bir hekim

• B

Annemin böbrek rahatsızlığı için tavsiye üzerine başvurduk. Muayene sonrasında ilaç tedavisine başladık. İlaç tedavimiz iyi ilerliyor. Hocamız annemin tansiyonunu takip ediyor. Şu anki sağlık durumu iyi. Mehmet Bey ilgili ve alakalı bir doktor. Her şeyini bütümcül yaklaşımla inceledi. Gereken yerlere yönlendirmelerini yaptı. Hasta takibi iyi bir doktor. Kendisi de arayıp soruyor, biz hocamızı çok sevdik.

• B

Böbreğimdeki damarım tıkalı olduğu için başvurdum. Muayeneye gittim, araştırmaya başladı. Testler, ultrason ve emar çektirdi. Sonuç olarak sol böbreğe giden damar tıkalıymış. Bilimsel radyolojiye yönlendirdi. Farklı doktora gittim, hastalığımı anlamadı. Mehmet Hocaya gittim ve verim aldım. Çok memnunum kendisinden. İlgili ve alakalı bir hoca. Hastasının peşini bırakmıyor, yardımcı oluyor. Allah razı olsun, iyi bir doktor. Bu tür hocaların Türkiye'de çoğalmasını isterim.

• Y

Annem için randevu almıstım. Çok endişeli olarak gitmistik rahatsızlığından dolayı ama bizi çok güzel bir sekilde bilgilendirip rahatlattı kronik böbrek yetmezliği şikayeti vardı . Sürecimiz için tahliller istedi. İlgi alaka ve donanım olarak hayran kaldık . Gönül rahatlıyla tercih edebilirsiniz çok arastırdığım için net bir şekilde söylemeliyim ki beklentimizi kesinlikle karsıladı bundan sonraki sürecimizi yönetecek olan doktorumuz olacak. Gerçekten bilmediğimiz bir hastalık olduğu için çok endişeliydik bizi hem bilgilendirdi hem rahatlattı Mehmet hocamız .

• B

Mehmet hoca o kadar mükemmel bir hekim ki alanı içi ya da dışı tüm ihtimalleri bütüncül olarak değerlendiriyor. Evar sonrası babamın böbrek kontrolünü yaptı, bizi kalp damar doktoruna yönlendirdi. Unutkanlık, ağrılar ve bir sürü ihtimali nokta atışı tetkiklerle değerlendirdi. Minnettarım hocam.

• Lider Centrio Nefroloji Randevusu  •

2019 yılından beri takipli hastasıyım. Protein kaçağı var. İlaç tedavisi gördüm. Takipli hastasıyım. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. İlgili bir hoca. Memnunum kendisinden.